Aραβική πίτα με ζαμπόν και τυρί

Υλικά:
Αραβικές πίτες η φύλλα lavash
Βούτυρο
Ζαμπόν χοντροκομμένο σε χοντροκομμένες φέτες
Κασέρι ή κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας σε χοντροκομμένες φέτες.

Εκτέλεση:
Κόβουμε τις αραβικές πίτες ή τα φύλλα lavash σε τετράγωνα κομμάτια.
Τυλίγουμε σε φακέλους το ζαμπόν και το τυρί.
Σε αντικολλητικό τηγανάκι λιώνουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές εύκολα και γρήγορα.
Αλίντα Κανάκη

Related Posts