Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έτος 2017. Οικονομικά, εργασία, χρήμα των ζωδίων

Η ενέργεια του εισερχόμενου ζωδίου, Αιγόκερως, το μόνο που μπορεί να φέρει είναι τύχη και χρήμα σε όλους.
Ευχάριστες εξελίξεις, στο σύνολο των εκπροσώπων του αστρολογικού κύκλου.
Για όλους και για όλα:

Οι Κριοί και οι Καρκίνοι είναι στο στόχαστρο των όψεων του Δία και του Ουρανού, όπου και θα δουν από τις πρώτες ημέρες του καινούργιου χρόνου, να ανοίγουν υποθέσεις που μέχρι τώρα τους κρατούσαν εγκλωβισμένους. Χρήμα και νέες επαγγελματικές ευκαιρίες, θα στρώσουν και τους δρόμους για επέκταση σε νέες δραστηριότητες.
Εύνοια σε χρήμα: 9/10
Τυχερή ημέρα: Δευτέρα
Θετικός μήνας: Ιανουάριος και Μάρτιος

Για τους Τοξότες και τους φιλεύσπλαχνους Ιχθείς που μονίμως τα δίνουν όλα τους άλλους, το νέο έτος θα τους χαρίσει ευμάρεια, και υλική ασφάλεια. Προτάσεις για εργασία, αλλά και κληρονομικά- περιουσιακά – οικογενειακά ζητήματα φτάνουν πια στο ευτυχές τέλος τους. Ταξίδι και πολλές μετακινήσεις είναι στο μενού.
Εύνοια σε χρήμα: 10/10
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή
Θετικός μήνας: Φεβρουάριος και Μάρτιος

Όλοι οι Δίδυμοι και οι Σκορπιοί, ήδη αισθάνονται ότι η οικονομική τους δυναμική έχει αρχίσει και φανερώνεται. Η εργασία τους, θα έχει πολλαπλάσια οφέλη. Προτάσεις για νέες και επικερδείς επιχειρήσεις αλλά και συνεργασίες, θα έρθουν γύρω στις πρώτες ημέρες της πανσελήνου του Ιανουαρίου και που θα πρέπει να σκεφτείτε εις διπλούν.
Εύνοια σε χρήμα: 8/10
Τυχερή ημέρα: Τετάρτη
Θετικός μήνας: Φεβρουάριος και Απρίλιος

Εσείς οι δύσκολοι Ταύροι και οι ακόμη δυσκολότεροι Ζυγοί, θα δείτε από τον πρώτο δίμηνο του 2017, τους κόπους και τις προσπάθειες σας να πιάνουν τόπο. Χρήματα και δόξα για αυτούς, που έφυγαν και γυρίζουν τώρα με την επιτυχία υπό μάλης. Όσοι ψάχνουν για νέα εργασία ή προαγωγή θα τους αποδοθεί από ένα άτομο κύρους. Εύνοια και σε νομικά ζητήματα.
Εύνοια σε χρήμα: 9/10
Τυχερή ημέρα: Πέμπτη
Θετικός μήνας: Ιανουάριος και Φεβρουάριος

Λέοντες και αέρινοι Υδροχόοι, έχουν πιάσει το νόημα και την αξία της ποιοτική ζωής, και αυτό θα είναι η πυξίδα τους, και για το επόμενο έτος. Επιχειρήσεις, νέες συνεργασίες αλλά και πολύς νέος κόσμος, θα σας βάλει σε σκέψεις και για φρέσκα ξεκινήματα. Αυτοί που περιμένουν πωλήσεις, θετικές εκβάσεις δικαστηρίων, θα τις έχουν ίσως και πιο νωρίς από τα προσδοκώμενα.
Εύνοια σε χρήμα: 8/10
Τυχερή ημέρα: Παρασκευή
Θετικός μήνας: Ιανουάριος και Μάρτιος

Είσαστε στην λίστα του σύμπαντος εσείς οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, για να αποκτήσετε πια και εύκολα χρήμα και άνεση, σε κάθε τομέα της ζωής σας. Οι δράσεις σας όλο το προηγούμενο έτος, θα σας κάνουν πρώτον να αισθανθείτε δικαιωμένοι και σε δεύτερο επίπεδο, πολύ πιο σταθεροί στα οικονομικά σας. Τύχη και σε θέματα περιουσιακών – διαζυγίων.
Εύνοια σε χρήμα: 10/10
Τυχερή ημέρα: Τρίτη
Θετικός μήνας: Φεβρουάριος και Μάρτιος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια