Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι χρησμοί του Οκτωβρίου 2016 για την Ελλάδα

«Si vis pacem para bellum» Λατινική παροιμία
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες της Αστρολογικής εκτίμησης του μηνός Οκτωβρίου σας χαιρετώ. Φτάσαμε στον 10ο μήνα του σωτηρίου έτους 2016 και έχουμε πάρα πολλά να πούμε.
Ο κόσμος έχει «σαλτάρει» και μαζί με όλους δυστυχώς έχουν ξεφύγει και οι κυβερνώντες.
Ο Ερντογάν τελικά αμφισβητεί την συνθήκη της Λοζάνης αφού λέει πως δεν τον συμφέρει. Προφανώς ακολουθεί το δόγμα των μεντόρων, των Γερμανών, οι οποίοι δεν τους συνέφερε η Συμφωνία των Βερσαλλιών.
Τα «συνεταιράκια» τους οι Τούρκοι τώρα δεν τους «συμφέρει» η Συνθήκη της Λοζάνης και βρίσκουν πάτημα στο ότι στο «τιμόνι» της χώρας βρίσκονται άβουλα και μοιραία όντα.
Αυτό όμως που θα πρέπει να έχουν κατά νου τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Τούρκοι είναι η φράση : «Η μεγάλη Καρχηδόνα ξεκίνησε τρεις πολέμους. Μετά τον πρώτο, ήταν ακόμα ισχυρή. Μετά τον δεύτερο ήταν ακόμα κατοικήσιμη. Μετά τον τρίτο, ήταν αδύνατο να την εντοπίσεις.» και ανήκει στον Μπρεχτ.
Αυτή η φράση λοιπόν στους «γειτόνους & σύμμαχους» της Ελλάδας και η φράση που έχουμε στον τίτλο «Si vis pacem para bellum» που σημαίνει «εαν επιθυμείς την ειρήνη προετοιμάσου για πόλεμο» δηλαδή να είσαι σε πολεμική ετοιμότητα έχοντας αποτρεπτική ισχύ.
Η χώρα θα πρέπει να απευθυνθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς(Ε.Ε, Ο.Η.Ε, Συμβούλιο Ασφαλείας) αλλά άμα έχεις τον Καμένο...δεν περνά κουνούπι.... (*μόνο όμως κουνούπι)..

Ο προοδευμένος Ζευς σηματοδοτεί μερικές μεγάλες πυρκαγιές που προκαλούν τεράστιο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση.
Παράλληλα το πολεμικό θερμόμετρο και η αντιπαράθεση για ζητήματα με "άλλες χώρες" θα είναι στο κόκκινο.
Πιθανόν να υπάρχει στρατιωτική παρεκτροπή στα όρια του θερμού επεισοδίου.
Δυστυχώς μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε και την αρνητική επιρροή του Ουρανού που μιλά για την λήξη μιας συμμαχίας, μιας συνεργασίας.
Οι διελεύσεις πυροδοτούν τα γεγονότα: «Όποιος ξέρει να υπομένει τα πάντα, μπορεί και να τολμά τα πάντα.» Marquis de Vauvenargues
Ο διελαύνοντας KRONOS μιλά για μια δικαστική απόφαση που φέρνει τα πάνω κάτω ενώ θα υπάρξουν και θέματα με την εκκλησία και το αρχιερατικό συμβούλιο.
Σηματοδοτεί κάποιες εξελίξεις και αντιδράσεις που σχετίζονται με μια μεγάλη ιδέα.
Ξαφνικά υπουργικά συμβούλια θα υπάρξουν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αποστολή και την λήψη επιστολών.
Θα έχουμε και ζητήματα με την απώλεια μια υψηλής και σημαντικής προσωπικότητας.
Μέσα σε όλα αυτά και λαμβάνοντας υπόψη μας και τον Zeus μιλά για την κορύφωση μιας κατάστασης, για αύξηση της θερμοκρασίας αλλά και κάποιες αδικαιολόγητες μα καταστροφικές πυρκαγιές.
Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να βάλει κάποια υποκατάστατα ως αντιστάθμισμα των οικονομικών απωλειών. Αυτό δεν θα γίνει αποδεκτό ούτε από τον λαό μα ούτε και από τους δανειστές. Μεγάλες εκρήξεις πλησίον τοποθεσιών με ιδιαίτερο πολιτικό, κοινωνικό ή θρησκευτικό χαρακτήρα.

Ο τράνζιτ Πλούτωνας μιλά για αλλαγές σε ζητήματα σε θέματα παιδείας και σε θέματα εξετάσεων. Παράλληλα σηματοδοτεί για την αλλαγή των πεποιθήσεων στον πυρήνα της κοινωνίας.
Προφανώς και ο σύντροφος Αλέξης φαίνεται πως δημοσκοπικά οδεύει για να απολέσει ακόμα και την δεύτερη θέση... αυτήν που είναι η αξιωματική αντιπολίτευση....
 Σε αυτό έρχεται να δώσει και ιδιαίτερη επιβεβαίωση ο διελαυνων Ουρανός μιλά πως ο κόσμος μιλά για μια απώλεια στήριξης.
Σηματοδοτεί την λήξη μιας συμμαχίας, ξαφνικές εντάσεις αλλά και ξαφνική απώλεια.
Ο Vulcanus μιλά για την εφαρμογή μιας αυστηρής μεθόδου, ενός συστήματος επίβλεψης.
Ο Apollon υποδεικνύει μια συνεχόμενη αύξηση της δημοτικότητας κάποιων πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και αυτό θα προκαλέσει πανικό στου Μαξίμου.
Μέσα σε όλα αυτά ο Poseidon μιλά για την δύναμη της εκκλησίας και την προσπάθεια ανάκτησης της θρησκευτικής ταυτότητας του έθνους.

Ο Admetos μιλά για καλλιτεχνικές & επιστημονικές επιτυχίες αλλά σε πολιτικό επίπεδο θα βγάλουν ζητήματα με την απόδοση και την επάρκεια ανωτέρων και ανωτάτων κρατικών λειτουργών και ίσως μπει κάποια black list ή ένα point system. Αυτό αποσκοπεί στην αποκατάσταση σιγά-σιγά κάποιων εξ αυτών. Σηματοδοτεί για μια διπλωματική και πολιτική ήττα.

Ο Κρόνος σηματοδοτεί ειδήσεις για αποσχιστικές τάσεις που αρχίζουν να επικρατούν στην Ευρώπη.
Οι ειδήσεις δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστες και από την άλλη η συμμετοχή των αξόνων MO/AP & SO/NE δημιουργούν πολλά προβλήματα αφού μιλά για την αποχώρηση από το «πρόγραμμα» ενός μέλους...
Παράλληλα ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί μέσω του άξονα UR/KR μιλά για έντονες θαλασσοταραχές αλλά και ναυάγια εντός της ελληνικής επικράτειας. 
Τέλος ο Hades προμηνύει δολιοφθορές και προβλήματα με την ροή χρημάτων και την λειτουργία των τραπεζικών ιδρυμάτων, για ένα μεγάλο σκάνδαλο με διαφθορά αλλά και έρευνες που γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα και αποσκοπούν στην υφαρπαγή πόρων που βγαίνουν από τα έγκατα της γης.

Οι διελεύσεις ως προς τις προόδους: «Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύσει εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης.» Ι. Καποδίστριας
Η φράση αυτή θα πρέπει να διαβασθεί και να γίνει «μάθημα» στο μυαλό ΟΛΩΝ των Ελλήνων πολιτικών... Για αυτό υποδεικνύει και ο διελαύνων KRONOS για μια ασυνήθιστη επιτυχία αλλά και απώλειες-καρατομήσεις ατόμων με αξιώματα (Γ.Γραμματείς, υφυπουργοί, υπουργοί, διπλωμάτες) ενώ κάποια άτομα μέσα από τον χώρο της πολιτικής θα αρχίσουν να δρουν ανεξάρτητα...

Ο διελαυνων Ζευς σηματοδοτεί συζητήσεις για συμβάσεις, διακηρύξεις σε ένα περισσότερο «νομικό επίπεδο» αλλά και πολιτική ανικανότητα να χειριστούν σωστά τα πράγματα. Πλέον θα διαπιστώσουμε πως αρκετοί πολιτικοί συγκεντρώνουν όλο το μίσος και την απέχθεια των πολιτών. Ο διελαυνων Πλούτωνας σηματοδοτεί νομοθετήματα για εργασία σε ένα πιο «συνεταιρικό» πλαίσιο, ενώ το κράτος θα απαιτήσει την πλήρη και άνευ όρων αποδοχή των μέτρων αυτών. Από την άλλη δεν αποκλείεται να ζητηθεί από την Κομίσιον κάποιο νομοθέτημα να «περάσει» με την σύμφωνη γνώμη ΟΛΩΝ των πολίτικων αρχηγών...

Ο πλανήτης του ξαφνικού και του ανεπάντεχου, ο Ουρανός, μιλά για την έλευση ενός κόμματος ή οργανισμού που θα έχει «βάσεις» μέσα στον Στρατό αλλά και στην Ελλαδική εκκλησία. 
Προβλήματα θα υπάρξουν με ΤΕΙ αλλά και από πρωτοεμφανιζόμενη στρατιωτική ή τρομοκρατική ομάδα ή οργάνωση.
Ο Admetos σηματοδοτεί μια τεράστια ήττα της Ελλάδας που θα δημιουργήσει έναν σάλο ο οποίος θέλει να καταστείλει η κυβέρνηση.
Μέσα σε όλα αυτά ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί προβλήματα και αδυναμία αντιμετώπισης αυτών απέναντι σε άτομα με δυσκολία στην κίνηση, στην όραση και την ακοή. 
Τα οικονομικά στοιχεία δείχνουν επιδείνωση των οικονομικών στόχων της χώρας.
Βλάβες σε οχήματα των Ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας θα δημιουργήσουν αρκετά θέματα. 
Εύχομαι να μην έχουμε θύματα...

Ο Κρόνος σηματοδοτεί την επιτακτική ανάγκη για «φύλαξη» περιοχών-στόχων όπου κινούνται ή διαμένουν ή μεταφέρονται τουρίστες (ξενοδοχεία, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, αεροδρόμια και λιμάνια), αλλαγή στις ώρες εργασίας στις λεγόμενες ΔΕΚΟ (*και όχι μόνο) αλλά εργασιακές αναταραχές (*απεργίες).
Παράλληλα και λόγω του Hades ίσως έχουμε έντονες πλημμύρες σε κάποιες περιοχές της χώρας μας αλλά και το σχεδιασμό ή ακόμα και την τέλεση μιας αποτρόπαιας πράξης ενάντια σε ένα σημαντικό πρόσωπο (*απόπειρα δολοφονίας, απαγωγή,εκβιασμός κλπ).
Η κυβέρνηση θα κάνει κάποιες ενέργειες άνευ σκοπού και νοήματος ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε την έναρξη μιας ποινικής δίωξης με έντονο «κομματικό» χρώμα.

Οι «πρόοδοι» προς το γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης: « Αποφασίζομεν και διατασσομεν διότι η χώρα διηρχετω κρίσιν...»
Τέτοια πραγματική δημοκρατία ομολογουμένως έχουν γνωρίσει αρκετά στην Λατινική Αμερική (Πινοσέτ, Αριέλ Ορτέγα κλπ) και τώρα και στην χώρα μας!!
Η «κατάργηση» του ΕΣΡ αλλά και η διαδικασία της τηλεοπτικής αδειοδότησης ίσως είναι νομικά επιλήψιμες από τη Ε.Ε αφού ο Vulcanus μιλά για άτομα που έχουν ισχύ και αντιδρούν σε νομοθετήματα που δεν έχουν νομική υπόσταση.
Παράλληλα η κυβέρνηση θα επιδείξει αντίσταση σε αυτό το θέμα αφού λόγω της «συμμετοχής»στην εξίσωση του άξονα AS/KN θέλει να «ελέγξει» την ενημέρωση. Προφανώς λέγοντας τα βάζω με την διαπλοκή εννοούσε την «παλιά» αφού ετοιμάζει κάτι δικό της... Όμως μέσα σε αυτά κάποιες εταιρίες θα θέλουν να έρθουν για επενδύσεις με τον βασικό μισθό στα 386€ καθαρά.

Ο Ερμής από πρόοδο συναντά μεσοδιαστήματα HA/AP,WI/MA,NE/AD, KN/UR=JU/KR και αυτό σηματοδοτεί την έξαρση μεταδοτικών ασθενειών.
Μια νέα ρητορεία εξιτάρει αλλά και ξαφνικές ειδήσεις-πληροφορίες αναστρέφουν τον μέχρι αυτή την στιγμή υπάρχον κλίμα.
Ο Προοδευμένος ASC ισούται με τον Κρόνο και μας δίνει την εντύπωση πως κάποιος θα αποχωρήσει μέσα από κοινοβουλευτική ομάδα και θα δημιουργήσει διαφοροποίηση στις ισορροπίες.
Ο Ουρανός μιλά διατάγματα, έκτακτα συμβούλια, στρατιωτικούς νόμους.
Μια ανέλπιστη επιτυχία και αλλαγή της τύχης. Ο Ποσειδώνας «προειδόποιεί» για ζητήματα αναλήθειας, χρηματισμού με την οσμή σκανδάλου εντός της κυβερνήσεως αλλά και για έναν «πνιγμό» και θαλάσσια ατυχήματα.

Συνοψίζοντας , σε τίτλους, θα μπορούσαμε να πούμε πως ενδεχομένως θα έχουμε βάσει των αστρολογικών ενδείξεων:
  •         Ππροβλήματα με καταβολή επιδομάτων και λοιπών πραγμάτων που είναι συμβατική υποχρέωση της κυβέρνησης απέναντι σε ΑμεΑ
  •  Σκάνδαλο εντός του πολιτικού σκηνικού της χώρας σε οικονομικό επίπεδο.
  •  Απαίτηση των δανειστών για κατάργηση προνομίων και επιδομάτων καθώς και μείωση του αφορολογήτου.
  •   Κίνδυνος εμπλοκής με γείτονα χώρα στα όρια του θερμού επεισοδίου
  • Πλημμύρες και καταστροφές
  • Προβλήματα με διατάξεις που στερούνται νομικής βάσης.
  •  Απαίτηση της Κομισιόν σύμφωνης γνώμης όλων των αρχηγών σε κάποια θέματα.
  •         Αξιολόγηση προϊσταμένων και λειτουργών
  • Σεισμική δραστηριότητα μεταξύ 12 και 26/10
Καλό μήνα να έχουμε
regium-radio.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια