Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Ζυγός 2017

Ο Ζυγός το 2017 βρίσκεται στο ξεκίνημα της χρονιάς σε μία φάση μεταβατική, άρα πιθανώς και μέσα στην ανασφάλεια. Ο Δίας θα βρίσκεται στο ζώδιό του Ζυγού μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, βάζοντας σε προτεραιότητα θέματα υγείας και εργασίας. Οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι ικανοποιητικές, ενώ είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να αυξήσεις λίγο και το εισόδημά σου. Βέβαια, προκειμένου να το κάνεις αυτό, μπορεί να επωμιστείς με περισσότερες ευθύνες και εργασιακό φόρτο.
Με την Αφροδίτη να επιστρέφει σε ορθή πορεία από τον Κριό στις 15 Απριλίου και μετά να περνάει στον Ταύρο μέχρι τις 7 Ιουνίου 2017, θα γίνεις ιδιαίτερα κοινωνικός, ενώ θα τονωθεί και η ερωτική σου διάθεση. Εκείνη την περίοδο, η επιρροή του Δία στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να βρεις ερωτικό ενδιαφέρον σε κάποιο πρόσωπο αν είσαι μόνος σου ή να ξεπεράσεις το άγχος της δέσμευσης και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου. Μην υποτιμάς το ταίρι σου ή το θεωρείς δεδομένο.
Ο Κρόνος θα κινείται ανάδρομα από τις 6 Απριλίου μέχρι τις 25 Οκτωβρίου στον Τοξότη, κάνοντας ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές σου σχέσεις. Παλιοί φίλοι με τους οποίους δεν έχεις πλέον τίποτα κοινό, θα απομακρυνθούν από τη ζωή σου και θα αντικατασταθούν από νέους, που θα έχουν να σου διδάξουν κάτι σημαντικό, να σου δώσουν κίνητρα εξέλιξης. Με τον Κρόνο στον Τοξότη επίσης, πιθανώς να αναλάβεις ηγετική θέση σε μία ομάδα ατόμων με κοινούς σκοπούς και ενδιαφέροντα ή να δεις πιο ζεστά την προσφορά σου στα κοινά. Σημαντικό είναι να θυμάσαι πως ο σκοπός αυτής της θέσης του Κρόνου είναι να μάθεις να μοιράζεσαι τις ευθύνες, να μην τις παίρνεις όλες πάνω σου.
Οι ρεαλιστικοί στόχοι με δουλειά και καλή οργάνωση, θα επιτευχθούν πιο εύκολα από το φθινόπωρο και μετά. Στις 11 Οκτωβρίου, που ο Δίας θα εγκαταλείψει το ζώδιό σου και θα περάσει στον Σκορπιό, θα σε ενθαρρύνει να ρίξεις μία ματιά μέσα σου, θα ζητήσει αυτογνωσία, αλλά και μία συνολική θεώρηση της ζωής σου μέχρι τώρα. Η διέλευσή του θα βοηθήσει να τελειώνεις και με εκκρεμότητες του παρελθόντος. Ο Ουρανός τώρα θα συνεχίσει να κινείται στον Κριό, κάνοντάς σε πιο δημιουργικό και εφευρετικό. Από την άλλη, θα ξυπνήσει τον κυνηγό μέσα σου, γίνεσαι πιο δραστήριος ερωτικά, αλλά ίσως απρόθυμος να δεσμευτείς σοβαρά.
Ο Ποσειδώνας στους Ιχθείς, τα διαστήματα που δε θα κινείται ανάδρομα - μέχρι τις 16 Ιουνίου και από τις 22 Νοεμβρίου και μετά - θα σε κάνει πιο ευαίσθητο σε θέματα που αφορούν την οικογένεια, τις ρίζες, το παρελθόν σου. Από την άλλη, θα έχεις πιο μελαγχολική, άτονη και πεσιμιστική διάθεση. Από τις 20 Δεκεμβρίου και μετά, ο Κρόνος στον Αιγόκερω, μετασχηματίζει τον οικονομικό σου τομέα, αλλά και τη σχέση σου με το χρήμα ως μέρος της αυτοπεποίθησης σου. Καιρός να δεις ρεαλιστικά κάποια ζητήματα διαχείρισης και να κάνεις αλλαγές, με στόχο να προχωρήσεις ανοδικά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, εδώ και καιρό έχεις αρχίσει να βλέπεις πιο σοβαρά τις σχέσεις σου και να σκέφτεσαι για κάτι πιο σταθερό. Αν ξεκινήσεις κάτι όσο ο Δίας θα παραμένει στο ζώδιό σου μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, μάλλον θα έχει διάρκεια και δεν είναι καθόλου απίθανο το άτομο που θα συσχετιστείς μαζί του, να ανήκει στον επαγγελματικό σου χώρο. Εάν είσαι αδέσμευτος, θα είναι στο χέρι σου να επιλέξεις από πλήθος επιλογών με ποιον άνθρωπο θα φτιάξεις και θα συνεχίσεις τη ζωή σου.
Ο ρομαντισμός και η ευαισθησία σου θα καλύψουν πολλές από τις ανασφάλειες που σε διακατέχουν και θα βρουν ελευθερία έκφρασης από τον Σεπτέμβριο και μετά, που ο Πλούτωνας θα κινείται σε κανονική πορεία στον Αιγόκερω και θα σφραγίσει για τα καλά το δεσμό που έχεις ήδη ξεκινήσει.
Όσο για εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση ή ένα γάμο, το 2017 έρχεται και σου καταλαγιάζει όλα τα αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν, ενώ φέρνει το σύντροφό σου πιο κοντά και με μεγαλύτερη κατανόηση για τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Η οικογένειά σου ήταν και συνεχίζει να είναι προτεραιότητα και πλέον θα αισθάνεσαι δικαιωμένος για αυτά που έχεις δημιουργήσει.

Επαγγελματικά και χρήμα
Σαν Ζυγός, επαγγελματικά, θα συνεχίσεις το 2017 τον αγώνα σου για να κατακτήσεις τους στόχους σου και θα δουλέψεις σε εντατικούς ρυθμούς για να διατηρήσεις όλα όσα έχεις αποκτήσει. Θα διαπιστώσεις ότι είναι λίγοι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και θέλουν την πρόοδό σου, βρίσκονται όμως κοντά σου όταν τους χρειαστείς.
Οι ιδέες σου και τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου ίσως αντιμετωπίσουν την ζήλεια κάποιων συναδέλφων σου, οι οποίοι δεδομένης της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί, ίσως προσπαθήσουν να βρουν και να εκμεταλλευτούν τα ευάλωτά σου σημεία. Οφείλεις λοιπόν να χτίσεις γερά οχυρά γύρω σου, ώστε να μη βρουν διόδους να μπουν και να σε βλάψουν.
Οι διακυμάνσεις δε θα λείψουν στα οικονομικά σου, αλλά όσο ο χρόνος θα περνά, ολοένα και θα σταθεροποιούνται περισσότερο, γι’ αυτό το μόνο που σου απομένει είναι να μείνεις πιστός και συνετός στους προϋπολογισμούς σου και να μην ξεφεύγεις με παράτολμες επενδύσεις και αγορές. Το 2017 είναι μία χρονιά που σε καλεί να αντιμετωπίσεις με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν και να ωριμάσεις περισσότερο από τις δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν, αλλά εν κατακλείδι θα σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια