Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ετήσιες Προβλέψεις - Ιχθείς 2017

Για τους Ιχθείς, το 2017, οι αναστατώσεις συνεχίζονται. Το νέο έτος, το πλανητικό σκηνικό θα αλλάζει αιφνίδια τα προγράμματά σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Από τις 4 Μαρτίου μέχρι τις 15 Απριλίου 2017, η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα και θα έχεις δυσκολίες στην επικοινωνία σου, μυστικότητα στις επαφές σου και αρκετές έγνοιες. Τα καθημερινά γεγονότα θα αλλάξουν την καθημερινή σου πορεία, είτε αυτά προέρχονται από το χώρο της δουλειάς σου είτε από τους φίλους σου.
Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, σε ανάδρομη πορεία από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 22 Νοεμβρίου 2017, θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις που χρειάζεσαι άμεσα για να προωθήσεις ένα σημαντικό σου σχέδιο, ενώ ο… από μηχανής θεός μπορεί να σου φέρει στο πιάτο τις ιδέες, τα όνειρα, τη διαίσθηση και να τα χρησιμοποιήσεις για τα επόμενα δημιουργικά σου βήματα.
Ο Δίας στον Ζυγό μέχρι τις 11 Οκτωβρίου 2017, θα σε βοηθήσει ώστε να ξαναβρείς τη χαμένη σου δημιουργικότητα, να βγεις πια στον ερωτικό στίβο με την παρορμητικότητα και τον ερωτισμό που θα σε χαρακτηρίζει και κυρίως να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου.
Η παρουσία του Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου μέχρι τις 20 Ιουλίου 2017, θα είναι άλλη μια κινητήρια δύναμη για την αισθηματική σου ζωή, καθώς τα φλερτ και η επικοινωνία, ακόμα και η δημιουργία σχέσεων, είναι εκείνα που θα καλυτερέψουν κατά πολύ τη ζωή σου.
Το πέρασμα του Δία στον Σκορπιό από τις 11 Οκτωβρίου και μετά, θα βγάλει στην επιφάνεια όλες σου τις ευαισθησίες, κυρίως για αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά σου. Δεν αποκλείεται κιόλας να επιστρέψεις στα πάτρια εδάφη, αν βρίσκεσαι μακριά ή να κάνεις δραστικές κινήσεις για να επεκτείνεις τη δική σου οικογένεια.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Ιχθύ χαμογέλασε, γιατί τα αισθηματικά προβλήματα φαίνεται πως ξεπερνιούνται το 2017 και εσύ βρίσκεις και πάλι τη χαμένη σου λάμψη και γοητεία. Συναισθηματική επιβεβαίωση και αποκατάσταση από μια ερωτική σχέση ή γνωριμία, θα σε κάνουν να νιώσεις ανακούφιση και χαρά.
Σε όλη την διάρκεια του 2017 θα έχεις την επιθυμία για νέα σχέδια, όνειρα, αλλά και προγραμματισμό διασκεδάσεων και απολαύσεων. Ο Δίας από τον Ζυγό και ο Ουρανός στον Κριό (μέχρι τις 3 Αυγούστου σε ορθή πορεία), θα σου χαρίσουν απλόχερα όλες τις καλές επιρροές τους και θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις πραγματικότητα κάποια όνειρα στα αισθηματικά σου. Προσπάθησε όμως να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα και πάρεις παρορμητικές αποφάσεις, που με τον ερχομό του Φθινοπώρου θα αναθεωρήσεις!
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το 2017 μάλλον θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση σου, που η αλήθεια είναι ότι σου είχε δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά τους προηγούμενους μήνες. Αν πάλι είσαι ένας μοναχικός Ιχθύς, αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν για νέες γνωριμίες, σκόρπισε τα βέλη σου σε άτομα που αξίζουν να σταθούν δίπλα σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερους έρωτες, που το μόνο που σου προσφέρουν είναι λίγες στιγμές παθιασμένου έρωτα και τίποτε άλλο.
Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού με τις δύο Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν (Έκλειψη Σελήνης στις 7 Αυγούστου στον Υδροχόο και Έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου 2017 στον Λέοντα), δεν αποκλείεται κιόλας να γοητευτείς από ένα φιλικό σου πρόσωπο και ίσως να αναπτύξεις μαζί του μία γλυκιά και ουσιαστική σχέση, που θα πάει τη ζωή σου ένα βήμα πιο πέρα… Στο χέρι σου είναι!

Επαγγελματικά και χρήμα
Για τους Ιχθείς, το 2017 είναι ένας εξαίρετος χρόνος για τις επαγγελματικές τους υποθέσεις. Παρόλο που με το ξεκίνημά του 2017 θα χαλαρώσεις τους επαγγελματικούς σου ρυθμούς, λόγω κούρασης και εξαντλητικών ωραρίων που θα σε έχουν ταλαιπωρήσει, ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα σου δώσει πολλές ευκαιρίες για να κάνεις νέα επαγγελματικά πλάνα και θα σου ανοίξει τους δρόμους για να τα κάνεις πραγματικότητα. Είναι μία καλή περίοδος για να αναπτύξεις τις γνώσεις σου, να αναλάβεις μία νέα ευθύνη και γενικότερα να αναπτυχθείς.
Ωστόσο, ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα από τις 9 Απριλίου μέχρι 3 Μαΐου, από τις 13 Αυγούστου μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου και από τις 3 μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2017, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και σε προειδοποιεί να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις και να μην βάλεις υπογραφές που αφορούν τον τομέα της καριέρας σου, τουλάχιστον τα προαναφερθέντα διαστήματα. Κάνε τις διαπραγματεύσεις σου, εξέτασε όλες τις ευκαιρίες, οργάνωσε το πλάνο σου, αλλά να μην έχεις τίποτα δεδομένο.
Από το καλοκαίρι και μετά θα μπορείς να θέσεις σε εφαρμογή όλα όσα σχεδίαζες το περασμένο διάστημα και θα καταφέρεις να κάνεις κάποιες κινήσεις, που θα είναι καθοριστικές για την επαγγελματική και οικονομική σου εξέλιξη. Οι πλανήτες θα σου χαρίσουν έμπνευση και φαντασία και θα σου δώσουν την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικά σου σχέδια, τα οποία θα δεις επιτέλους να υλοποιούνται. Στον οικονομικό τομέα, φαίνεται πώς θα έχεις τα τυχερά σου. Ακόμα και τις στιγμές που θα μένεις με άδειο το πορτοφόλι, κάτι θα συμβαίνει και θα βρίσκεσαι πάλι κερδισμένος. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξοδεύεις αλόγιστα, αλλά όσο μπορείς να κάνεις οικονομία για τις δύσκολες μέρες που προμηνύονται, οι οποίες δε θα είναι και λίγες με τον Κρόνο να κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω στην εκπνοή του έτους και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου. Τώρα που έμαθες τι θα αναμένεται για τον Ιχθύ το 2017, διάβασε επίσης τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για το τι θα συμβεί το νέο έτος.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια