Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Ταύρος 2017

Το 2017 θα είναι τελείως αντιφατικό για τον Ταύρο, μιας και ανάμεσα στο πρώτο και δεύτερο εξάμηνο του έτους θα υπάρχουν διαφορετικές επιρροές και οι διαφορές μεταξύ τους θα είναι αξιόλογες. Κατά κάποιον τρόπο, το πρώτο μισό του 2017 βαδίζει στα χνάρια του προηγούμενου χρόνου και είναι σημαντικό στη διάρκειά του να μην υποπέσεις σε λάθη και παραλείψεις.
Ο Ταύρος, το πρώτο τρίμηνο του 2017, με την κυβερνήτη του, την Αφροδίτη να κινείται ανάδρομα από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου, θα πιεστεί κάπως και είναι πιθανό να νιώσει ότι τα γεγονότα και οι εξελίξεις απαιτούν κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα για να αντιμετωπιστούν.
Από τον Μάιο και μετά, το διάστημα απαιτεί από εσένα να είσαι σε εγρήγορση, καθώς θα υπάρχει μία εύνοια για να αντιμετωπίσεις κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία. Τώρα θα πρέπει να είσαι πιο εργατικός, υπάκουος και πρόθυμος, και επίσης θα έχεις τη δυνατότητα - αν εσύ το θελήσεις - να αφήσεις τον τρόπο ζωής που είχες μέχρι τώρα και να περάσεις σε έναν άλλον, τελείως διαφορετικό από ό,τι ήξερες. Θα αναλάβεις πρωτόγνωρες ευθύνες, ενώ την ίδια στιγμή οι άλλοι γύρω σου θα έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Το κλίμα μέσα στο οποίο θα ζήσεις, δε θα είναι και τόσο ήρεμο, γι’ αυτό χρειάζεται εσύ να κρατάς σωστά τα γκέμια και την ψυχραιμία σου. Το σπίτι, ως χώρος με τις ανάγκες του, ο επαγγελματικός σου χώρος, κάποιο άλλο ακίνητο, αλλά και γενικά περιουσιακές ή κληρονομικές υποθέσεις απαιτούν προσοχή, ενώ οι ανάγκες των δικών σου ανθρώπων και η σχέση σου με κάποιους συγγενείς, μπορεί να σε επιβαρύνουν.
Τα διαστήματα κοντά στις Εκλείψεις (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα) οφείλεις να προσπαθείς περισσότερο για να ανταπεξέρχεσαι στην καθημερινότητα, αλλά μην περιμένεις μεγάλη ανταμοιβή για τις προσπάθειες που θα καταβάλεις.
Το φθινόπωρο, με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω από τις 28 Σεπτεμβρίου και με τον Δία να περνάει στον Σκορπιό στις 11 Οκτωβρίου, θα καταφέρεις να εργαστείς πιο αποδοτικά, αλλά και να ζήσεις με τρόπο που σε εκφράζει περισσότερο. Ακόμη, τα σχέδιά σου θα είναι αντικειμενικά πιο σωστά και πραγματοποιήσιμα. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν, σαν Ταύρος που είσαι, σε συμφέρει να αξιοποιήσεις περισσότερο το δεύτερο μέρος της χρονιάς σε όλους τους τομείς.

Αισθηματικές προβλέψεις
Ο Ταύρος θα ασχοληθεί πολύ με τα αισθηματικά του το 2017. Σε περίπτωση που υπάρχουν προβλήματα στη σχέση, η ανάγκη για ανανέωση και ξεκαθαρίσματα θα είναι έντονη και θα τολμήσεις να τελειώνεις μια και καλή με ιστορίες που βλέπεις ότι δεν προχωρούν, όσο κι αν αυτό πληγώνει τον εγωισμό και την υπερηφάνεια σου. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την επιθυμία να βάλετε σε νέες πιο γερές βάσεις το γάμο ή τη σχέση σας και οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να γνωρίσετε το έτερον σας ήμισυ, έτσι ακριβώς όπως το είχατε φανταστεί. Προσέχετε μόνο να κρατήσετε τις ισορροπίες και τον αυθορμητισμό σας όταν εκφράζετε τα συναισθήματα σας, και οι κινήσεις σας, αν μη τι άλλο να μην είναι σπασμωδικές και τρομάξετε τον ταίρι σας.
Από το καλοκαίρι και μετά μπορείτε να μιλήσετε με το ταίρι σας για επισημοποίηση σχέσης ή ακόμη και για μετακίνηση της μόνιμης κατοικίας σας. Φροντίστε μόνο να υπολογίσετε και τις ανάγκες και επιθυμίες του συντρόφου σας και όχι μόνο τις δικές σας.
Τα διαστήματα της ανάδρομης πορείας του Ερμή (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) θα πρέπει να σκέφτεσαι πολύ τα λόγια σου και τις ενέργειές σου, για να μη φτάσεις τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όριά του.

Επαγγελματικά και χρήμα
Ο Ταύρος, το δεύτερο μισό του 2017 θα έχει πολλές ευκαιρίες, για να βελτιώσει τα οικονομικά του. Ακόμη, θα μπορεί να διεκδικήσει αποτελεσματικότερα μία ανώτερη θέση στην καριέρα του. Μέχρι τότε όμως, ο Δίας θα κινείται στον Ζυγό και ο τομέας των επαφών, των μετακινήσεων, αλλά και των δραστηριοτήτων σου θα τονωθεί και θα ευνοηθεί ιδιαίτερα από τις δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις και που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Βεβαίως, αυτό δε σημαίνει ότι θα είναι όλα τέλεια στη ζωή σου και ότι τα πάντα θα σου προσφέρονται απλόχερα από το σύμπαν, αλλά αν δουλέψεις σκληρά και μείνεις συνεπής στο δρόμο που έχεις χαράξει, θα πραγματοποιήσεις πολλά από αυτά που έχεις βάλει στόχο και επιθυμείς. Ο τομέας της επικοινωνίας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα το τελευταίο τρίμηνο του 2017 και θα εμπλουτιστεί με μεγαλύτερη δυναμική. Παρά τις ευκαιρίες όμως, που θα έχεις για να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου, πολλές θα είναι οι φορές που θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού και υπαίτια για αυτό θα είναι η τάση σου να ξοδεύεις αλόγιστα και αυθόρμητα, χωρίς να υπολογίζεις το αύριο… Σαν Ταύρος που είσαι, μην παρασύρεσαι λοιπόν σε έξοδα που δεν πρέπει να γίνουν. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια