Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πόσο σκοτεινή είναι η ψυχή σας ανάλογα με το ζώδιό σας

Πόσο σκοτεινή πιστεύεις πως είναι η ψυχή σου;
Εάν θέλεις να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, η απάντηση σε αυτό το δύσκολο ερώτημα θα σου έπαιρνε μία αιωνιότητα για να την απαντήσεις.
Αρχικά, θα πρέπει να σκεφτείς όλα τα καλά, τα κακά και τα άσχημα πράγματα που έχεις κάνει ή σκεφτεί σε όλη σου τη ζωή.
Μετά θα πρέπει να τα βάλεις όλα σε μία ζυγαριά και να δεις προς τα πού γέρνει η πλάστιγγα.
Στο τέλος, θα πρέπει με αντικειμενικά κριτήρια να προσπαθήσεις να απαντήσεις την ερώτηση αυτή, πόσο σκοτεινή είναι τελικά η ψυχή σου;
Παρακάτω προσπαθήσαμε να κάνουμε ακριβώς αυτό και να σας πούμε πόσο σκοτεινή είναι η ψυχή σας, σύμφωνα με το ζώδιο του καθενός.
Έτσι, μπορούμε να κάνουμε μία πιο ειλικρινής, αμερόληπτη και αποκαλυπτική προσέγγιση.
Όταν πρόκειται για τα ζώδια, τείνουμε να επικεντρωνόμαστε σε όλες τις καλές, χαρούμενες και θετικές πλευρές, ενώ ξεχνάμε εντελώς την σκοτεινή μας πλευρά.
Ωστόσο, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε και τα αρνητικά του ζωδίου μας για να καταλάβουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

💚*Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου):*
Καθόλου σκοτεινή! Η ψυχή σου μόνο σκοτεινή δεν είναι. Ωστόσο, ακόμα και αν είσαι δεν θα είναι το κατάμαυρο, τρομακτικό σκοτάδι που καταπίνει τα πάντα. Πιο πολύ θα ήταν σαν μία τρομακτική βόλτα στο λούνα παρκ!

💚*Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου): *
Έχεις μαύρη ψυχή. Το θέμα είναι πως κανείς δεν το ξέρει αυτό γιατί θα διώξεις οποιονδήποτε έρθει αρκετά κοντά για να το δει. Θα την δείξεις κάθε φορά που γίνεσαι κτητικός προς αυτούς που ανοίγεσαι και νοιάζεσαι. Αλλά έτσι γίνεσαι αφόρητος και τελικά σε εγκαταλείπουν.

💚*Δίδυμος (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου):*
Η ψυχή σου είναι σκούρα γκρι. Δεν είναι εντελώς μαύρη, αλλά μπορεί να γίνει εάν χρειαστεί! Αυτό σημαίνει στην ουσία πως μπορείς να περπατάς πάνω στην λεπτή γραμμή ανάμεσα στο καλό και το κακό, το πάνω και το κάτω και είσαι αρκετά καλός σ’αυτό.
Μπορείς να προσαρμοστείς σε όλες τις διαστάσεις και τα χρώματα!

💚*Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου):*
Η ψυχή σου είναι μία έντονη απόχρωση του βαθύ μπλε. Είσαι ένα ζώδιο που το οδηγεί το συναίσθημα και το σκοτάδι σου είναι ένα σκούρο μπλε, τόσο σκούρο που μοιάζει με μαύρο.

💚*Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου):*
Η ψυχή σου δεν είναι καθόλου μαύρη. Όταν είσαι καλός, δεν υπάρχει καθόλου χώρος για να υπάρξει το σκοτάδι. Κάτι που είναι πολύ καλό γιατί είσαι γεννημένος ηγέτης και οι άλλοι πάντα σε ακολουθούν. Δεν θα ήθελες να τους οδηγήσεις στην σκοτεινή πλευρά, έτσι δεν είναι;

💚*Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου):*
Δεν υπάρχει χώρος για σκοτάδι στην ψυχή σου. Δεν θες να ξοδεύεις ενέργεια ή χρόνο στο να είσαι σκοτεινός. Θέλεις να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο και εάν δεν υπάρχει σκοτάδι εξαρχής, ποτέ δεν θα υπάρξει!

💚*Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου):*
Η ψυχή σου είναι ασπρόμαυρη. Τη μία μπορεί να είσαι θλιμμένος και βυθισμένος στο σκοτάδι και ακριβώς μετά να είσαι χαμογελαστός, να νιώθεις ωραία και να εκπέμπεις καθαρό φως! Όλα εξαρτώνται από την διάθεση που έχεις κάθε στιγμή.

💚*Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου):*
Η ψυχή σου είναι καθαρό μαύρο. Ενώ φαίνεσαι άκακος και ευγενικός, όλα αυτά είναι μία βιτρίνα. Από κάτω αυτό που υπάρχει είναι μία καθαρή, ανόθευτη μαυρίλα.

💚*Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου):*
Η ψυχή σου δεν είναι καθόλου μαύρη. Μπορεί πολύ συχνά να είσαι επιφανειακός και να δοκιμάζεις καινούργια πράγματα, οπότε εάν το να γίνεις μαύρος είναι ένα από αυτά, θα το δοκιμάσεις! Αλλιώς, το σκοτάδι δεν σου ταιριάζει καθόλου.

💚*Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου):*
Η ψυχή σου είναι σκοτεινή, αλλά με καλό τρόπο! Στέλνεις σκοτεινά, τρομακτικά vibes που έλκουν τους άλλους προς τα σένα, οπότε τελικά αυτό δουλεύει προς όφελός σου. Πράγματι, το σκοτάδι σου τόσο είναι διασκεδαστικό που κανείς δεν το
περιμένει.

💚*Υδροχόος ( 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου):*
Η ψυχή σου δεν είναι σκοτεινή. Σου αρέσουν όλα τα καλά που έχει να σου προσφέρει η ζωή και προσπαθείς να αποφύγεις την σκοτεινή πλευρά της. Οι ιδιότροποι και εκκεντρικοί τρόποι σου αντανακλούν πίσω το σκοτάδι και σε κρατάνε στο φως.

💚*Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου):*
Η ψυχή σου είναι μία ανάμειξη σκοταδιού και φωτός. Όλα εξαρτώνται από την διάθεσή σου και την μία εβδομάδα μπορεί να νιώθεις σκοτεινός και την άλλη το ακριβώς αντίθετο. Είσαι γνωστός για την κυκλοθυμία σου και ακόμα και οι μικρότερες αλλαγές μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο σκοτάδι της ψυχής σου.
sun-gazing.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια