Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Μηνιαίες Προβλέψεις Νοεμβρίου 2016

Απρόσμενες εξελίξεις σε μια "θύελλα" αλλαγών με κεραυνοβόλα γεγονότα και νέα δεδομένα είναι το σύνθημα των ημερών, με τον Νοέμβριο να είναι ένας μήνας που προσφέρει ελπίδα αλλά κρύβει και εκπλήξεις..

Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος:
● αναλύει τα φεγγάρια του μήνα και τον τρόπο που με τις ζωδιακές τους θέσεις και τις πλανητικές τους όψεις επηρεάζουν για μεγάλο διάστημα τις ζωές όλων μας!

● Ειδικότερα, η Πανσέληνος του μήνα στις 14/11 στο σταθερό ζώδιο του Ταύρου και σε συνδυασμό με το τρίγωνο Σελήνης-Πλούτωνα ενισχύει τις πιθανότητες να έχουμε εξελίξεις σε σημαντικές υποθέσεις που σχετίζονται με το οικονομικό ζήτημα μέσα στις επόμενες δεκαπέντε μέρες,

● ενώ η Νέα Σελήνη του μήνα στις 29/11 στο ζώδιο του Τοξότη και η όψη τετραγώνου της με τον Ποσειδώνα (που λαμβάνει ενεργά μέρος στο φαινόμενο), θα μπορούσε να μας αποπροσανατολίσει ή ακόμα και να μας γεμίσει με ψευδαισθήσεις.

● παρουσιάζει την επιρροή της νέας θέσης του Άρη που από τις 9/11 περνά στο ασυμβίβαστο ζώδιο του Υδροχόου και δίνει στις ενέργειές μας πιο ιδεαλιστικά κίνητρα ενώ γινόμαστε περισσότερο συνεργάσιμοι και μπορούμε να δούμε καθαρά σε πιο κομμάτι της ζωής μας χρειάζεται να γίνουμε πιο ανεξάρτητοι!

● μιλά για την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού(12/11) που έρχεται για να δώσει προοπτική στον τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς μας ενώ μας βοηθά να γίνουμε πιο αισιόδοξοι!

● πληροφορεί για το πέρασμα της Αφροδίτης (12/11) στον συγκροτημένο και σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερου που μας δίνει την ευκαιρία να δουλέψουμε για να κερδίσουμε την αγάπη, τον σεβασμό, την εκτίμηση αλλά και την αυτοεκτίμηση. Βάζει βέβαια μέτρο και περιορισμούς που όμως μπορούν να στηρίξουν και να οδηγήσουν σε επιτυχία κάθε υγιή φιλοδοξία!

● ενημερώνει για το πέρασμα του Ήλιου (21/11) στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη που από τη θέση αυτή δίνει πνοή στην εξωστρέφεια και μας ωθεί σε διανοητικά αλλά και πνευματικά ταξίδια!

● ερμηνεύει με λεπτομέρειες όλες τις πλανητικές όψεις του μήνα που βάζουν και αυτές το δικό τους λιθαράκι στις διαθέσεις και τις εξελίξεις που φέρνει ο τρίτος και τελευταίος μήνας του φθινοπώρου.

● και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Παρακολουθείστε το video εδώ:
ΚΡΙΟΣ 7:00
ΤΑΥΡΟΣ 11:00
ΔΙΔΥΜΟΙ 15:00
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 18:40
ΛΕΩΝ 22:33
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 26:20
ΖΥΓΟΣ 30:00
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 33:44
ΤΟΞΟΤΗΣ 37:30
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 41:10
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 44:35
ΙΧΘΥΕΣ 48:20
Γιώργος Ματσάγγος

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια