Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Δίδυμοι 2017

Ο Δίδυμος το 2017 θα βρει τη δύναμη να καλυτερέψει τις προσωπικές του σχέσεις, αλλά και να ομορφύνει αισθητά (αν όχι να αλλάξει) το σπίτι του. Με τον Δία μέχρι τις 11 Οκτωβρίου στο φιλικό για τον Δίδυμο ζώδιο του Ζυγού, ο τρόπος που επικοινωνείς με τους γύρω σου είναι αισθητά βελτιωμένος και σε βοηθά να βρεις νέους τρόπους δημιουργικής έκφρασης. Ο Ουρανός, που παραμένει στον Κριό, θα αλλάξει την νοοτροπία σου κάνοντας τη δράση σου πιο αποτελεσματική και τις επιλογές σου περισσότερο εύστοχες.

Η ανάδρομη όμως πορεία του Κρόνου στον Τοξότη από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Αυγούστου 2017, θα σε αναγκάσει να κάνεις μεγάλες εκκαθαρίσεις, τόσο στο περιβάλλον που κινείσαι και εργάζεσαι, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Εκείνη την περίοδο, θα διεκδικήσεις πιο σθεναρά ανθρώπους και υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν, θα υπερασπιστείς τις ιδέες σου και θα αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες. Θα εξοφλήσεις τις χρεωστικές συνέπειες των λαθών σου και θα αναλάβεις τις ευθύνες των πράξεών σου. Μέχρι το καλοκαίρι οι πλανήτες σε βοηθούν να προσαρμοστείς στη νέα πραγματικότητα και δίνουν ένα οριστικό τέλος σε φρούδες ελπίδες και σε ανέφικτα όνειρα. Ήρθε ίσως η στιγμή μίας σκληρής αλήθειας, όπου προέχει η πράξη και όχι οι ασαφείς θεωρίες.

Το δεύτερο εξάμηνο του 2017 θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις προοπτικές σου, ξεχωρίζοντάς σε στην εργασία, αλλά και στον κοινωνικό σου περίγυρο. Μια προαγωγή, μία μετάθεση, ένα μεγάλο ταξίδι ή ακόμη και μία μετανάστευση για επαγγελματικό λόγο, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πρόοδό σου και στην πορεία των συμφερόντων σου. Πάνω απ’ όλα όμως, τη χρονιά τούτη προσπάθησε να είσαι πρακτικά συνεργάσιμος, αποφασιστικός και μαχητικός συγχρόνως. Μη βλέπεις την προσαρμογή στο κλίμα της εποχής σαν συνθηκολόγηση ή σαν συμβιβασμό. Μην κάνεις σχέδια και προγράμματα, τα οποία δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Από τις 5 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, που ο Άρης θα κινείται στην Παρθένο, το πρακτικό πνεύμα σου θα δώσει λύσεις σε πολλά προβλήματα και αυτές με την σειρά τους θα φέρουν ουσιαστικές αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, ακόμη και στην αισθηματική ζωή σου ή στους ερωτικούς πειραματισμούς. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, το 2017 θα σε δικαιώσει κοινωνικά και αισθηματικά, αρκεί και εσύ να είσαι πιο συνειδητός στις επιλογές σου και να μη διστάζεις να λες "όχι", αν κάτι ή κάποιος δε σε αντιπροσωπεύει. Οι καλοί φίλοι δε θα λείψουν από το πλευρό σου, ούτε οι διέξοδοι, όταν σε πιέζουν, ή οι σωτήριες συμπτώσεις την ώρα που χρειάζεσαι βοήθεια, συναισθηματική ή πρακτική. Τέλος, το 2017 τονίζει την ανάγκη σου να εκφραστείς δημιουργικά, ανεξάρτητα από το πώς διαμορφώνεται η γενική κατάσταση. Σου δίνεται η ευκαιρία να γίνεις πιο δημιουργικός, να επινοήσεις νέους τρόπους έκφρασης και να βάλεις καινούργιους, σημαντικούς σκοπούς στη ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Κάποια ασαφή δεδομένα ή και ανησυχίες που αιωρούνται μέχρι τώρα, βρίσκουν διεξόδους αυτόν το χρόνο όσον αφορά τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Δίδυμε. Το 2016 πέρασες από ένα στάδιο προβληματισμού και ερωτημάτων που σε άγχωσαν πολύ, αλλά τώρα το τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει και η ηρεμία να επανέρχεται στη ζωή σου.

Για τους ελεύθερους, οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι περισσότερες και πιο εύκολα αναγνωρίσιμες και ασφαλείς, ιδιαίτερα μέχρι το καλοκαίρι. Το φιλικό περιβάλλον θα είναι αισθητά πιο ανοιχτό στις διαθέσεις και προσεγγίσεις σας και δεν αποκλείεται να συνάψετε μία όμορφη σχέση με μεγάλες προοπτικές εξέλιξης, με ένα πολύ κοντινό σας πρόσωπο. Τολμήστε να κάνετε την υπέρβαση και αφήστε πίσω τις αναστολές σας, γιατί πραγματικά η ευτυχία μπορεί να είναι χρόνια στο πλευρό σας και να μην την έχετε ανακαλύψει.

Για τους δεσμευμένους Διδύμους, το 2017 κρύβει κάποιες ανησυχίες που θα πρέπει να ξεπεράσετε πιο ψύχραιμα, καθώς ο σύντροφός σας μπορεί να φανεί πιο απόμακρος ή και πιο απαιτητικός απέναντι σας. Θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι το 2017 θα δημιουργεί πάντα τεστ στις αντοχές και στη βιωσιμότητα της σχέσης σας, γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε προσεχτικοί στη συμπεριφορά σας και να μην παρασυρθείτε σε λάθη με απρόβλεπτες συνέπειες. Τις στιγμές που διαισθάνεστε ότι κάτι συμβαίνει, κουβεντιάστε μαζί του και μην τον αφήνετε στην άγνοια, γιατί και αυτός με τη σειρά του θα σας αντιμετωπίσει ανάλογα και δε θα σας αρέσει καθόλου. Είναι στο χέρι σας να κρατήσετε ισορροπίες, αρκεί να είστε πιο ανοιχτοί, θετικοί και συνεργάσιμοι μαζί του. Επίσης, φροντίστε να κρατήσετε τις ισορροπίες και με τα παιδιά ή τα συγγενικά πρόσωπά σας.

Επαγγελματικά και χρήμα
Δίδυμε, το πρώτο εξάμηνο του 2017 είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να οριστικοποιήσεις επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, ενώ παράλληλα το πιο ισχυρό σου όπλο θα είναι η επικοινωνιακή σου ικανότητα. Το διάστημα που ο Άρης θα κινείται στον Κριό, από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου, θα πρέπει να περιμένεις να ανέβει αισθητά το θερμόμετρο στο καθημερινό σου πρόγραμμα και θα χρειαστεί εκ των προτέρων να σχεδιάσεις ένα πιο προσεχτικό πρόγραμμα οργάνωσης της δουλειάς και των αρμοδιοτήτων σου.

Τις περιόδους στις οποίες ο Ερμής, που είναι κυβερνήτης των Διδύμων, θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) η κούραση θα είναι αισθητή και μάλλον θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις καλύτερα τις διάφορες δραστηριότητές σου, για να μπορέσεις να αξιοποιήσεις και να εκμεταλλευτείς καλύτερα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Σε οικονομικό επίπεδο, θα ασχοληθείς περισσότερο με τη γενικότερη οικονομική σου υποδομή και είναι πιθανό επίσης να προωθήσεις και κινήσεις, που αφορούν περιουσιακά σου στοιχεία. Κάποιες αναθεωρήσεις στον οικονομικό σου σχεδιασμό είναι πιθανές στο τέλος του χρόνου, με τον Κρόνο να κάνει το πέρασμα του στις 20 Δεκεμβρίου στον Αιγόκερω και θα σου φέρει νέα δεδομένα. Απόφυγε με κάθε δυνατό τρόπο λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σου και μην αφήνεις εκκρεμότητες, που θα σε επιβαρύνουν στο μέλλον. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια