Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Καρμικές σχέσεις: Όταν ο έρωτας φέρνει τα πάνω κάτω

Ακούμε συχνά τον όρο «καρμικές σχέσεις» ωστόσο πόσοι γνωρίζουμε τι πραγματικά είναι το κάρμα και πώς μας επηρεάζει στον τομέα των αισθηματικών; Το βασικό που πρέπει να έχουμε υπ΄ όψιν μας είναι ότι οι καρμικές σχέσεις δεν είναι απαραίτητα πάντα καλές, ωστόσο μπορούν να μας δώσουν σημαντικές εμπειρίες και μαθήματα για την πορεία της εξέλιξης μας, τόσο σ” αυτή τη ζωή, όσο και στις επόμενες.
Το Κάρμα είναι ο παγκόσμιος μοναδικός αιώνιος νόμος του Σύμπαντος που επηρεάζει τα μελλούμενα και σχετίζεται με όσα έχουμε πράξει ή μας έχουν συμβεί. Σύμφωνα με την Ινδουϊστική παράδοση, σε κάθε μετενσάρκωση, συναντάμε ψυχές που έχουμε συναντήσει σε προηγούμενες ζωές και μέσα από τις σχέσεις μας μ’ αυτούς εξελισσόμαστε ώστε να καταφέρουμε κάποια στιγμή να φτάσουμε στη θέωση. Στην αστρολογία, οι λεγόμενες καρμικές σχέσεις αφορούν 2 άτομα τα οποία βρέθηκαν σε προηγούμενες ζωές μαζί και βίωσαν είτε θετικά είτε αρνητικά εμπειρίες που σημάδεψαν την εξέλιξή τους.
Σε έναν επόμενο κύκλο τα άτομα αυτά θα ξαναβρεθούν κάτω από διαφορετικές συνθήκες και πιθανότατα με άλλους ρόλους και θα λειτουργήσουν και πάλι ανταποδοτικά, ανάλογα με το τι εισέπραξαν ο ένας από τον άλλο σε προηγούμενες ζωές.
Σε μια καρμική σχέση ερχόμαστε αντιμέτωποι με λειτουργίες και συναισθήματα του παρελθόντος για τα οποία δεν έχουμε απόλυτη συνείδηση και δεν κατανοούμε ακριβώς το λόγο που το άλλο άτομο μας ελκύει ή τις αιτίες που καθοδηγούν τις συμπεριφορές μας. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχει αυτή η σχέση γίνεται αντιληπτός μόνο όταν τελειώσει.
Με πιο απλά λόγια το «σχέδιο» πίσω από αυτές τις παράξενες σχέσεις είναι «το πάθημα να γίνει μάθημα». Στο πρόσωπο που συναντούμε υπάρχει κάτι που πρέπει να μάθουμε και να το αφομοιώσουμε στη συνείδηση μας ώστε να μας βοηθήσει να εξελιχθούμε, να ωριμάσουμε για να προχωρήσουμε ως καλύτερες οντότητες στην συνέχεια.

Πώς θα γνωρίζετε ότι μία σχέση είναι καρμική; Αυτό είναι γενικά ένα πολύπλοκο ζήτημα. Οι αστρολογικοί δείκτες μπορούν να αναλυθούν αποκαλύπτωντας δεσμούς καρμικούς και αδελφές ψυχές, καθώς και άλλες αστρολογικές συνδέσεις, όπως αυτές του Βόρειου και Νότιου Δεσμού αλλά και τους Δεσμούς του Κρόνου, που εντοπίζονται σε γενέθλιους χάρτες και αποκαλύπτουν τη σύνδεση σας σε προηγούμενες ζωές.
Στοιχεία μπορούν να βρεθούν επίσης εξετάζοντας και την ημερομηνία, την ώρα και τον τόπο συνάντησης των δυο ατόμων εκτός από τους γενέθλιους χάρτες.. ενώ από αστρολογική άποψη, οι δεσμοί της Σελήνης αλλά και η σχέση της Γης με τον Ήλιο στους αστρολογικούς χάρτες σας μπορούν να δώσουν σημαντικές ενδείξεις για μία καρμική σχέση.

Οι καρμικές σχέσεις χωρίζονται σε 3 κατηγορίες:
Αδελφές ψυχές: Ο πιο ισχυρός αλλά και πιο σπάνιος τύπος καρμικής σχέσης. Έχουν κοινά ενδιαφέροντα, σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο και ο ένας συμπληρώνει τις σκέψεις του άλλου. Ενθαρρύνουν και καταλαβαίνουν ο ένας τον άλλο ενώ εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος. Συναντιούνται εντελώς απρόσμενα σε περίοδο κατακλυσμιαίων αλλαγών στη ζωή και των δύο, ωστόσο αυτές οι αλλαγές είναι που τους προετοίμασαν για τη συνάντηση τους. Αυτές οι καρμικές σχέσεις υπάρχουν για να μείνουν και είναι το απόλυτο που αναζητάμε όλοι.

Υποστηρικτές: Θα τους συναντήσουμε όταν βρισκόμαστε στο χείλος του γκρεμού. Καταστάσεις μας έχουν φέρει στα όρια μας, έχουμε βαλτώσει και δυσκολευτεί και ψάχνουμε έναν άνθρωπο να στηριχθούμε. Αυτή η καρμική σχέση είναι η πιο «επικίνδυνη», αφού αυτός που θα μας στηρίξει και θα μας βγάλει από το βούρκο, μπορεί να είναι εν τέλει και αυτός που θα μας πονέσει ακόμα περισσότερο, δίνοντας μας όμως ένα σημαντικό μάθημα για το μέλλον. Οι υποστηρικτές δε θα μείνουν πολύ δίπλα μας και η περίοδος αυτή μπορεί να είναι επώδυνη ωστόσο θα είναι πολύ διδακτική και θα βγούμε κυριολεκτικά άλλοι άνθρωποι από αυτή την εμπειρία.

Περαστικοί: Σε στιγμές που έχουμε χάσει την ελπίδα και το δρόμο μας, αυτοί οι άνθρωποι εμφανίζονται και δίνουν ένα μήνυμα, μία ιδέα, ή μία ώθηση σε μας για να βρούμε ξανά την άκρη του νήματος. Συνήθως αυτές οι σχέσεις δεν είναι ερωτικές αν κ σπάνια μπορεί να εξελιχθούν ως τέτοιες, ωστόσο είναι η λύση του προβλήματος που αντιμετωπίζουμε εκείνη τη στιγμή.
Σεκάρ Γκατάβι Μίσρα

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια