Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Κριός 2017

Το 2017 έρχεται με αρκετές ευκαιρίες για τον Κριό, καθώς φέρνει μαζί του τη σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σου, καθώς και των συνθηκών που επικρατούν στη δουλειά σου. Παρά τις γενικότερες δυσκολίες, θα ζωντανέψει μέσα σου τόσο πολύ η αισιοδοξία, που θα αποτελέσει "βασικό" ρυθμιστή εξέλιξης και προόδου σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η δημιουργικότητά σου θα σε ωθήσει να βάλεις νέους στόχους στην επαγγελματική, αλλά και στην προσωπική σου ζωή.
Ο Ουρανός που παραμένει στο ζώδιό σου, τον Κριό, αλλά και ο Κρόνος στον Τοξότη μέχρι 20 Δεκεμβρίου 2017, είναι το κλειδί για τις μεταβολές που θα επιδιώξεις μέσα σου και γύρω σου. Μέσα από τις συγκυρίες, αλλά και την αλλαγή της δικής σου νοοτροπίας, θα δώσεις (ίσως με επαναστατικό τρόπο) νέα διάσταση στη σχέση σου με αγαπημένα πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στη ζωή σου ή ανθρώπους που θα γνωρίσεις και θα αγαπήσεις κατά τη διάρκεια της χρονιάς.
Βέβαια, από την άλλη ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω συνεχίζει να εφιστά την προσοχή σου στη διαχείριση των οικονομικών σου. Η θέση του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, προοιωνίζεται αντίξοες συνθήκες για τον Κριό σε αυτόν τον τομέα, φέρνοντας καινούργια έξοδα, στα οποία θα χρειαστεί να ανταπεξέλθεις χωρίς χρονοτριβή. Γενικά όμως, οι υποχρεώσεις σου φέτος θα είναι πιο σαφείς, άρα και πιο εύκολα θα μπορείς να προγραμματίζεις την διεκπεραίωσή τους. Η βοήθεια και οι ευκαιρίες δε θα λείψουν κυρίως την άνοιξη, κι εσύ πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αναγνωρίσεις και να τις αξιοποιήσεις. Δείξε σύνεση, ώστε να ρυθμίσεις τα οικονομικά σου με τέτοιο τρόπο, για να μην βρεθείς εκτεθειμένος τις περιόδους που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις του 2017 και είναι δύσκολες για εσένα (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα).
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τον Κριό, από τις 3 Φεβρουαρίου μέχρι τις 6 Ιουνίου 2017 με μία διακοπή τον Απρίλιο, που οπισθοδρομεί στους Ιχθείς (ανάδρομη από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου), αποτελεί εχέγγυο ενίσχυσης και ασφάλειας, τόσο στην εργασία όσο και στην προσπάθειά σου να διατηρήσεις τις βασικές ισορροπίες και στα οικονομικά σου. Ο Δίας, που θα περάσει στον Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου, θα απορροφήσει ένα μεγάλο μέρος τους δυναμισμού σου, είτε για να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου στη δουλειά, είτε για να καθιερωθείς σε αυτήν ή να ανοίξεις νέες προοπτικές. Το 2017 σε γενικές γραμμές είναι ένα σημαντικό πέρασμα για εσένα. Σε κάνει περισσότερο πρακτικό στη σκέψη, αλλά και στη συμπεριφορά. Σε υποχρεώνει να βάλεις σαφείς στόχους για το μέλλον και να το υπερασπιστείς. Μέσα σε όλη αυτήν την διαδικασία, αναζήτησε ανθρώπους που θα σε συναρπάσουν, εμπειρίες που θα σε εκφράσουν και ασφαλιστικές δικλείδες, που θα σε προφυλάξουν από τις θύελλες.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ως Κριός, που είσαι, προβλέπονται σημαντικές εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή το 2017, αλλά και κάποιες δραματικές εξελίξεις. Η παρουσία του κυβερνήτη σου Άρη στους Ιχθείς στο ξεκίνημα του χρόνου και μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου 2017 σε υποχρεώνει να ανεχτείς ανθρώπους που αγαπάς, αλλά και εκείνοι που σε αγαπούν να δεχτούν τις ιδιοτροπίες ή τις αιφνίδιες παρεμβάσεις σου. Έτσι, η αισθηματική σου ζωή αυτό το διάστημα θα περάσει αρκετές διακυμάνσεις. Από τις αρχές Φεβρουαρίου και μετά, με τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Δίας που παραμένει Ζυγό, η περίοδος είναι ιδανική για να αναθερμάνεις την ερωτική σου ζωή και να έρθεις κοντά στο σύντροφό σου, που περιμένει πώς και πώς να σε αγκαλιάσει και να σε στηρίξει.
Η αλήθεια είναι ότι ο προηγούμενος χρόνος έφερε πολλά προβλήματα στη σχέση σου και η αποξένωση κυριάρχησε. Ούτε εσύ από την μεριά σου, ούτε το ταίρι σου αισθανόσασταν καλά, και πολλές ήταν οι φορές που σκεφτήκατε ή ακόμη και συζητήσατε την πιθανότητα χωρισμού. Τώρα όμως η τύχη έρχεται να σε αποζημιώσει και να αφήσει πίσω σου όλες τις κακές στιγμές, αντικαθιστώντας τες με αγάπη και πλήρη κατανόηση. Φέτος θα αισθάνεσαι πραγματικά τυχερός και ευγνώμων που κατάφερες να μείνεις δεσμευμένος και θα ξαναθυμηθείς τους λόγους που σε έκαναν να ερωτευτείς και να εμπιστευτείς το ταίρι σου.
Το διάστημα του καλοκαιριού απαιτεί την προσοχή σου, μην τυχόν ξελογιαστείς από επίδοξους εραστές ή ερωμένες, που θα σου τάξουν λαγούς με πετραχήλια. Μείνε προσγειωμένος! Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, το 2017 θα είναι μία πολύ σημαντική χρονιά για την εξέλιξη του αισθηματικού σου τομέα. Πρέπει να είσαι ανοιχτός στις προκλήσεις και στις νέες γνωριμίες, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βιώσεις κεραυνοβόλα συναισθήματα και να νιώσεις την καρδιά σου να χτυπά σε πολύ τρελούς ρυθμούς. Φρόντισε μόνο να κάνεις την πιο ορθή επιλογή, ώστε η σχέση που θα ξεκινήσεις να αντέξει στο χρόνο και να μην γκρεμιστεί με την πρώτη ατυχία.

Επαγγελματικά και χρήμα
Ο Κριός ανήκει στα ζώδια που με σύνεση και ψυχραιμία θα ξεπεράσουν τις δυσκολίες του 2017. Ο επαγγελματικός τομέας απαιτεί να δώσεις αγώνα, καθώς το οικονομικό κλίμα θα επηρεάσει την εργασία και τα συμφέροντά σου. Ωστόσο, θα τονιστεί η δημιουργικότητά σου, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα σε οδηγήσουν στην αναζήτηση συνεργασιών, με στόχο όχι μόνο άφθονες συγκινήσεις, αλλά και εγγυήσεις για το μέλλον.
Ωστόσο, τα διαστήματα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) θα αντιμετωπίσεις τις περισσότερες δυσκολίες με τους συνεργάτες σου, από τις οποίες όμως θα διδαχθείς, αλλά και θα εξασκήσεις την υπομονή, που δεν έχεις. Επίσης, αυτά τα διαστήματα καλό είναι να αποφύγεις κάθε είδους ξεκινήματος ή τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και φρόντισε να μείνεις συνεργάσιμος, ακόμη και με τα άτομα εκείνα που δε δείχνουν να σε καταλαβαίνουν. Οι ελιγμοί σου θα είναι καθοριστικής σπουδαιότητας για την μετέπειτα εξέλιξή σου. Πάρε λοιπόν βαθιές ανάσες και επίβαλε στον εαυτό σου την ψυχραιμία. Ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος και εξάλλου έχεις όλα τα προσόντα να διαχειριστείς αποτελεσματικά κάθε πρόκληση. Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεχτικός σε περίπτωση που ανακύψουν αντιθέσεις με συνεργάτες ή αντιπάλους. Πρέπει άμεσα να τους βάλεις στη θέση τους, προτού σε προλάβουν αυτοί!
Σε κάθε περίπτωση, είναι στο χέρι σου να παραμείνεις ασφαλής, και εσύ σαν Κριός ξέρεις να αντιμετωπίζεις τις δυσκολίες! Το τελευταίο τρίμηνο του 2017, ο Δίας στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου και μετά και ο Κρόνος σε ορθή πορεία από τις 25 Αυγούστου και μετά στον Τοξότη, εκτός από έμπνευση και φαντασία, θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις τα σχέδιά σου, που θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Το άγχος και η ένταση για τις δυσκολίες των οικονομικών σου υποχρεώσεων θα αρχίσουν σιγά-σιγά να καταλαγιάζουν και θα βρεις ενδιαφέρουσες λύσεις, για να ανταπεξέλθεις. Δεν είναι βέβαιο πως θα καταφέρεις να αποταμιεύσεις χρήματα, αλλά είναι σίγουρο ότι όσα θα κερδίσεις, θα τα επενδύσεις σωστά. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια