Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Χώρισε ο Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τίτλους τέλους στην σχέση του φέρεται να έβαλε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, καθώς δημοσίευμα κάνει λόγο για ακύρωση του συμφώνου συμβίωσης που έχει υπογράψει.
Φήμες για κρίση στην σχέση του παρουσιαστή με την σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του είχαν κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016, καθώς έκαναν χωριστές διακοπές, ωστόσο, ο Γρηγόρης τις διέψευσε με δηλώσεις του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», κρίση όντως υπήρξε εκείνη την περίοδο, αλλά, για χάρη και του γιου τους, αποφάσισαν να προσπαθήσουν ξανά και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση τους. Ωστόσο, οι προσπάθειες δεν καρποφόρησαν, με αποτέλεσμα, τον περασμένο μήνα, να αποφασίσουν από κοινού να ρίξουν αυλαία.
Κατά το δημοσίευμα,το παιδί είναι προτεραιότητα και για τους δύο, γι’ αυτό αμφότεροι έχουν επιλέξει να μην δίνουν τροφή για σχόλια, κρατώντας τον χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αν και έχουν κάνει solo εμφανίσεις που πυροδότησαν τις φήμες χωρισμού. Παράλληλα, ο Γρηγόρης έχει αποφασίσει να προστατεύσει την μητέρα του παιδιού του, γι’ αυτό και προ μηνών έστειλε εξώδικο σε όλα μέσα ενημέρωσης, απαγορεύοντας την αναφορά του ονόματός της και την δημοσίευση φωτογραφιών της.
Θυμίζουμε πως η γνωριμία του Γρηγόρη και της συντρόφου του έγινε το 2011, στην γενέτειρά της, την Νάξο, όπου εκείνος είχε πάει για γύρισμα. Δύο χρόνια αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, ενώ ο παρουσιαστής, κατά την διάρκεια της εκπομπής του «Τα Καρντάσιανς», είχε αποκάλυψε on air πως υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης.
Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας realnews, ο Γρηγόρης αποκαλύπτει ότι δεν μένει πια στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του γιου του, Κατερίνα Κόκλα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια