Πέθανε η ηθοποιός Σοφία Ρούμπου

Γεννήθηκε στην Αθήνα.
Σύζυγος του Διευθυντή Φωτογραφίας και Μοντέρ Νίκου Καβουκίδη και μητέρα της ηθοποιού Μαρίας Καβουκίδου.
Βραβεύτηκε το 1969 στο Φεστιβάλ κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης με το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία ''Το κορίτσι του 17''.
Είχε αρραβωνιαστεί τον Αλέκο Τζανετάκο.
Πέθανε στις 1 Οκτωβρίου 2016.
Φιλμογραφία
Ηλεκτρικός άγγελος (1981)
Παραγγελιά (1980) [Καίτη Αντωνίου]
Το αγκίστρι (1976) [Νέλλη]
Ένα αστείο κορίτσι (1970) [Μόνικα]
Αγάπησα μιαν άγνωστη (1970) [Εύα]
Η Μεσόγειος φλέγεται (1970) [Όλγα]
Γυμνοί στο δρόμο (1969) [Άννα]
Πανικός (1969) [Έλενα Μαρά]
Το στραβόξυλο (1969) [Καίτη]
Το Κορίτσι του 17 (1969) [Άννα]

Related Posts