Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τι ξέρει η Χίλαρι για τους εξωγήινους – Email φωτιά

roswell
Θυμάστε που η Χίλαρι Κλίντον είχε υποσχεθεί, τον Ιανουάριο του 2016, ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ θα αποκαλύψει την αλήθεια για τους εξωγήινους; [διαβάστε σχετικά εδώ].
Λοιπόν, σας έχουμε νέα. Τόσο για την Χίλαρι, όσο και για τους εξωγήινους.
Τα WikiLeaks έδωσαν στη δημοσιότητα χιλιάδες email της υποψηφίου Προέδρου των ΗΠΑ.
Μεταξύ αυτών υπάρχουν και κάποια που αφορούν τους εξωγήινους.
Σε ένα email γίνεται λόγος για τη βάση που αποθηκεύτηκαν τα συντρίμμια του ιπτάμενου δίσκου που λέγεται ότι έπεσε στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού στις 7 Ιουλίου 1947.
Αποστολέας του εν λόγω email είναι ο πρώην τραγουδιστής των Blink-182, Τομ Ντιλόνγκ (Tom DeLonge), ο οποίος άφησε να εννοηθεί στο μήνυμά του ότι ένας σημαντικός απόστρατος υποπτέραρχος της Αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας θα μπορούσε να δώσει συγκεκριμένες πληροφορίες.
delonge
Ο πρώην μουσικός Τομ Ντιλόνγκ, 40 ετών, που έστειλε τα email στον Τζον Ποτέστα σχετικά με τις «καυτές» αποκαλύψεις για το διαστημόπλοιο που συνετρίβη στο Ρόσγουελ.
Το email είχε παραλάβει ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Τζον Ποντέστα
Ο Τζον Ποντέστα είναι γνωστός για το μεγάλο του ενδιαφέρον σχετικά με τα ΑΤΙΑ (UFO).
podesta
Ο Τζον Ποντέστα, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον και ουφολόγος.
Δύο είναι τα email από τον Ντιλόνγκ προς τον Ποντέστα, που στάλθηκαν πέρσι, και δημοσίευσαν τα WikiLeaks.
Στο ένα αναφέρεται μια υψηλά ιστάμενη πηγή, που ισχυρίζεται ότι εργαζόταν στον χώρο «όπου μεταφέρθηκαν τα συντρίμμια από τη συντριβή του UFO στο Ρόσγουελ» και ήταν αποθηκευμένα σε αυτό τον χώρο μέχρι και πρόσφατα.
Στο email με τίτλο θέματος «General McCasland», ο Ντιλόνγκ ισχυρίζεται ότι έχει σχέσεις με τον αναφερόμενο πρώην στρατιωτικό αξιωματούχο και ο ίδιος άφησε να εννοηθεί ότι θα μπορούσε [ο αξιωματούχος] να γίνει πληροφοριοδότης.

Τι συνέβη στο Ρόσγουελ στις 7 Ιουλίου 1947
Το Ρόσγουελ βρίσκεται στο επίκεντρο της ουφολογίας.
Την 7η Ιουλίου 1947 κάτι συνετρίβη στο Ρόσγουελ.
Αρχικά η RAAF (Roswell Army Air Field) εξέδωσε δελτίο Τύπου δηλώνοντας ότι προσωπικό του 509th Bomb Group ανέκτησε τα συντρίμμια ενός «ιπτάμενου δίσκου» σε ράντζο κοντά στο Ρόσγουελ, πυροδοτώντας το έντονο ενδιαφέρον των ΜΜΕ.
Αργότερα την ίδια μέρα, ο στρατηγός διοικητής της Eighth Air Force δήλωσε ότι στην πραγματικότητα, ένα μετεωρολογικό μπαλόνι είχε ανακτηθεί από προσωπικό της RAAF και όχι «ιπτάμενος δίσκος».
Η υπόθεση ξεχάστηκε γρήγορα και αγνοήθηκε σχεδόν ολοκληρωτικά, ακόμα και από ερευνητές των ΑΤΙΑ, για περισσότερο από 30 χρόνια.
Τότε, το 1978 ο ειδικός των ΑΤΙΑ, Στάντον Φρίντμαν (Stanton T. Friedman) κάλεσε σε συνέντευξη τον Ταγματάρχη Τζέσι Μαρσέλ (Jesse Marcel), ο οποίος είχε αναμειχθεί στην αρχική ανάκτηση των χαλασμάτων το 1947.
Ο Μαρσέλ εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο στρατός είχε συγκαλύψει την ανάκτηση ενός εξωγήινου σκάφους.
Η ιστορία του διαδόθηκε στους κύκλους των ΑΤΙΑ, προβαλλόμενη σε ντοκιμαντέρ για ΑΤΙΑ εκείνης της εποχής.
Τον Φεβρουάριο του 1980, η εφημερίδα The National Enquirer διεξήγαγε τη δική της συνέντευξη με τον Μαρσέλ, προσελκύοντας εθνική και παγκόσμια προσοχή για το συμβάν του Ρόσγουελ.
Επιπρόσθετες μαρτυρίες και αναφορές προέκυψαν κατά τα επόμενα χρόνια.
Προστέθηκαν σημαντικές νέες λεπτομέρειες, ανάμεσα στις οποίες και ισχυρισμοί για μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση με σκοπό την ανάκτηση εξωγήινου σκάφους καθώς και εξωγήινων όντων, σε 11 τοποθεσίες συντριβής, καθώς και υποτιθέμενο εκφοβισμό μαρτύρων.
Το 1989 ο πρώην εργολάβος κηδειών Γκλεν Ντένις (Glenn Dennis) έφερε στην επιφάνεια λεπτομερή λογαριασμό, ισχυριζόμενος ότι αυτοψίες εξωγήινων όντων έλαβαν χώρα στη βάση του Ρόσγουελ.
Σε απάντηση στις παραπάνω αναφορές και μετά από ερωτήσεις του Κογκρέσου, το Κυβερνητικό Γραφείο Λογοδοσίας ξεκίνησε διερεύνηση και οδήγησε το Γραφείο της Γραμματείας Πολεμικής Αεροπορίας (SECAF) να διεξάγει εσωτερική έρευνα. Το αποτέλεσμα περιλήφθηκε σε δύο αναφορές.
Η πρώτη, με χρονολογία έκδοσης 1995, κατέληγε ότι το ανακτηθέν το 1947 υλικό ήταν πιθανώς συντρίμμια ενός μυστικού κυβερνητικού προγράμματος με την ονομασία «Project Mogul».
Η δεύτερη αναφορά, με χρονολογία έκδοσης 1997, κατέληγε ότι οι αναφορές για περισυλλογή πτωμάτων εξωγήινων όντων πιθανώς προέρχονταν από ακουσίως ταραγμένες αναμνήσεις στρατιωτικών ατυχημάτων κατά τα οποία προσωπικό είχε τραυματιστεί ή σκοτωθεί και στην ανάκτηση ανθρωπόμορφων ομοιωμάτων κατά την διεξαγωγή στρατιωτικών προγραμμάτων όπως το πρόγραμμα «High Dive» το οποίο έλαβε χώρα την δεκαετία του ’50 καθώς επίσης και σε φάρσες από διάφορους μάρτυρες και υποστηρικτές των ΑΤΙΑ.
Οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ισχυρίζονταν ότι τα συντρίμμια του Ρόσγουελ μεταφέρθηκαν στη βάση Περιοχή 51 (Area 51) στη Νεβάδα.

Τι αναφέρεται στο πρώτο email
Ο Ντιλόνγκ γράφει στο email του: «Μετά τη συντριβή στο Ρόσγουελ το έστειλαν στο εργαστήριο της βάσης Ράιτ Πάτερσον της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο στρατηγός Μακάσλαντ ήταν επικεφαλής του εργαστηρίου μέχρι πριν δύο χρόνια».
«Το μόνο που έχει να κάνει είναι να το φωνάξει δημόσια, αλλά είναι πολύ, πολύ ενήμερος -καθώς ήταν επικεφαλής όλων αυτών. Δεν γνωρίζει μόνο τι προσπαθώ να πετύχω, βοήθησε και να συγκεντρώσω την ομάδα συμβούλων μου. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος».
Η βάση Ράιτ Πάτερσον στο Οχάιο στεγάζει το Εργαστήριο Ερευνών της Πολεμικής Αεροπορίας, ένα επιστημονικό ερευνητικό οργανισμό, που αναπτύσσει πολεμικές τεχνολογίες με κεφάλαια που φτάνουν στο ύψος των 3 δισ. δολαρίων.
Πιστεύεται ότι ο Ντιλόνγκ αναφέρεται στον υποπτέραρχο Γουίλιαμ Μακάσλαντ, που ήταν διοικητής του Εργαστηρίου, στη βάση Ράιτ Πάτερσον, μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 που αποστρατεύτηκε.
ypopterarxos
Ο υποπτέραρχος Γουίλιαμ Μακάσλαντ δεν είναι «φανταστικό» πρόσωπο. Είναι επιφανής Αμερικανός στρατηγός.
Ο υποπτέραρχος, του οποίου το όνομα αναφέρεται στο email, δεν είναι κρυφό ότι έχει συμμετάσχει σε έρευνες υψηλότατης νέας τεχνολογίας στην ανάπτυξη νέων πολεμικών αεροσκαφών.
Έχει επίσης διδακτορικό στην αστροναυτική από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης.
Πρόκειται δηλαδή για σημαντικότατο Αμερικανό αξιωματικό και η αναφορά του ονόματός του στα email του Ντιλόνγκ, προς το δεξί χέρι της Χίλαρι Κλίντον, μόνο ως αστείο δεν μπορεί να εκληφθεί. Ιδιαίτερα τώρα που όλα αυτά έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Τι αναφέρεται στο δεύτερο email
Στο δεύτερο email που έστειλε ο πρώην τραγουδιστής στον Ποντέστα, με τίτλο θέματος «Σημαντικά Πράγματα», αναφέρει ότι έχει δύο σημαντικές επαφές με τους οποίους ο Ποντέστα θα έπρεπε να συναντηθεί σχετικά με το «ευαίσθητο θέμα» των UFO και επίσης κάνει αναφορά σε μια ταινία, βιβλίο και ντοκιμαντέρ πάνω στα οποία εργάζεται, για τα οποία ο Ποντέστα έχει δώσει και συνέντευξη.
«Τομ Ντιλόνγκ εδώ, εκείνος που σου πήρε συνέντευξη για εκείνο το ειδικό ντοκιμαντέρ όχι πολύ καιρό πριν. Τα πράγματα προχωράνε με το πρότζεκτ… [βιβλία, ταινία, ντοκιματέρ]. Μόλις είχα μια προκαταρκτική συνάντηση με τον γενικό διευθυντή του Σπίλμπεργκ στη DreamWorks. Θα ήθελα να σου φέρω δύο πολύ «σημαντικούς» ανθρώπους να συναντήσεις στην Ουάσιγκτον. Νομίζω ότι θα τους βρεις πολύ ενδιαφέροντες, καθώς είχαν σημαντικές ηγετικές θέσεις σχετικά με το ευαίσθητο θέμα μας. Αμφότεροι ήταν επικεφαλής σε πολύ ευαίσθητα τμήματα, που σχετίζονται με απόρρητη επιστήμη και θέματα του υπουργείου Αμύνης. Με άλλα λόγια είναι πρώτης τάξεως αξιωματούχοι. Αξίζουν τον χρόνο μας, όπως και τον κόπο να τους φέρω όλο αυτό τον δρόμο. Χρειάζομαι μόνο δύο ώρες από εσένα».
Δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο Ποντέστα απάντησε στα email ή εάν έκανε αυτές τις συναντήσεις.
Να σημειωθεί εδώ ότι όταν ο Ποντέστα βρέθηκε εκτός της διακυβέρνησης Ομπάμα είχε γράψει στο Twitter ότι η «μεγαλύτερη αποτυχία του» ήταν ότι «δεν εξασφάλισε την αποκάλυψη» όλων των φακέλων για τα UFO.

Αναμένοντας πόλεμο στο διάστημα
Ο Τζον Ποντέστα, σε άλλο email που έδωσαν στη δημοσιότητα τα WikiLeaks, είχε επικοινωνία με τον πρώην Αμερικανό αστροναύτη Έντγκαρ Μίτσελ, ο οποίος πέθανε στις 4 Φεβρουαρίου 2016 σε ηλικία 85 ετών.
Ο Έντγκαρ Μίτσελ ήταν μέλος του πληρώματος Απόλλων 14 και ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στο Φεγγάρι. Η συνομιλία τους έγινε τον Αύγουστο του 2015.
Στο email αυτό «έκλειναν ραντεβού» για να τα πούνε μέσω Skype. Το θέμα της συζήτησής τους ήταν η πιθανότητα ενός διαστημικού πολέμου.
mitchell
Ο Μίτσελ υποστηρίζει στο email του ότι οι εξωγήινοι είναι «ειρηνικοί» και αφήνει να εννοηθεί ότι δεν χρειάζονται διαστημικά όπλα για να αναχαιτιστούν.
Ο Έντγκαρ Μίστελ γράφει ότι οι εξωγήινοι δεν θα προβούν σε οποιαδήποτε πολεμική βία επί της Γης ή στο διάστημα.
«Είμαστε αναμφισβήτητα πιο κοντά από ποτέ σε έναν πόλεμο στο διάστημα. Οι περισσότεροι δορυφόροι σε τροχιά ανήκουν στις ΗΠΑ, στην Κίνα και στη Ρωσία. Και οι πρόσφατες δοκιμές αντιδορυφορικών όπλων δεν απομακρύνουν αυτό τον φόβο. Ακούγεται ως επιστημονική φαντασία, αλλά η πιθανότητα για έναν πραγματικό πόλεμο των άστρων είναι αρκετά πραγματική», γράφει ο Μίτσελ.
Ο Μίτσελ αναφέρει στη συνέχεια ότι ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Γουόρκ, μίλησε στο Κογκρέσο σχετικά με τον διαστημικό πόλεμο το προηγούμενο καλοκαίρι και ότι ο πρόεδρος Ομπάμα ζήτησε 5 δισ. δολάρια για διαστημική άμυνα μέσα στο 2016.
«Σκέψου για μια στιγμή τα όσα κάνουν οι δορυφόροι. GPS, επιτήρηση και επικοινωνίες, όλα εξαρτώνται από αυτούς. Και το Scientific American σημειώνει ότι μπορείς να θέσεις δορυφόρους εκτός λειτουργίας χωρίς πυραύλους».
Προφανώς ο γηραιός αστροναύτης υποπτευόταν ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατασκεύαζε διαστημικά όπλα για να πολεμήσει εξωγήινους, ενώ οι εξωγήινοι -όπως υποστήριζε- είναι ειρηνικοί.
WikiLeaks tribune.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια