Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Εργαστήριο κίνησης για ΑμεΑ

Εργαστήριο κίνησης για άτομα με και χωρίς νοητική υστέρηση, με και χωρίς κινητικές αναπηρίες
Ένα εργαστήριο κίνησης με αφετηρία πάντα το σώμα & την κίνηση!
Έχοντας την εμπειρία των τριών προηγούμενων εργαστηρίων, η μεικτή ομάδα ατόμων με διάφορες αναπηρίες συνεχίζει και φέτος την πορεία της, με πιο… φιλοσοφική διάθεση. Όταν κοιτάμε ένα αντικείμενο, άραγε βλέπουμε όλοι το ίδιο;
Με πηγή έμπνευσής μας μια σκηνή από τη χορογραφία Γλυκιά Άβυσσος, που παρουσιάσαμε στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Unlimited Access στη Στέγη το 2015, φέτος θα εξερευνήσουμε τη σχέση μας με τον κόσμο, την αντίληψη και την ερμηνεία μας για ό,τι μας περιβάλλει.

Με αφετηρία πάντα το σώμα, την κίνηση και την αλληλεπίδρασή μας με την ομάδα, θα κινητοποιήσουμε τη φαντασία, το συναίσθημα και το μυαλό, ενώ εικόνες και άλλα εξωτερικά ερεθίσματα θα μας βοηθήσουν να εμπλουτίσουμε τις κιναισθητικές μας εμπειρίες.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε άτομα με και χωρίς νοητική υστέρηση, με και χωρίς κινητικές αναπηρίες, παλαιά και νέα μέλη.

Συντελεστές
Μέντη Μέγα: χορογράφος
Ειρήνη Κουρούβανη: χορεύτρια

Ημερομηνίες
Τις Πέμπτες 27 Οκτωβρίου, 3, 10, 17, 24 Νοεμβρίου, 1, 8, 15, 22 Δεκεμβρίου 2016, 12, 19, 26 Ιανουαρίου 2017

Ώρες
18:00 - 20:00

Κόστος συμμετοχής
72 € (και για τις 12 συναντήσεις)

Κρατήσεις
Tηλ: 213 017 8002
Email: education@sgt.gr

Το εργάστηριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος iDance: Ανάπτυξη καινοτόμων πρακτικών για την προσβασιμότητα ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση του σύγχρονου χορού. Με συγχρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Erasmus+»
της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια