Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Παρθενος 2017

Το 2017 ξεκινά με τους ευνοϊκότερους όρους για εσένα, αγαπητέ Παρθένε. Ο έρωτας καλά κρατεί και η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη. Στην συνέχεια τα πράγματα σοβαρεύουν. Καλείσαι να επωφεληθείς από ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την εργασιακή σου δράση, ενώ από το φθινόπωρο και μετά, η προσοχή σου εστιάζεται στην προσωπική σου ζωή.
Η παρουσία του Δία στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017 απογειώνει την ερωτική σου διάθεση. Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν μοναδικές εμπειρίες με το άλλο σου μισό, ενώ αν είσαι μόνος σου, νέες γνωριμίες σου υπόσχονται πολλά. Τώρα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει. Άλλωστε, με τον Ουρανό να παραμένει στον Κριό, φαίνεται πως έχεις διάθεση για αλλαγές, ανατροπές και επαφές με άτομα που σε συναρπάζουν. Μέχρι να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, στις 3 Αυγούστου, θα μπορέσεις να δρέψεις τους καρπούς των προσπαθειών σου στη δουλειά ή να αδράξεις νέες ευκαιρίες.
Να έχεις μόνο το νου σου τα διαστήματα που ο Ερμής, ο οποίος είναι κυβερνήτης του ζωδίου της Παρθένου, θα κινείται ανάδρομα (από τις αρχές του χρόνου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017) γιατί ελλοχεύουν κίνδυνοι, αφού είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείς σε εμμονές ή να πέσεις στην παγίδα ενός παρασκηνίου.
Τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο, που ο Άρης και η Αφροδίτη θα "βολτάρουν" στο ζώδιο της Παρθένου, νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται στη ζωή σου για να βελτιώσεις μία σχέση, ένα γάμο ή μία συνεργασία. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται σε τροχιά προόδου και μπορείς τώρα να ισχυροποιήσεις τις σχέσεις με το σύντροφό σου ή τους συνεργάτες σου. Αν αναζητάς μία νέα σχέση ή μία νέα συνεργασία, αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί.
Ο Κρόνος στον Τοξότη σχεδόν όλη την χρονιά, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017, σε αναγκάζει να κάνεις μία βαθιά ενδοσκόπηση και να αντιμετωπίσεις φοβίες, ανασφάλειες, απωθημένα, αλλά και πληγές του παρελθόντος, που ακόμη δεν έχεις ξεπεράσει. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη, προκειμένου να βάλεις μία τάξη στη ζωή σου από τον Δεκέμβριο και μετά.
Από τις 22 Νοεμβρίου που ο Ποσειδώνας επιστρέφει σε ορθή πορεία από τους Ιχθείς, αλλάζει σταδιακά ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την υγεία και τη δουλειά σου. Ψάχνεις την πρωτοτυπία και αναζητάς νέους στόχους εργασιακής δράσης. Δε συμβιβάζεσαι με την ρουτίνα ή με μονότονες δουλειές.
Τα διαστήματα των Εκλείψεων (Σεληνιακή Έκλειψη στις 11 Φεβρουαρίου στον Λέοντα, Ηλιακή Έκλειψη στις 26 Φεβρουαρίου στους Ιχθείς, Σεληνιακή Έκλειψη στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Ηλιακή Έκλειψη στις 21 Αυγούστου στον Λέοντα), η υγεία σου μπορεί να περάσει από δοκιμασίες, αλλά αν παραμείνεις ήρεμος, θα βγεις αλώβητος από την επιρροή τους. Τέλος, από τις 11 Οκτωβρίου 2017 που ο Δίας θα αλλάξει θέση και θα μετακινηθεί στον Σκορπιό, η ερωτική ευτυχία είναι πολύ κοντά σου, ενώ ένα πρωτότυπο δημιουργικό σχέδιο μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή.

Αισθηματικές προβλέψεις
Όσον αφορά τον τομέα της αισθηματικής σου ζωής, το 2017 θα κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο, φίλε Παρθένε. Ο Άρης στον Κριό από τις 28 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Μαρτίου 2017 θα καθορίσει την εξέλιξη του αισθηματικού σου δεσμού και στη διάρκεια της παραμονής του εκεί πρέπει να είσαι προσεχτικός στις αντιδράσεις και τις αποφάσεις σου.
Από εκεί και μετά, και κυρίως στην αρχή του καλοκαιριού, η κατάσταση θα βελτιωθεί, με τη συμβολή του αρμονικού συνδυασμού της λογικής με το συναίσθημα και της συνεννόησης με την αμοιβαία αποδοχή και εκτίμηση. Η παγίδα του καλοκαιριού που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, θα είναι οι συναρπαστικές στιγμές που θα βιώνεις, οι οποίες όμως δεν πρέπει να σε παρασύρουν σε μεγαλόστομες δηλώσεις.
Εάν θέλεις να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, επίλεξε τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο για να το κάνεις. Εάν πάλι θέλεις να απαλλαγείς από μία σχέση που σε ταλαιπωρεί, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες μέχρι τότε και κόψε οριστικά τις γέφυρες που σε συνδέουν με το παρελθόν. Σε κάθε περίπτωση, να θυμάσαι ότι το ενδιάμεσο εξάμηνο του χρόνου είναι αναμφισβήτητα πιο ξεκάθαρο διάστημα για την πορεία των αισθηματικών σου και πρέπει να προβείς στις απαραίτητες διεργασίες, για να νιώσεις ανάλαφρος και χαρούμενος.

Επαγγελματικά και χρήμα
Παρά το γεγονός ότι οικονομικές δυσκολίες δε θα πάψουν να υφίστανται και το 2017, οι γενικές πλανητικές συνθήκες που θα σε επηρεάζουν, αγαπητέ Παρθένε, θα διευκολύνουν αρκετά συχνά την επαγγελματική σου πορεία στη διάρκεια αυτού του χρόνου.
Μη διστάσεις να κάνεις τις αλλαγές που σκέφτεσαι κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ξεχάσεις κάποιες από τις συνήθειές σου και να προσαρμοστείς σε ένα νέο, αλλά περισσότερο αισιόδοξο περιβάλλον. Αξίζει τον κόπο, αρκεί να υπάρχουν οι προοπτικές του θετικού αποτελέσματος, τις οποίες μπορείς και θα έχεις και τα εφόδια να δημιουργήσεις εσύ ο ίδιος. Sto de;ytero ej;amhno toy 2017, πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός και άλλο τόσο ευέλικτος, ιδιαίτερα μπροστά στις αντιξοότητες ή τα δυσάρεστα περιστατικά γενικότερου χαρακτήρα που θα κάνουν την εμφάνισή τους.
Επίσης, στα διαστήματα που ο κυβερνήτης της Παρθένου, ο Ερμής, θα κινείται ανάδρομα να είσαι επιφυλακτικός απέναντι σε κάθε μορφή επαγγελματικής συνεργασίας, ενώ οι σχέσεις σου με το επαγγελματικό σου κοινό θα είναι κάπως ετοιμόρροπες. Στα οικονομικά σου, δε σου επιτρέπονται λάθη, κακοί υπολογισμοί και επιπόλαιες επενδύσεις. Σου επιτρέπονται μόνο πρωτοβουλίες εκ του ασφαλούς και συμφωνίες, οι οποίες θα στηρίζονται σε εχέγγυα διασφάλισης των χρημάτων σου. Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το 2017.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια