Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Τοξότης 2017

Το 2017, ο Κρόνος από το ζώδιό σου τον Τοξότη, εξακολουθεί να "παραδίδει" μαθήματα,, επηρεάζοντας τόσο τις ερωτικές όσο και τις φιλικές σου σχέσεις, αλλά και την κοινωνική σου ζωή. Η διάθεσή σου και αυτήν τη χρονιά θα είναι να ξεκαθαρίσεις τί θέλεις, να σταθεροποιήσεις καταστάσεις και να δεις σοβαρά τους άλλους στη ζωή σου, κάνοντας τα απαραίτητα ξεδιαλέγματα.
Εκτός από τον Κρόνο, σημαντική για τον τομέα των σχέσεων θα είναι και η επιρροή του κυβερνήτη σου Δία στον Ζυγό, μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, που θα ανανεώσει τις σχέσεις, φέρνοντας εκπλήξεις και νέα πρόσωπα στη ζωή σου, με ποικίλα ενδιαφέροντα. Όπως αντιλαμβάνεσαι, προοιωνίζονται σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σου ζωή, φίλε Τοξότη. Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει μία δυνατή νέα σχέση, που μπορεί να δώσει τέλος σε φθαρμένες καταστάσεις από το παρελθόν ή θα οδηγήσει στην αναβίωση ενός παλιότερου δεσμού. Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία δε θα είναι εύκολα διακριτή μέσα στη χρονιά, οπότε ένας φίλος μπορεί εύκολα να γίνει εραστής, ενώ κάποιες ερωτικές σχέσεις μπορεί να θυμίζουν περισσότερο φιλικές.
Πάντως, κάτω από την επιρροή του Δία, μπορεί να πάρεις πιο εύκολα την απόφαση της επισημοποίησης της σχέσης σου. Επίσης, οι σχέσεις που θα κάνεις μέσα στο 2017 μπορεί να είναι και ιδιαίτερα αντισυμβατικές, είτε με ανθρώπους που έχουν… ανοιχτούς λογαριασμούς, είτε με άτομα που μένουν μακριά, ενώ σίγουρα από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, που ο κυβερνήτης σου περάσει στον Σκορπιό, το διάστημα θα είναι κάπως πιο ταραχώδες για τα ζητήματα της καρδιάς.
Οι πιο δύσκολες περίοδοι για τα ερωτικά σου, αλλά και γενικά για τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι αυτές των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα). Εκείνες τις περιόδους, ίσως να γίνεις ο ίδιος πιο απρόβλεπτος για τους γύρω σου, να δίνεις ασαφή μηνύματα ή να προκαλείς εντάσεις.
Ο Πλούτωνας, που παραμένει στον Αιγόκερω, είναι απόδειξη της καλής κατάστασης της υγείας σου φέτος. Σε γενικές γραμμές λοιπόν, είσαι καλυμμένος και το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι οι υπερβολές. Επίσης, αξιοποίησε την ενέργεια του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 20 Ιουλίου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου 2017 για φυσική δραστηριότητα και σπορ, αποφεύγοντας βέβαια τις ακρότητες και προφυλάσσοντάς σε από ατυχήματα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν έχεις ανεξόφλητους ερωτικούς λογαριασμούς, δηλαδή αν υπάρχει μία ερωτική ιστορία που είχε λήξει άδοξα ή που δεν είχε μεσολαβήσει ανάμεσά σας μία επικοινωνία ή ένα γιατί… αυτόν το χρόνο θα επανέλθει στο προσκήνιο! Είναι βέβαιο ότι θα ξεχειλίζεις από γοητεία και ερωτισμό και η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Θα πάρεις ηθική και συναισθηματική επιβεβαίωση από την επιστροφή του άπιστου εραστή ή ερωμένης σου, ωστόσο δε θα είσαι σε φάση για να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις.
Μέχρι το φθινόπωρο το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις το φλερτ, τον έρωτα και τις όμορφες στιγμές που μπορεί να σου προσφέρει η σχέση σου, μία νέα γνωριμία ή ένα άτομο από το παρελθόν σου. Πάρε τώρα τις καθοριστικές αισθηματικές αποφάσεις της ζωής σου, αλλά σε καμία περίπτωση μην κλείνεις πόρτες.
Οι δεσμευμένοι Τοξότες θα προωθήσετε την ιδέα της επέκτασης οικογένειας στον σύντροφό σας και θα βρείτε την ανταπόκριση που επιθυμείτε, αν μείνετε πιστοί απέναντί του και δεν παρασυρθείτε από εφήμερους έρωτες που πιθανόν να σας ξελογιάσουν.

Επαγγελματικά και χρήμα
Από τους πρώτους μήνες του χρόνου θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και πολύ καλές ιδέες για τη βελτίωση της δουλειάς σου, αλλά το ανάδρομο πλανητικό σκηνικό, τουλάχιστον μέχρι τις 8 Ιανουαρίου που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, αλλά και όλα τα διαστήματα που θα εκτελεί ανάδρομη πορεία (από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) δεν προσφέρεται για να επιχειρήσεις να κάνεις αλλαγές ή να προσπαθήσεις να βάλεις κάποιο σχέδιο σου σε εφαρμογή, γιατί οι προσπάθειές σου δε θα έχουν την κατάληξη που προσμένεις.
Με τον Άρη στον Κριό από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου, θα εκδηλώσεις αρκετά εγωιστική, αλλά και πεισματική συμπεριφορά στο χώρο της εργασίας σου και θα θέλεις κάποια πράγματα να γίνονται ακριβώς όπως επιθυμείς εσύ. Ρίξε λίγο τους τόνους και άκουσε τις απόψεις και τις συμβουλές των συναδέλφων σου, γιατί με τέτοιες εριστικές συμπεριφορές μπορεί να προκαλέσεις ανεπανόρθωτες ζημιές, χωρίς να το καταλαβαίνεις.
Από τις 25 Οκτωβρίου και μετά, που ο Κρόνος θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από το ζώδιό σου, θα μπορέσεις να κινηθείς καλύτερα και οι συνθήκες θα είναι πιο πρόσφορες για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Ο Ουρανός στον Κριό τονίζει τις προσδοκίες σου για το μέλλον και σε βοηθά να εφεύρεις καινούργια μέσα για να τα καταφέρεις. Είσαι άνθρωπος που ξέρει τι θέλει και δεν έχεις παρά να κάνεις υπέρβαση στις υποχρεώσεις που δεν τελειώνουν ποτέ και οι οποίες συνήθως αποτελούν φρένο ή καθυστέρηση στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σου.
Το φθινόπωρο αξιοποίησε τον παράγοντα της τύχης, για να υλοποιήσεις τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Τέλος, χρειάζεται ιδιαίτερη αντιμετώπιση της οικονομικής σου διαχείρισης και προνοητικότητα. Οφείλεις να καλύπτεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου και μετά να ξοδεύεις χρήματα για την προσωπική σου απόλαυση και μόνο. Τα διαστήματα του ανάδρομου Ερμή πρόσεξε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τους τελευταίους τρείς μήνες του 2017 μπορείς να κάνεις τις επαφές σου και να συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια