Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζωδια και Φυσιογνωμικά Χαρακτηριστικά

Φανταστείτε την εντύπωση που θα δημιουργήσετε αν απλά από κάποια χαρακτηριστικά του προσώπου κάποιου καταφέρετε να ''μαντέψετε'' το ζώδιό του.
Όχι, δε χρειάζεται να έχετε κάποιο κληρονομικό χάρισμα για να το καταφέρετε, απλά χρειάζεται να είστε λίγο παρατηρητικοί σε κάποιες χαρακτηριστικές λεπτομέρειες.
Πολλοί άνθρωποι που ανήκουν σε ένα ζώδιο πέρα από τα κοινά χαρακτηριστικά που έχουν στην συμπεριφορά τους, μοιράζονται και πολλά κοινά χαρακτηριστικά στο πρόσωπό τους.
  • Ένας Κριός φαίνεται από το κεφάλι. Έχουν έντονα χαρακτηριστικά και συνήθως τονισμένα, τοξωτά φρύδια. Γενικά το πρόσωπό τους είναι εντυπωσιακό και ειδικότερα έχουν ένα σπινθηροβόλο και λάγνο βλέμμα. Τα μαλλιά τους είναι πλούσια συνήθως σγουρά και ανυπότακτα, σε άνδρες και γυναίκες, ενώ έναν άνδρα Κριό μπορεί και να τον δείτε με πολύ κοντά μαλλιά, σχεδόν ξυρισμένα, μόνο και μόνο γιατί πιστεύει ότι το κεφάλι του είναι ωραίο και πρέπει να φαίνεται. Τα ζυγωματικά τους είναι τραβηγμένα προς τα έξω. Η μύτη τους είναι κάπως μακριά και τα φρύδια τους είναι πολύ πυκνά.
  • Οι Ταύροι σαν ζώδια της γης έχουν εμφάνιση που με κάποιο τρόπο επιβάλλεται στον χώρο.  Έχουν μεγάλα αισθησιακά χείλη, έντονα φρύδια και πολύ γλυκό αισθησιακό βλέμμα. Το δέρμα τους είναι συνήθως μπεζ σκούρο. Τα μάτια τους έχουν το σχήμα ενός βολβού και ο λαιμός τους είναι κοντόχοντρος. Ο λαιμός είναι το σήμα κατατεθέν τους και μπορεί να έχουν κάποιο σημάδι εκεί ή η φωνή τους να έχει μια ιδιαίτερη χροιά. Συνήθως το πρόσωπό τους είναι τετραγωνισμένο.
  • Οι Δίδυμοι γενικά έχουν πολύ παιχνιδιάρικα μάτια. Έχουν πρόσωπο σε οβάλ σχήμα. Έχουν τοξωτά φρύδια.  Η μύτη τους είναι λεπτή και το πηγούνι τους ξεκινάει καμπυλωτά με μια μυτερή κλίση στο τελείωμα του. Το βλέμμα τους δε μένει για πάρα πολύ σταθερό σε ένα μέρος και γενικότερα κινούνται πολύ. Τα δάχτυλα τους είναι συνήθως λεπτά και τις περισσότερες φορές όταν μιλάνε δε φαίνονται τα δόντια τους.
  • Οι Καρκίνοι γενικά έχουν χείλη που η γραμμή του στόματος γέρνει προς τα κάτω. Το σήμα κατατεθέν του Καρκίνου είναι τα μάτια που είναι μέσα στο παράπονο και στην μελαγχολία.  Το πρόσωπο τους είναι στρογγυλό (φεγγαροπρόσωποι θα λέγαμε καθότι είναι παιδιά της Σελήνης). Συνήθως έχουν κοιλίτσα και δεν είναι πάρα πολύ ψηλοί. Είναι πολύ κοινωνικοί και πάντα ασχολούνται με το κινητό τους ή το τελευταίο τεχνολογικό τους απόκτημα.
  • Οι Λέοντες γενικά έχουν αυταρχικό και ηγετικό ύφος στο πρόσωπο. Το βλέμμα τους είναι ευθύ. Τα μάτια τους βγάζουν σπίθες. Σε κοιτάζουν με βλέμμα ολόισιο και αποφασιστικό. Και η μύτη τους έχει γαμψή μορφή. Οι Λέοντες ξεχωρίζουν από την γλάμουρ και λαμπερή εμφάνιση που έχουν .Είναι πάντα το επίκεντρο της παρέας. Το στοιχείο που τους προδίδει είναι τα μαλλιά τους για τα οποία είναι περήφανοι. Έχουν πάντα προσεγμένα νύχια και οι άκρες των δακτύλων τους είναι συνήθως μαλακές και κρύες.
  • Οι Παρθένοιείναι οι πιο όμορφοι του ζωδιακού. Το κύριο και μέγα βασικό χαρακτηριστικό τους είναι το μωρουδίστικο πρόσωπο. Μπέιμπι φέις.  Ένα πολύ δυνατό επίσης χαρακτηριστικό είναι τα γεμάτα καλοσύνη και γαληνεμένα μάτια τους. Σίγουρα το βλέμμα τους είναι ιδιαίτερο μιας και κινούν με έναν συγκεκριμένο τρόπο το βολβό του ματιού τους, σαν να ντρέπονται λίγο. Η επιδερμίδα τους είναι τις περισσότερες φορές ανοιχτόχρωμη και το χρώμα των ματιών τους ή ανοιχτό ή πάρα πολύ έντονα σκούρο.
  • Οι Ζυγοί είναι ζώδια που τους ξεχωρίζεις σίγουρα από τον αέρα που έχουν στην παρέα. Έχουν  λίγο μπλαζέ ύφος αλλά πολύ ωραία, έξυπνα μάτια. Το ντύσιμο τους κυριαρχεί σε μπλε και λευκούς τόνους με αέρινα λιτά υφάσματα. Έχουν μια ωραιοπάθεια στο πρόσωπο τους. Μιλάνε πολύ και συνήθως τα χείλη τους είναι κανονικά και κόκκινα. Το χαρακτηριστικό σημάδι που θα σας βοηθήσει να τους αναγνωρίσετε είναι οι μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες τους.
  • Οι Σκορπιοί είναι ζώδια που τα ξεχωρίζεις σίγουρα από τα πολύ έντονο, σκοτεινό  βλέμμα τους και τα πολύ ψύχραιμα μάτια. Το στυλ τους γενικά εμπνέει κάτι το ζωώδες και μαγνητικό. Το ντύσιμο τους είναι κυρίως στο μαύρο χρώμα αλλά και το κόκκινο. Ντύνονται πάντα κομψά και ελαφρώς συντηρητικά αλλά πάντα υπάρχει στο ντύσιμό τους κάτι αποκαλυπτικό. Συνήθως έχουν μια ιδιαίτερη μύτη που μπορεί και να κοκκινίζει πολύ το καλοκαίρι και τα μαλλιά τους είναι ανέμελα τις περισσότερες φορές.
  • Οι Τοξότεςέχουν πολύ ατσούμπαλο σωματότυπο και συνήθως κάποιο από τα στοιχεία του προσώπου τους είναι περισσότερο έντονο και ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα. Το πρόσωπό τους είναι στρογγυλό.  Τα μάτια τους γενικά έχουν μια παιχνιδιάρικη και ζωηρή διάθεση. Ένα βασικό και κύριο χαρακτηριστικό είναι το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη τους που είναι αρκετά εκφραστικά. Αν είναι καλοκαίρι, ίσως προσέξετε κάποιες γρατζουνιές στα πόδια τους.
  • Οι Αιγόκεροι έχουν πολύ επιβλητικό ύφος στο πρόσωπο με μια έντονη αίσθηση σοβαρότητας που συνήθως κάνει τους άλλους να απωθούνται και να τους δημιουργεί έντονα μια αίσθηση σεβασμού.  Οι γραμμές του προσώπου τους  δίνει μια αναληθή αίσθηση της πραγματικής τους ηλικίας. Όταν είναι μικροί δείχνουν μεγαλύτεροι και όσο γερνάνε φαίνονται νεαρότεροι. Είναι συνήθως μελαχρινοί, με έντονο και σταθερό βλέμμα. Τα γόνατά τους είναι χαρακτηριστικά.
  • Οι Υδροχόοι είναι ένα από τα όμορφα και αέρινα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Πολλές φορές το ουδέτερο βλέμμα τους,  μπερδεύει δίνοντας την αίσθηση ότι αδιαφορεί, αλλά δεν ισχύει αυτό. Δίνουν έμφαση στα μαλλιά με τα πιο εξτρήμ χτενίσματα και κουρέματα. Έχουν πλατύ στόμα και έντονη μύτη. Αν έχουν κάποιο τατουάζ είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται στους αστραγάλους τους. Έχουν φαρδιές πλάτες και προτιμούν το γαλάζιο χρώμα.
  • Οι Ιχθύες είναι η προσωποποίηση των αξεσουάρ σε κάθε είδους ενδυματολογική εμφάνιση που υπάρχει. Θα τους αναγνωρίσετε  σίγουρα όταν δείτε ίδιο χρώμα ενδυμάτων, υποδημάτων, τσάντας, ταμπακιέρας, κοσμημάτων και πολλά άλλα είδη αξεσουάρ.Το πιο δυνατό σημείο τους είναι τα πλάνα μάτια τους που συνήθως έχουν ένα περίεργο χρώμα. Όλη τους η παρουσία εκπέμπει αέρα από θάλασσα και αρκετές φορές θα τους πιάσετε να μην είναι συγκεντρωμένοι στην κουβέντα που γίνεται αλλά να ταξιδεύουν στον κόσμο τους. 
astropedia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια