Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

ΖΩΔΙΑ 2017

Κριός
Αγαπητοί μου Κριοί, για τους περισσότερους από εσάς το 2017 θα είναι μια χρονιά που θα σας φέρει αναγνώριση και θα σας κάνει να αντικρύσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
1) Ο Άρης, ο δικός σας κυβερνήτης, θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο από 28/1/2017 έως 9/3/2017 κάνοντας σας έντονα δυναμικούς κι ενεργητικούς. Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και θα πάρετε σημαντικές, αποφάσεις. Προσοχή σε ατυχήματα Από τις 4/6/2017 έως τις 19/7/2017 δείξτε προσοχή σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι. Από τις 22/10/2017 έως τις 9/12/2017 ίσως υπάρξουν αντιπαλότητες σε συνεργασίες ακόμα και στη σχέση του γάμου.
2) Ο Δίας στο ζώδιο του Ζυγού έως τις 10/10/2017 θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την προσωπική σας ζωή , τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, ειδικότερα εάν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο ή στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στην συνέχεια, θα μετακινηθεί στο ζώδιο του Σκορπιού και θα βοηθήσει όσους από εσάς έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο να βελτιώσουν τα οικονομικά και την ψυχολογία τους.
3) Ο Κρόνος, όλη την ερχόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Τοξότη και θα σας βοηθήσει να κάνετε τις σωστές κινήσεις προς την υλοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων και σχεδίων˙ είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητα. Ειδικότερα εσείς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου θα έχετε την στήριξη του σε ότι αφορά ταξίδια, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Η είσοδος του πλανήτη στον Αιγόκερω , στις 21/12/2017, θα επηρεάσει την επαγγελματική και οικογενειακή ζωή όσων έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο.
4) Ο Ουρανός βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο εδώ κι αρκετά χρόνια και πλέον θα επηρεάσει περισσότερο την ζωή όσων έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, υπενθυμίζοντας σας ότι η ζωή μας μπορεί να αλλάξει από τη μια στιγμή στην άλλη. Ωστόσο, οι ευνοϊκές όψεις που θα δεχθεί από τον Κρόνο θα σας βοηθήσουν να καθιερωθείτε και να προωθήσετε τα σχέδια σας.
5) Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων , όλη την χρονιά θα επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο. Πολλά ενδέχεται να γίνουν πίσω από την πλάτη σας και θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως θέματα εργασίας και υγείας. Μην ξεχνάτε να σκέφτεστε θετικά!
6) Ο Πλούτωνας θα επηρεάσει εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με βαθιές αλλαγές στο επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον. Να την κάνετε την επανάσταση σας, αρκεί να είναι ουσιαστική !

Ταύρος
Αγαπητοί μου Ταύροι, το 2017 είναι η χρονιά που θα σας υποχρεώσει να αποτινάξετε τον εγωισμό και την ισχυρογνωμοσύνη από πάνω σας και να καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις ενδεχόμενες δυσκολίες με την αίσθηση του καθήκοντος που διαθέτετε.
1) Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, από τις 5/3/2017 έως τις 16/4/2017 θα βρίσκεται στο ζώδιο του Κριού, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με καθυστερήσεις κι έντονο παρασκήνιο. Καθώς θα κινείται σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, ενδέχεται να εμφανιστούν ξανά στη ζωή σας άτομα από το παρελθόν. Δείξτε προσοχή στην υγεία σας.
2) Ο Δίας θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 10/10/2017, φέρνοντας σας τύχη κι ευνοϊκές συνθήκες στην εργασία σας ειδικότερα εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Το ίδιο διάστημα είναι εξαιρετικό για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, να βελτιώσετε την ποιότητα της διατροφής σας και να βρείτε λύσεις σε προβλήματα υγείας που εμφανίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια.
Με την είσοδο του Δία στον Σκορπιό, στις 11/10/2017, και την παραμονή του εκεί σχεδόν για ένα χρόνο, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια νέα σχέση ή να κάνετε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία.
3) Ο Κρόνος θα βρίσκεται μέσα στον όγδοο ηλιακό σας οίκο έως τις 21/12/2017 , σηματοδοτώντας μια περίοδο οικονομικών προβληματισμών κι ανασφάλειας. Ίσως είναι αναγκαίο να επανεξετάσετε με μεγαλύτερη προσοχή τις οικονομικές σας δοσοληψίες κι επενδύσεις, ιδιαιτέρως εάν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Ίσως, πάλι, αντιμετωπίσετε προβλήματα σχετικά με κληρονομικά, ασφάλειες ή άλλου είδους καθυστερήσεις. Μην απογοητεύεστε, γιατί από τον Ιανουάριο του 2018 και για αρκετό καιρό θα έχετε σημαντικές επιτυχίες σε σπουδές και σε θέματα που έχουν σχέση με το εξωτερικό.
4) Ο Ουρανός, εδώ κι αρκετά χρόνια, κινείται μέσα στον δωδέκατο ηλιακό σας οίκο και θα συνεχίσει την πορεία του αυτή και μέσα στο 2017, επηρεάζοντας περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο. Θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από κακές συνήθειες και να ξυπνήσετε τη διαίσθηση σας. Είναι σημαντικό να καταφέρετε να αφήσετε πίσω σας ότι σας ενοχλεί.
5) Ο Ποσειδώνας, από το φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, δεν θα σας δυσκολέψει πολύ. Επηρεάζει περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο κι ενδέχεται να σας φέρει κάποια μικροπροβλήματα σχετικά με τους στόχους σας, τους φίλους σας ή τα όνειρα σας.
6) Ο Πλούτωνας, από το φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω, θα επηρεάζει όλη τη χρονιά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου. Σας αφυπνίζει , οδηγώντας σας στο τέλος κάποιων παγιωμένων αντιλήψεων και στην αναγέννηση σας και σας προτρέπει να διαμορφώσετε μια νέα φιλοσοφία και στάση ζωής. Το σίγουρο είναι ότι , στο τέλος αυτής της διαδικασίας, τίποτα δεν θα μοιάζει με το χθες.

Δίδυμοι
Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η νέα χρονιά θα σας φέρει αυξημένες υποχρεώσεις αλλά κι εύνοια στα αισθηματικά σας και στα δημιουργικά σας σχέδια.
1) Ο Ερμής, πλανήτης που κυβερνά το δικό σας ζώδιο, θα είναι ανάδρομος τέσσερις φορές στην διάρκεια του 2017, συνεπώς :
α) από 1/1 έως 8/1 , θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ξεκινήματα
β) από 10/4 έως 4/5, θα πρέπει να προσέξετε το παρασκήνιο και την υγεία σας
γ) από 13/8 έως 6/9, δείξτε προσοχή σε ζητήματα σπιτιού και οικογένειας
δ) από 3/12 έως 24/12 , θα υπάρξουν καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις σε σχέσεις και συμφωνίες.
2) Ο Δίας από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ζυγού, θα λειτουργεί σαν από μηχανής θεός και θα σας παρέχει στήριξη έως τις 10/10/2017 χαρίζοντας σε εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου μια νέα ερωτική σχέση, έναν απόγονο ή μια σημαντική φιλία. Μετά τις 11/10/2017 η είσοδος του στον Σκορπιό θα ευνοήσει εσάς του πρώτου και των αρχών του δευτέρου δεκαημέρου σε θέματα εργασίας και φυσικής κατάστασης.
3) Ο Κρόνος εδώ και καιρό βρίσκεται στον Τοξότη, όπου και θα παραμείνει έως τις 20/12/2017 και θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Φέρνει σημαντικές δυσκολίες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μόνο όσες έχουν πολύ γερές βάσεις θα καταφέρουν να αντέξουν στον χρόνο. Ωστόσο, η μακράς διάρκειας ευνοϊκή όψη τριγώνου μεταξύ Κρόνου-Ουρανού σας υπόσχεται πως εάν στις συνεργασίες σας φανείτε σοβαροί και υπεύθυνοι, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.
4) Ο Ουρανός , όπως εδώ και αρκετά χρόνια, θα επηρεάζει τις φιλίες σας και θα ανανεώνει τον κοινωνικό σας κύκλο. Ο κύκλος των φίλων και των γνωστών σας θα αλλάξει εντελών ξαφνικά, ιδιαίτερα εάν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου, και καλό θα είναι να μάθετε να μην εξαρτάστε από κανέναν πέραν του εαυτού σας.
5) Ο Ποσειδώνας από το ζώδιο των Ιχθύων, φέτος θα επηρεάζει επί το πλείστο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, προκαλώντας σύγχυση στόχων, χάος, εξαπατήσεις και απογοητεύσεις, ιδιαιτέρως τις περιόδους 19/12/2016-27/1/2017, 21/4/2017-5/6/2017, 5/9/2017-23/10/2017.
6) Ο Πλούτωνας από το ζώδιο του Αιγόκερω βοηθά εσάς του δευτέρου δεκαημέρου να κερδίσετε χρήματα από τρίτους ή από μια κληρονομιά και να αναγεννηθείτε ψυχολογικά.

Καρκίνος
Αγαπητοί μου Καρκίνοι, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι το 2017 θα είναι και η πιο ισορροπημένη χρονιά για εσάς. Ιδίως μετά το καλοκαίρι, θα κάνετε αλλαγές σε πολλούς τομείς της ζωής σας.
1) Ο Άρης, ο πλανήτης που κυβερνά την καριέρα και τη φήμη σας, θα σας φέρνει συχνά αντιμέτωπους με αντιθέσεις κι εντάσεις. Ωστόσο, 
α) από τις 28/1/2017 έως 9/3/2017 που θα βρίσκεται στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, καθώς η βιασύνη μπορεί να σας οδηγήσει σε λαθεμένες κινήσεις
β) από 4/6/2017 έως 19/7/2017 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας χαρίζει δύναμη, ζωντάνια και την δυνατότητα να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να αποφύγετε ατυχήματα
γ) από 22/10/2017 έως 8/12/2017 επικεντρωθείτε στην φροντίδα της οικογένειας και του σπιτιού σας καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίστε προβλήματα.
2) Ο Δίας από το ζώδιο του Ζυγού έως τις 10/10/2017 θα σας προδιαθέτει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σας, και ιδιαιτέρως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Κατά κάποιο τρόπο, θα είναι σαν να χτίζετε από την αρχή τα θεμέλια της ζωής σας. Η δημιουργία οικογένειας, η απόκτηση ενός απογόνου, μια εργασία που θα έχει σαν βάση το σπίτι σας, μια μετακόμιση ή μια αγορά είναι κάποια από τα πιθανά δώρα του. Στις 11/10/2017 θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και για έναν χρόνο σχεδόν θα σας χαρίζει αισιοδοξία, αγάπη, έρωτα και φλερτ.
3) Ο Κρόνος θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη σχεδόν έως το τέλος της χρονιάς , δυσκολεύοντας την καθημερινότητα σας , ειδικότερα εάν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Φροντίστε την υγεία σας και να είστε συνετοί στις επαγγελματικές σας επιλογές.
4) Ο Ουρανός εδώ και χρόνια βρίσκεται στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας, φέρνοντας ξαφνικές αλλαγές κι ανατροπές στα επαγγελματικά σας και στην οικογενειακή σας ζωή. Φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου , γι’ αυτό δείξτε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας και στις δυνατότητες σας.
5) Ο Ποσειδώνας από το φιλικό προς εσάς ζώδιο των Ιχθύων θα επηρεάσει για φέτος περισσότερος εσάς του δευτέρου δεκαήμερου. Προσπαθήστε να είστε δίκαιοι και δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας και στα ταξίδια. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά την έμπνευση και την φαντασία σας , καθώς και την ευχέρεια παρασκηνιακών κινήσεων.
6) Ο Πλούτωνας εδώ και αρκετά χρόνια βρίσκεται απέναντι σας , επιφέροντας ριζικές αλλαγές στη ζωή σας και υποχρεώνοντας σας να προσαρμοστείτε σε μια νέα τάξη πραγμάτων. Φέτος θα επηρεάσει περισσότερο εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία και να αποφύγετε να κρυφτείτε στο καβούκι σας. Καθώς οι αλλαγές αυτές θα αφορούν κατά κύριο λόγο τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας, θα πρέπει να θυμόσαστε ότι εάν έχουν γερές βάσεις δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε.

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες και το 2017 είναι –σε γενικές γραμμές – μια χρονιά που θα σας δώσει σημαντικές ευκαιρίες και θα έχετε εξελίξεις.
1) Ο Άρης
α) από 10/3/2017 έως 20/4/2017 βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και σηματοδοτεί μια έντονη περίοδο στις σχέσεις σας με τους γύρω σας ή με άτομα κύρους
β) από 5/6/2017 έως 20/7/2017 δείχνει ότι θα υπάρξουν παρασκηνιακές ενέργειες κι άγχος
γ) από 21/7/2017 έως 5/9/2017 , θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας δίνει δύναμη και διάθεση για δράση
δ) από τις 10/12/2017 έως τις 26/1/2018 θα σας φέρει αντιμέτωπους με θέματα σπιτιού και οικογένειας.
2) Ο Δίας έως τις 10/10/2017 θα ευνοεί τις επικοινωνίες σας και θα έχετε μια περίοδο έντονης κινητικότητας, νέων ιδεών και γνωριμιών, ενώ συγγενικά πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα σας. Επηρεάζει περισσότερο τους Λέοντες του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου . Από τις 11/10/2017 θα μετακινηθεί στον Σκορπιό και θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας.
3) Ο Κρόνος θα βρίσκετε όλη την χρονιά στον Τοξότη και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τις δημιουργικές σας ιδέες, να τις υλοποιήσετε και να έχετε επιτυχία. Ίσως σημειώσετε μια σημαντική επαγγελματική επιτυχία ή αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο ή πάρετε άλλες σοβαρές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή, ιδιαιτέρως εάν έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο.
4) Ο Ουρανός εδώ και χρόνια βρίσκεται στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Κριού και σας φέρνει ξαφνικές ευκαιρίες για ταξίδια, για σπουδές ή για νομικές υποθέσεις. Ειδικότερα εσείς οι Λέοντες του τρίτου δεκαημέρου, θα έχετε την ευκαιρία να υλοποιήσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, να πάρετε και να λάβετε γνώση, να κάνετε ένα ταξίδι και να έχετε ασυνήθιστες εμπειρίες.
5) Ο Ποσειδώνας, για όλη την επόμενη χρονιά, θα επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου , χαρίζοντας σας διαίσθηση. Από την άλλη μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει στα μονοπάτια της σύγχυσης , της ουτοπίας και της αυταπάτης. Γι’ αυτό θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί στις συναλλαγές και στις επενδύσεις σας.
6) Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω εδώ και αρκετά χρόνια σηματοδοτεί αλλαγές σε πολλά ζητήματα, ιδίως στα επαγγελματικά σας. Αυτή τη χρονιά επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου , αλλάζοντας ριζικά τη στάση σας απέναντι στην καθημερινότητα σας. Φροντίστε την υγεία και την διατροφή σας.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι το 2017 θα είναι για εσάς μια χρονιά αυξημένων υποχρεώσεων, ιδίως σε ότι αφορά το σπίτι και την οικογένεια, αλλά και με εύνοια στα οικονομικά ζητήματα.
1) Ο Ερμής, πλανήτης που κυβερνά το δικό σας ζώδιο
α) από 1/1/2017 έως 8/1/2017 θα σας δημιουργεί καθυστερήσεις σε διαπραγματεύσεις και μετακινήσεις
β) 10/4/2017 έως 4/5/2017 θα σας φέρει αναθεωρήσεις και καθυστερήσεις σε σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις
γ) από 13/8/2017 έως 6/9/2017 θα κινείται ανάδρομος στο δικό σας ζώδιο, δημιουργώντας προβλήματα στην επικοινωνία σας με τους άλλους ή φέρνοντας κοντά σας άτομα από τα παλιά
δ) από 3/12/2017 έως 24/12/2017 θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.
2) Ο Δίας θα παραμείνει στον Ζυγό έως τις 10/10/2017 χαρίζοντας σας ευκαιρίες για την σταθεροποίηση των οικονομικών σας και βοηθώντας σας να κάνετε σωστή επιλογή συνεργασιών και συνεταίρων ιδίως εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Από τις 11/10/2017 μετακινείται στον Σκορπιό : ίσως αποφασίσετε να ξανακαθίσετε στα θρανία, θα έχετε νέες προτάσεις και έντονη κινητικότητα .
3) Ο Κρόνος από τον Τοξότη, θα σας πιέσει για μια ακόμη χρονιά, κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο με υποχρεώσεις που σας γεμίζουν ευθύνες και σας περιορίζουν. Φέτος θα δοκιμαστείτε περισσότερο εσείς του τρίτου δεκαημέρου. Μετά τις 20/12/2017 οι πιέσεις του Κρόνου θα υποχωρήσουν , θα νιώσετε μεγαλύτερη δημιουργικότητα και σταθερότητα.
4) Ο Ουρανός από τον Κριό σας έχει βάλει εδώ και χρόνια στην διαδικασία να αποτινάξετε από πάνω σας πολλά αρνητικά στοιχεία της προσωπικότητας σας. Αυτή την χρονιά θα επηρεάζει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου κι ενδέχεται να έρθετε αντιμέτωποι με οικονομικές ανατροπές που αφορούν δάνεια, ασφάλειες, συντάξεις και κληρονομιές. Σηματοδοτεί μια πολύ καλή περίοδο για τους ερευνητές.
5) Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και φέτος θα επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας και να αποφύγετε τις ερωτικές πλάνες. Εάν καταφέρετε να διατηρήσετε τον ορθολογισμό σας και αποφύγετε ασαφείς καταστάσεις δεν θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα.
6) Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω εδώ και αρκετό καιρό βγάζει στην επιφάνεια τα κρυμμένα σας ταλέντα και δίνει σε πολλούς από εσάς τη δυνατότητα να γνωρίσετε τον σύντροφο της ζωής σας. Αυτή τη χρονιά θα επηρεάσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου χαρίζοντας σας μεγάλη δημιουργικότητα. Αφήστε την ορμή και την δύναμη της καρδιάς σας να σας καθοδηγήσει.

Ζυγός
Αγαπητοί μου Ζυγοί, η νέα χρονιά θα συνεχίσει να παρουσιάζει για τους περισσότερους από εσάς ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα. Ωστόσο, οι Ζυγοί του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα αντιμετωπίσουν και αλλαγές στην ζωή τους.
1) Η Αφροδίτη , ο πλανήτης που κυβερνά το δικό σας ζώδιο,
α) από 4/2/2017 θα βρίσκεται στον Κριό και θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από τις 5/2/2017 έως τις 16/4/2017 θα είναι ανάδρομη κι ενδέχεται να σας φέρει καθυστερήσεις ή οικονομικές απώλειες.
β) από την 1/8/2017 έως τις 25/8/2017 θα κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα προσωπικά κι επαγγελματικά
γ) από τις 14/10/2017 έως τις 7/11/2017 θα βρίσκεται στο ζώδιο σας , χαρίζοντας σας γοητεία κι ομορφιά. Οι Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου θα βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόοπτα και ξαφνικά γεγονότα.
2) Ο Δίας θα παραμείνει στο δικό σας ζώδιο έως τις 10/10/2017 χαρίζοντας σας αναγνώριση και προσωπική ευτυχία, επιτυχία στις σπουδές σας και την δυνατότητα να κάνετε ταξίδια ή την δυνατότητα να βρείτε το ταίρι σας. Από τις 11/10/2017 που θα προχωρήσει στον Σκορπιό θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.
3) Ο Κρόνος, από το φιλικό προς εσάς ζώδιο του Τοξότη θα σας βοηθά έως τις 21/12/2017 να σταθεροποιήσετε τις σχέσεις σας, μολονότι κάποιοι από εσάς του τρίτου δεκαημέρου δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε καθυστερήσεις ή παρεξηγήσεις.
4) Ο Ουρανός από τον Κριό , όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια σας φέρνει αντιμέτωπους με απρόοπτες και ξαφνικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Όλη την χρονιά θα επηρεάζει ιδιαιτέρως εσάς του τρίτου δεκαημέρου, φέρνοντας ξαφνικές ανατροπές στις σχέσεις σας˙ το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι πιο σημαντικές από αυτές θα αλλάξουν.
5) Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, έχει κάνει τα τελευταία χρόνια κάπως πιο χαοτική την καθημερινότητα σας. Όλη την επόμενη χρονιά θα επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου : θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε θέματα εργασίας, να τρέφεστε σωστά και να αποφεύγετε τις υπερβολές με το αλκοόλ και τα φάρμακα.
6) Ο Πλούτωνας εδώ και αρκετά χρόνια φέρνει σημαντικές αλλαγές στα θεμέλια της ζωής σας και στον χώρο του σπιτιού σας. Αυτή τη χρονιά θα επηρεάσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου.

Σκορπιός
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η νέα χρονιά αναμένεται σχετικά καλή για εσάς, χωρίς πολλές εντάσεις και δυσκολίες. Τα πολύ καλά , όμως, θα έρθουν για εσάς από τις 11/10/2017 κι έπειτα, που ο Δίας θα εγκατασταθεί στο δικό σας ζώδιο.
1) Ο Άρης, συγκυβερνήτης του ζωδίου σας ,
α) από τις 10/3/2017 έως τις 21/4/2017 θα βρίσκεται στον Ταύρο, δημιουργώντας εντάσεις και συγκρούσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας
β) από 21/7/2017 έως 4/9/2017 θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με άτομα κύρους. Ίσως υπάρξουν εμπόδια στα επαγγελματικά σας σχέδια
γ) από 9/12/2017 έως 26/1/2018 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο , δίνοντας σας δύναμη και θάρρος για νέα ξεκινήματα. Θα πρέπει να φροντίσετε περισσότερο τη σωματική και ψυχική σας κατάσταση.
2) Ο Δίας από το Ζυγό έως τις 10/10/2017 θα σας παρακινεί να απαλλαγείτε από ότι άχρηστο ή ανώφελο υπάρχει στη ζωή σας. Από τον Οκτώβρη του 2017 και μετά, κι εφόσον θα έχετε κάνει την αυτοκριτική σας, να είστε έτοιμοι να κάνετε μια νέα αρχή.
3) Ο Κρόνος θα βρίσκεται σχεδόν όλη την επόμενη χρονιά στον Τοξότη που αντιπροσωπεύει τον δεύτερο ηλιακό σας οίκο. ιδιαίτερα εσείς οι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου, θα βρεθείτε αντιμέτωποι με οικονομικά θέματα και σωστό είναι να προσπαθήσετε να βάλετε μια τάξη στο πορτοφόλι σας.
4) Ο Ουρανός από τον Κριό όπου κινείται τα τελευταία χρόνια, θα εξακολουθήσει να αναστατώνει την καθημερινότητα σας με διάφορα ξαφνικά κι απρόβλεπτα γεγονότα. Φέτος ζητά , ειδικότερα από όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, να αλλάξετε συνήθειες και να ασχοληθείτε με μεγαλύτερη προσοχή με την υγεία σας.
5) Ο Ποσειδώνας από τους φιλικούς Ιχθύες σας βοηθά να πραγματοποιήσετε κάποια από τα όνειρα σας. Αυτή την χρονιά θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο , αυξάνοντας την καλλιτεχνική σας έμπνευση και την πνευματική σας έφεση. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά θα σας χαρίσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.
6) Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω τα τελευταία χρόνια σας προσφέρει την ευκαιρία να διαμορφώσετε την προσωπικότητα σας όπως ταιριάζει στην φύση σας και να την προβάλλετε προς τα έξω. Αυτή την χρονιά θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου κι έτσι, η επαφή σας με τα αδέλφια και τους συγγενείς σας θα υποστεί μια βαθιά μεταμόρφωση.

Τοξότης
Αγαπητοί μου Τοξότες, η νέα χρονιά ίσως αποδειχθεί λίγο πιεστική - σίγουρα όμως όχι σαν την χρονιά που πέρασε- αλλά κι εποικοδομητική.
1) Ο Άρης :
 α) από τις 19/12/2016 έως τις 27/1/2017 θα βρίσκεται στους Ιχθύες, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που αφορούν οικογένεια και ακίνητη περιουσία. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους οικείους σας.
β) από 23/4/2017 έως 4/6/2017 στους Διδύμους θα σας δημιουργεί εντάσεις και ρήγματα σε σχέσεις και συνεργασίες.
γ) από τις 5/9/2017 έως τις 22/10/2017 στην Παρθένο, θα φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα σχετικά με την επαγγελματική ή οικογενειακή σας ζωή. Αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με άτομα κύρους.
2) Ο Δίας, κυβερνήτης του ζωδίου σας , θα βρίσκεται έως τις 10/10/2017 στον Ζυγό και θα σας προσφέρει ηθικές και υλικές ανταμοιβές για τη σκληρή δουλειά και προσπάθεια που ήδη έχετε κάνει. Θα επηρεάσει ιδιαίτερα εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου , έτσι θα θέσετε νέους στόχους και θα κάνετε ένα βήμα προς το μέλλον. Στην νέα σας πορεία θα έχετε κοντά σας καλούς φίλους ή σημαντικούς συνεργάτες. Από τις 11/10/2017 θα μετακινηθεί στον Σκορπιό και πολλοί ίσως νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα μέσα σας. Από τις 6/2/2017 έως τις 10/6/2017 που ο Δίας θα είναι ανάδρομος, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις σε σημαντικά ζητήματα στη ζωή σας.
3) Ο Κρόνος θα συνεχίσει να βρίσκεται σχεδόν όλη την επόμενη χρονιά στο δικό σας ζώδιο, δοκιμάζοντας σας σε όλα τα επίπεδα. Σας καλεί να αναλάβετε ευθύνες. Ωστόσο, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα γίνετε πιο δυνατοί και τελικά θα βγείτε νικητές. Φέτος, θα αναγκάσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου να ωριμάσετε, να βάλετε σε μια τάξη τη ζωή σας και να είστε σίγουροι ότι θα ανταμειφθείτε με επιτυχία.
4) Ο Ουρανός από τον Κριό εδώ και αρκετά χρόνια σας χαρίζει ξαφνικές κι απρόβλεπτες συναισθηματικές συγκινήσεις. Φέτος θα επηρεάσει όσους από εσάς έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, δίνοντας νέα πνοή στις φιλοδοξίες σας και φέρνοντας νέες γνωριμίες στην ζωή σας.
5) Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, όλη την επόμενη χρονιά, θα επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και θα σας κάνει ρομαντικούς, συναισθηματικούς , αλλά και επιρρεπείς σε πλάνες κι αυταπάτες. Δείξτε προσοχή σε θέματα σπιτιού, οικογένειας και ακίνητης περιουσίας.
6) Ο Πλούτωνας, εδώ και χρόνια , αλλάζει την οικονομική σας κατάσταση και προπάντων την αντίληψη σας σχετικά με το τι σας είναι πολύτιμο και τι όχι. Φέτος θα επηρεάζει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου και η οικονομική σας κατάσταση ενδέχεται να υποστεί ριζικές αλλαγές.

Αιγόκερος
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι , η νέα χρονιά θα αποδειχθεί ιδιαιτέρως εποικοδομητική , καθώς σιγά σιγά πολλά από όσα επιθυμείτε θα αρχίσουν να υλοποιούνται.
1) Ο Άρης:
α) από 28/1/2017 έως 9/3/2017 θα σας φέρνει αντιμέτωπους με θέματα οικογένειας. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις εντάσεις και δείξτε προσοχή κατά την διάρκεια των μετακινήσεων σας.
β) από τις 5/6/2017 έως τις 20/7/2017 θα κινείται απέναντι σας, στο ζώδιο του Καρκίνου, φέρνοντας εντάσεις και προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας , γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε προσοχή.
γ) από τις 23/10/2017 έως τις 9/12/2017 στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας και φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα επαγγελματικής ή κοινωνικής ζωής. Θα πρέπει να φανείτε προσεκτικοί και σε ότι αφορά την οικογένεια σας.
2) Ο Δίας θα βρίσκεται στον Ζυγό έως τις 10/10/2017 και θα σας δώσει την δυνατότητα να αναδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να συνεργαστείτε με άτομα που θα προβάλλουν το έργο σας. Ιδίως εσείς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου θα μπορέσετε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας, αρκεί να είστε επιλεκτικοί με τις προτάσεις που θα δεχθείτε. Από τις 11/10/2017 που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τα κοινά ή νέοι φίλοι θα έρθουν στη ζωή σας και θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
3) Ο κυβερνήτης σας Κρόνος, από τον Τοξότη όπου βρίσκεται, συνεχίζει να σας επηρεάζει ψυχολογικά. Βέβαια, η επιβάρυνση δεν θα είναι και τόσο τρομακτική ˙ αν μάλιστα ασχοληθείτε με το μεταφυσικό , θα έχετε μια περίοδο σημαντικών ευρημάτων. Θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο , αποκαλύπτοντας τους μυστικά κι εχθρούς. Από 5/4/2017 έως 26/8/2017 που ο πλανήτης θα είναι ανάδρομος, αποφύγετε να κάνετε νέα ξεκινήματα.
4) Ο Ουρανός από τον Κριό τα τελευταία χρόνια έχει φέρει σημαντικές αναταραχές και δυσκολίες στην οικογενειακή σας ζωή. Όλη την χρονιά, εσείς του τρίτου δεκαημέρου , υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια σημαντική μετακόμιση ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με αλλαγές στα οικονομικά σας δεδομένα.
5) Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες σας έχει βοηθήσει αρκετά μέσα σε αυτά τα τελευταία χρόνια σε ότι αφορά τα πνευματικά σας ενδιαφέροντα και στις επικοινωνίες σας. Αυτή τη χρονιά θα επηρεάσει όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο και θα ανακαλύψετε ότι το ένστικτο σας θα είναι πιο ενεργό και θα έχετε έμπνευση. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι καλλιτεχνικές σπουδές. Προσέξτε να μη σας παραπλανήσουν.
6) Ο Πλούτωνας έχει εγκατασταθεί εδώ και αρκετά χρόνια στο ζώδιο σας , περάσατε σημαντικότατες αλλαγές στην ζωή σας, ιδίως οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο, το σίγουρο είναι ότι γίνατε πιο δυνατοί και αλλάξατε ριζικά. Όλη αυτή την χρονιά θα επηρεάσει εσάς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλάζοντας την εικόνα σας και τον τρόπο που προβάλλεστε στο περιβάλλον σας, ενώ ταυτόχρονα θα γίνετε καλύτεροι γνώστες των πραγμάτων.

Υδροχόος
Αγαπητοί μου Υδροχόοι, η χρονιά που έρχεται μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια μεταβατική περίοδος στη ζωή σας, από την οποία δεν θα λείψουν επαφές και μετακινήσεις , αλλά κι ευκαιρίες.
1) Ο Άρης :
α) από 10/3/2017 έως 20/4/2017 θα σας δημιουργεί εντάσεις και ρήξεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.
β) από 21/7/2017 έως 4/9/2017 θα κινείται απέναντι σας, στο ζώδιο του Λέοντα, φέρνοντας εντάσεις και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.
γ) από 23/10/2017 έως 9/12/2017 θα βρίσκεται στο Ζενίθ του ωροσκοπίου σας και θα σας προσγειώσει. Αποφύγετε να συγκρουστείτε με άτομα κύρους.
2) Ο Δίας από το φιλικό ζώδιο του Ζυγού θα σας χαρίζει κοινωνικότητα, ευκαιρίες για ταξίδια, γνώση κι εύνοια στον επαγγελματικό τομέα, ιδίως εάν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο ˙ ίσως αποφασίσετε να σπουδάσετε, να θέσετε νέους μακροπρόθεσμους στόχους ή να σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε ξένους πολιτισμούς και κοινωνίες. Από τις 11/10/20017 που ο Δίας θα περάσει στον Σκορπιό, θα χαρίσει νέες επαγγελματικές ευκαιρίες σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου.
3) Ο Κρόνος από τον Τοξότη θα επηρεάζει έως τις 21/12/2017 ιδιαιτέρως εσάς του τρίτου δεκαημέρου ˙ θα έχετε σημαντικές επιτυχίες εάν είστε μέλος κάποιας οργάνωσης ή γενικότερα, εάν κάνετε κάποια ομαδική δραστηριότητα. Είναι μια καλή περίοδος για να αποφασίσετε να δεσμευτείτε ουσιαστικά ή να κάνετε έναν γάμο.
4) Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, θα συνεχίσει να κινείται και φέτος στον Κριό, προκαλώντας αλλαγές στις σχέσεις σας με συγγενείς κι αδέλφια και παρέχοντας σας τα δυνατότητα να εκφραστείτε μέσω του προφορικού ή γραπτού λόγου. Όλη τη χρονιά θα επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου και θα σας φέρει ευκαιρίες για μάθηση και γνώση, αλλά κι απροσδόκητες ανατροπές σε μετακινήσεις και συναντήσεις. Από 3/8/2017 έως 3/1/2018 ο κυβερνήτης σας θα είναι ανάδρομος δείξτε προσοχή στις μετακινήσεις σας.
5) Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, όπου βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, έχει προκαλέσει κυρίως παρασκηνιακές ενέργειες που σκοπό έχουν να πλήξουν τα οικονομικά σας. Την χρονιά που έρχεται θα επηρεάζει ιδιαίτερα εσάς του δευτέρου δεκαημέρου: είναι αρκετά πιθανό να βιώσετε μια κλοπή ή να χάσετε κάποιο πολύτιμο αντικείμενο και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα οικονομικής και συναισθηματική φύσης.
Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω, εδώ και αρκετά χρόνια ενεργοποιεί τον άλλο σας εαυτό, αυτόν που δεν φαίνεται δηλαδή το υποσυνείδητο σας. φέτος θα επηρεάζει όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο, ρίχνοντας φως στα κομμάτια της ψυχής σας που συνήθως κρατάτε καλά κρυμμένα ˙ ότι έως τώρα παρέμενε ασυνείδητο, τώρα θα γίνει συνειδητό. Ίσως ενδιαφερθείτε για την μεταφυσική κι αρχίσετε μια διαδικασία βαθιάς πνευματικής μεταμόρφωσης.

Ιχθύες
Αγαπητοί μου Ιχθύες, το 2017 θα είναι μια χρονιά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για εσάς καθώς από τον Οκτώβρη κι έπειτα τα όνειρα σας οι ιδές σας και οι φιλοδοξίες σας θα αρχίσουν να υλοποιούνται.
1) Ο Άρης :
α) από 19/12/2016 έως 27/1/2017 θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και θα σας δίνει δύναμη και θάρρος για να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας ή για να τολμήσετε νέα ξεκινήματα, ιδίως εάν είστε καλλιτέχνες
β) από 23/4/2017 έως 4/6/2017 δείξτε προσοχή σε ζητήματα οικογενείας ή ακίνητης περιουσίας. Αποφύγετε τις εντάσεις.
γ) από τις 5/9/2017 έως τις 22/10/2017 θα κινείται απέναντι σας φέρνοντας εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας.
2) Ο Δίας θα βρίσκεται έως τις 10/10/2017 δίνοντας σας ευκαιρίες για να αναγεννηθείτε και φέρνοντας σας έκτακτα έσοδα από αμοιβές, ασφάλειες, κληρονομιές ή την επιστροφή χρημάτων που είχατε δανείσει. Οι οικονομικές προοπτικές θα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες για εσάς του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου. Από τις 11/10/2017, ο Δίας θα εγκατασταθεί στο Σκορπιό και για ένα χρόνο θα σας χαρίζει ευκαιρίες για ταξίδια και σπουδές και τη δυνατότητα να ακολουθήσετε νέους πνευματικούς δρόμους.
3) Ο Κρόνος στον Τοξότη- όπου και θα παραμείνει έως τις 20/12/2017- έχει φέρει αντιμέτωπους με κουραστικές και πιεστικές καταστάσεις. Φέτος επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου ˙ θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να αποφύγετε σκάνδαλα που θα μπορούσαν να πλήξουν την φήμη σας. Ίσως κάποιοι από εσάς βιώσουν μια περίοδο μοναξιάς.
4) Ο Ουρανός από τον Κριό , τα τελευταία χρόνια έχει φέρει απρόσμενες αλλαγές στα οικονομικά σας. Όλη τη χρονιά θα δώσει ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική άνοδο σε εσάς που έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο, αρκεί να αποφύγετε τις απερισκεψίες.
5) Ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, θα επηρεάζει φέτος εσάς του δεύτερου δεκαημέρου κάνοντας σας πολύ συναισθηματικούς και αυξάνοντας κατακόρυφα τη διαίσθηση και το ένστικτο σας. Ωστόσο, αποφύγετε οποιαδήποτε μορφή εξαπάτησης και φροντίστε με προσοχή την υγεία σας. Ευνοούνται οι εναλλακτικές θεραπείες αλλά και οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή η συγγραφή.
6) Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, από το 2009 έχει αλλάξει πολλά στις φιλίες σας και την κοινωνική σας ζωή. Τη χρονιά που έρχεται, εσείς του δευτέρου δεκαημέρου θα δείτε τους στόχους και τις επιθυμίες σας να αλλάζουν και ίσως διαγράψετε και κάποια ονόματα από την λίστα των φίλων σας.
από τον Σταύρο Μιχαήλο

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια