Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Αιγόκερως 2017

Γενικά, ο Αιγόκερως το 2017 ξεκινά περίεργα. Στο επίπεδο της προσωπικής σου ζωής είναι πιθανό να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα. Ένας γάμος, μία σχέση ή μία στενή συνεργασία υποβάλλονται σε αλλαγές, που θα πρέπει να σε βρουν σε ετοιμότητα.
Με τον Πλούτωνα να παραμένει στο ζώδιό σου, στον Αιγόκερω, σε ανάδρομη πορεία από τις 20 Απριλίου μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2017, θα προκύψουν εκρηκτικές αλλαγές σε μία πολύ σημαντική σου σχέση. Αν είσαι μόνος σου, οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα είναι μοναδικές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες.
Με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό, από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, μπορεί να νιώσεις έλξη για άτομα εκκεντρικά ή μπορεί να αναζητήσεις την συντροφιά ομοϊδεατών σου. Πρόσεχε αυτό το διάστημα τις υπερβολές και απέφυγε να προκαλείς τον περίγυρο σου με την στάση σου και τις επιλογές σου.
Ο κυβερνήτης του Αιγόκερου, ο Κρόνος, θα βρίσκεται στον Τοξότη για όλο το 2017 και προμηνύει ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά, κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Ωστόσο, προσοχή χρειάζεται το διάστημα που θα κινείται ανάδρομα, από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017. Ενδεχόμενες οικονομικές εμπλοκές μπορεί να φέρουν ένα ισχυρό πισωγύρισμα στα φιλόδοξα σχέδιά σου εκείνη την περίοδο.
Μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, που ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό, άρπαξε τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Ταξίδεψε στο εξωτερικό, εμπλούτισε τις εμπειρίες και τις γνώσεις σου. Από εκεί και μετά, η διέλευσή του στον Σκορπιό σε καλεί σε ένα συνετό και οργανωμένο χειρισμό των οικονομικών σου και θα πρέπει να κάνεις οικονομία και να αποφύγεις περιττά έξοδα.
Το 2017 αρχίζεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ιδεαλιστικά και λιγότερο συμφεροντολογικά. Για όλο το 2017 οι λέξεις-κλειδί που μπορούν να σε οδηγήσουν στην επιτυχία που ζητάς είναι οργάνωση, συνέπεια και υπομονή. Οι δυσκολίες και οι προκλήσεις θα σε ωριμάσουν, θα σε κάνουν πιο δυνατό και στο τέλος θα βγεις νικητής, με αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπημένε Αιγόκερε, ο τομέας των αισθηματικών σου θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον σου το 2017 και μέσα στα ευχάριστα, θα σε ταλαιπωρήσει κιόλας. Ωστόσο, η ταλαιπωρία ίσως αποδειχτεί απαραίτητη, ώστε να απαγκιστρωθείς από σχέσεις που δεν αξίζει να υπάρχουν πια.
Ο Κρόνος στον Τοξότη, αργά αλλά σταθερά θα επηρεάσει βαθιά το δεσμό σου και αν ακόμη παραμένεις ελεύθερος, θα διαμορφώσει μία νέα εποχή, προσελκύοντας κοντά σου διαφορετικούς τύπους ανθρώπων από ό,τι έχεις συνηθίσει. Εάν είσαι δεσμευμένος, μπορείς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να ανανεώσεις τη σχέση σου, βάζοντας τη φαντασία σου να δουλέψει. Για αρκετούς η απόκτηση ενός απογόνου θα αποτελέσει σκοπό, γι’ άλλους ο σκοπός αυτός θα είναι η βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους.
Οι αδέσμευτοι Αιγόκεροι, προκειμένου να προσαρμοστείτε στις συνθήκες που απαιτεί η οικονομική κρίση, πρέπει να αναθεωρήσετε τις προτεραιότητές σας σε σύγκριση με τις απαιτήσεις των σχέσεών σας και όχι μόνο των αισθηματικών. Μπορεί να σας πονέσει λίγο, αλλά θα έχετε τη δύναμη να προσαρμοστείτε. Η κατάσταση θα βελτιωθεί πάλι από το φθινόπωρο και μετά, αφού οι συνθήκες θα σας επιτρέψουν να καθορίσετε εσείς το κλίμα, με δικές σας πρωτοβουλίες. Από τον Σεπτέμβριο και μετά, οι νέες ερωτικές γνωριμίες ευνοούνται και οι μόνιμες σχέσεις ανανεώνονται. Ο χειμώνας του 2017, σας χαμογελά πλατιά!

Επαγγελματικά και χρήμα
Φίλε Αιγόκερε, οι πρώτοι μήνες του 2017 αποτελούν μεταβατικό στάδιο για την πορεία των επαγγελματικών σου. Θα είσαι σε κατάσταση αναμονής, αλλά οι φόβοι σου θα διαψευστούν και θα νιώσεις καλύτερα. Εξάλλου, η δυναμικότητά σου θα είναι τέτοια, που θα σου επιτρέψει να αντισταθείς σθεναρά στους κινδύνους που θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Με την παρουσία του Ουρανού στον Κριό - μέχρι τις 3 Αυγούστου σε ορθή πορεία - θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπολόγισε όμως ότι ακόμη και αυτό το διάστημα θα είναι έντονο και θα σου απαγορεύσει τα τολμηρά ανοίγματα. Κάτι τέτοιο μπορείς να το επιχειρήσεις μόνο αν έχεις οργανώσει πολύ προσεχτικά τις κινήσεις σου και ξέρεις με ποιους έχεις να διαπραγματευτείς.
Από το φθινόπωρο και μετά, μέσα από επεισόδια και διεκδικήσεις, από τη γενικότερη αναστάτωση που θα επικρατεί και πέρα από προσωπικές προσδοκίες, θα παραμείνεις δραστήριος επαγγελματικά με θετικά αποτελέσματα τις περισσότερες φορές.
Το 2017, ο τομέας των οικονομικών σου θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος, γι’ αυτό προσπάθησε να δώσεις σταθερότητα με τη συμπεριφορά σου, συμμάζεψε τα διάφορα μικρά μέτωπα που θα σου απορροφούν χρήματα κάθε μήνα, κόψε τις μη απαραίτητες δαπάνες και μετέθεσε τις μεγάλες προσδοκίες σου από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, που Κρόνος θα επισκεφτεί το ζώδιό σου, τον Αιγόκερω. Τώρα που έμαθες τι θα αναμένεται για τον Αιγόκερω το 2017, διάβασε επίσης τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το νέο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια