Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σεληνιακά Φαινόμενα μηνός Νοεμβρίου 2016

«οι Αθηναίοι συχνά συντηρούσαν έναν αριθμό εξαχρειωμένων και άχρηστων ατόμων με δημόσια έξοδα και όταν έπληττε την πόλη κάποια καταστροφή, όπως πανούκλα, ξηρασία ή λιμός…διαπόμπευαν (*αυτά τα εξιλαστήρια θύματα) και μετά τα θυσίαζαν προφανώς με λιθοβολισμό έξω από την πόλη» Τζορτζ Φρέιζερ…
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor αλλά και ακροατές του regium radio σας χαιρετώ. Φτάσαμε στα Σεληνιακά φαινόμενα του Νοεμβρίου και τα πράγματα δείχνουν πως για την κυβέρνηση (σε πρώτη φάση) και σε εμάς (κατ επέκταση) μας οδηγούν σε ένα πολιτικό-οικονομικό αδιέξοδο. Αυτό που λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι» όπως πάνω έτσι και κάτω» τελικά είχαν δίκιο. Αυτό λοιπόν που παίζει στον ουρανό το «καρπωνόμαστε» στην γη.
Παράλληλα τα πράγματα μπαίνουν σε μια κατάσταση που θα πρέπει να είμαστε σε κατάσταση readiness σαν τους πιλότους στην πτέρυγα μάχης στην Ανδραβίδα. Αλλά ας μπούμε λιγάκι στο ζουμί της υπόθεσης.
Η Νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στην 7ην μοίρα του ζωδίου του Σκορπιού και θα φέρει πολλές ανατροπές ενώ πολλά «άσχημα και κακά» θα γίνουν εν ονόματι του καλού και της δικαιοσύνης. Οτιδήποτε συμβεί θα έχει απήχηση και θα κάνει πάταγο αφού το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό φέρνει πολλά ατυχήματα τόσο σε πολεμικό επίπεδο (*απώλειες πολλών μέσων σύγχρονης τεχνολογίας) όσο και «ατυχήματα σε χρηματιστηριακό επίπεδο σε μετοχές και αξίες ειδών τεχνολογίας και …ακινήτων…..
Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στην 22η μοίρα του άξονα Ταύρου-Σκορπιού του άξονα που σχετίζεται με την κληρονομικότητα με ότι αυτό συνεπάγεται. Επιπρόσθετα η «συμμετοχή» του τετραγώνου Δία-Πλούτωνα τελικά ίσως καταποντίσει φαβορί αλλά και βγάλει σκάνδαλα άνευ προηγουμένου στην επιφάνεια..

Τα γεγονότα σε κοσμικό επίπεδο: «Είμαι αποφασισμένος να άρω τον ουρανόθεν επικαταβαίνοντά μου σταυρόν.» Ιωάννης Καποδίστριας…
Η Νέα Σελήνη πραγματοποιήθηκε στις 30/10/16 και θα φέρει αρκετές αλλαγές σε κοσμικό μα και προσωπικό επίπεδο.
Η 7η μοίρα είναι άρρητα συνδεδεμένη με την Δικαιοσύνη και ίσως αντιληφθούμε και το δίλημμα του dera lex-sed lex που έλεγαν οι Λατίνοι που σημαίνει σκληρός νόμος αλλά είναι νόμος που θα επωμιστούν οι δικαστές.
Ζητήματα που σχετίζονται με την απονομή της Δικαιοσύνης αλλά και την θέσπιση νόμων θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Παράλληλα ίσως «κλεμμένα» μηνύματα ή καταγραφή συνομιλιών θα αποσκοπούν να βγάλουν στην επιφάνεια πολλά πράγματα.
 Η Πανσέληνος είναι ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ αφού η 22η μοίρα είναι η μοίρα της Δολοφονίας (*είτε κυριολεκτικά, είτε μεταφορικά ) αφού τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη είναι επάνω σε πύλη και αντί-πύλη και μάλιστα με ιδιαίτερα αρνητικές ιδιότητες. Αυτό θα βγάλει σκάνδαλα κατάχρησης εξουσίας και δικαστικές εμπλοκές επιφανών ανθρώπων και ίσως εδώ η δολοφονία να είναι δια της «πέννας». Πάντως ίσως η εμπλοκή κάποιων όχι τυχαίων ανθρώπων να φέρει εξελίξεις σε χρηματιστηριακό, πολιτικό και οικονομικό επίπεδο… ενώ δεν αποκλείεται να εμπλέκονται εκπαιδευτικοί, καθηγητές, ιερείς.

Οι πόλεις που επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη: 

Major cities near 037°44'
 State
 LM
Orb
 LA
Orb
 Medford
 USA-OR
 .
.
 LA
0°11
 Bangor
 USA-ME
 .
.
 LA
0°49
 Cape-Mendocino
 USA-CA
 .
.
 LA
0°52
 Eureka
 USA-CA
 .
.
 LA
0°44
 Yreka
 USA-CA
 .
.
 LA
0°29
 Arcata
 USA-CA
 .
.
 LA
0°43
 Bakersfield
 USA-CA
 .
.
 LA
0°18
 Kharkov
 UKRAIN.
 LM
0°48
 .
.
 Dnepropetrovsk
 UKRAIN.
 LM
0°32
 .
.
 Antakya/Antioch/Hatay
 TURKIYE
 LM
0°40
 .
.
 Dodoma Χ
 TANZAN.
 LM
0°17
 .
.
 Ujiji
 TANZAN.
 .
.
 LA
0°22
 Dimashq/Damascus Χ
 SYRI.
 LM
0°51
 .
.
 Lαdhiqνyah/Latakia
 SYRI.
 LM
0°16
 .
.
 Pristina
 SRB-MON
 .
.
 LA
0°58
 Krusevac
 SRB-MON
 .
.
 LA
0°22
 Beograd/Belgrade Χ
 SRB-MON
 .
.
 LA
0°26
 Subotica
 SRB-MON
 .
.
 LA
0°18
 Bratislava/Pressburg Χ
 SLOVA.
 .
.
 LA
1°00
 Yakutsk/Jakutsk -
 RUS-YKU
 LM
0°40
 .
.
 Yuzhno-Sakhalinsk -
 RUS-SAK
 .
.
 LA
0°59
 Magadan
 RUS-MAG
 .
.
 LA
0°10
 Kursk -
 RUS-KUR
 LM
0°45
 .
.
 Kalinin/Tver
 RUS-KLS
 LM
0°27
 .
.
 Szeczin/Stettin
 POLSKA
 .
.
 LA
0°39
 Wroclaw/Breslau
 POLSKA
 .
.
 LA
0°47
 Nαbulus
 PALEST.
 LM
0°13
 .
.
 Quds Χ
 PALEST.
 LM
0°12
 .
.
 Stavanger
 NORW.
 .
.
 LA
0°37
 Bergen
 NORW.
 .
.
 LA
0°30
 Beira
 MOZAMB.
 LM
0°37
 .
.
 Zomba <
 MALAWI
 LM
0°10
 .
.
 Bayrϊt/Beirut/Beyrouth Χ
 LIBAN.
 LM
0°00
 .
.
 Tarαbulus/Tripoli
 LIBAN.
 LM
0°23
 .
.
 Chongjin
 KORE.N
 LM
0°39
 .
.
 Ammαn Χ
 JORDAN.
 LM
0°27
 .
.
 Nagasaki
 JAP-KYU
 LM
0°37
 .
.
 Nagoya
 JAP-HON
 .
.
 LA
0°48
 Σsaka
 JAP-HON
 .
.
 LA
0°12
 Kyσtσ
 JAP-HON
 .
.
 LA
0°05
 Jerushalajim/Jerusalem
 ISRAEL
 LM
0°14
 .
.
 Haifa
 ISRAEL
 LM
0°50
 .
.
 Tel-Aviv Χ
 ISRAEL
 LM
0°43
 .
.
 Hebron
 ISRAEL
 LM
0°23
 .
.
 Gyor
 HUNGAR.
 .
.
 LA
0°53
 Budapest Χ
 HUNGAR.
 .
.
 LA
0°03
 Szeged
 HUNGAR.
 .
.
 LA
0°09
 Khνos
 GREC.
 .
.
 LA
0°54
 Irαklion/Heraklion
 GREC.
 .
.
 LA
0°52
 Thessaloniki/Salonika
 GREC.
 .
.
 LA
0°34
 Jima/Jimma/Djimma
 ETHIOP.
 .
.
 LA
0°54
 Gφrlitz
 DEUT-SN
 .
.
 LA
0°38
 Rostock
 DEUT-MV
 .
.
 LA
0°33
 Berlin Χ
 DEUT-BE
 .
.
 LA
0°50
 Frankfurt
 DEUT-BB
 .
.
 LA
0°07
 Odense
 DANMARK
 .
.
 LA
0°43
 Aalborg
 DANMARK
 .
.
 LA
0°19
 Viborg
 DANMARK
 .
.
 LA
0°32
 Arhus
 DANMARK
 .
.
 LA
0°13
 Moroni Χ
 COMOR.
 .
.
 LA
0°58
 Brno/Brunn
 CESKA.R
 .
.
 LA
0°43
 Chicoutimi
 CANA-QC
 .
.
 LA
0°28
 Nelson
 CANA-BC
 .
.
 LA
0°06
 Banff
 CANA-AB
 .
.
 LA
0°26
 Edmonton -
 CANA-AB
 .
.
 LA
0°22
 Sofia Χ
 BULGAR.
 .
.
 LA
0°44
 Curitiba -
 BRASIL
 LM
0°44
 .
.
 Goiβnia -
 BRASIL
 LM
0°44
 .
.
 Darwin -
 AUSL-NT
 LM
0°19

Οι πόλεις που επηρεάζονται από την Πανσέληνο:

Η Νέα Σελήνη και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Μικράν, μικράν, κατάπτυστον ψυχήν έχουν αι μάζαι, ιδιοτελή καρδίαν και παρειάν αναίσθητον εις τους κολάφους.» Κ. Καρυωτάκης
Βλέποντας και ερμηνεύοντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου με συντεταγμένες Αθηνών βλέπουμε πως τα πράγματα αρχίζουν και δυσχεραίνουν αφού το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για έναν ανασχηματισμό μα και για έναν μετασχηματισμό μιας συνεργασίας. Ίσως τελικά να αναπτυχθεί και βία εντός της κυβερνήσεως . Το Μεσουράνημα μιλά για συνεργασίες και συνεταιρισμοί που τελικά μας προκαλούν θλίψη και οδηγούν τελικά είτε στην σταδιακή ρήξη είτε στην αποδόμηση.
Ο Ωροσκόπος του αυτοτελούς χάρτη της χρονιάς μιλά για μια κατάσταση που θα φέρει άτομα που θα δηλώσουν την υποστήριξη στην χώρα μας που έχουν ένα κοινό σημείο επαφής όπως η θρησκεία και οι πεποιθήσεις. Παράλληλα σηματοδοτεί την ανάπτυξη ατόμων που έχουν πραγματικά ηγετικές τάσεις.
Μελετώντας και συγκρίνοντας τον χάρτη της Νέας Σελήνης με τον γενέθλιο της Μεταπολίτευσης εύκολα μπορεί να διαπιστώσει κανείς πως κοιτώντας το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης θα προκύψουν ζητήματα με εξέγερση ατόμων αλλά και αλλαγές σε πόστα που τελικά δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα λόγω του ότι τα παθήματα πλέον έχουν γίνει μαθήματα.
Θα πρέπει να θυμούνται οι αντίπαλοι της χώρας πως όπου υπάρχει μια δράση αναπτύσσετε μια ίση και αντίθετη αντίδραση που είχε πει και ο Νεύτωνας.
Μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξει μια παραίτηση ή διαγραφή που θα συζητηθεί ενώ η χώρα θα πιεστεί να δεχθεί έναν άνευ προηγουμένου εκβιασμό μετά λήψης νέας δέσμης επώδυνων μέτρων. Μέσα σε όλα αυτά ο Ωροσκόπος είναι σε εμπλοκή με μερικά ιδιαίτερα δύσκολα μεσοδιαστήματα που μιλούν για επαφές που προδίδουν, για άσκηση βίας και μια απόπειρα μαζικής εξαπάτησης. Προβλήματα με παροχές υπηρεσίας στον κλάδο της υγείας. Εύχομαι εκεί να μην θρηνήσουμε θύματα στο όνομα του Μολώχ των περικοπών στις δαπάνες…
Η σύγκριση και ερμηνεία της Νέας Σελήνης με τον SARC χάρτη της Μεταπολίτευσης ουσιαστικά δίνει το στίγμα του μήνα.
Το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης μιλά για κυβερνητική απομόνωση και «γύρισμα» της πλάτης από τους «συμμάχους» της, μιλά για διατάγματα μα και εντολές από άτομα που είναι σε υψηλή βαθμίδα εξουσίας και που αποσκοπούν στην καταδίκη προσώπων και καταστάσεων που παίζουν κόντρα στα θέλω της κυβέρνησης.
Ένας ελεγκτικός μηχανισμός, εκτός της κυβερνητικής επιρροής, έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω αφού με μια έκθεση του θα καταδείξει το πόσο ψέματα μας έχουν ποτίσει και πως τελικά οι κόποι σχεδόν επτά ετών πήγαν στον βρόντο. Αυτό θα φέρει(* σε συνδυασμό με άλλα περιστατικά) μια εθνική συγκίνηση αλλά και μια συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα.
Το Μεσουράνημα μιλά για οξυθυμία αλλά και κάποιος πολιτικός που θα θελήσει να βγάλει τα «κάστανα» από την φωτιά. Δυστυχώς όμως ο Ωροσκόπος λόγω της εμπλοκής του άξονα NE/VU μιλά για μια μεγάλη απογοήτευση, για μια μεγάλη εξαπάτηση. Οι «άλλοι» θα θελήσουν να μας στερήσουν την όποια χαρά κάνοντας μας επίδειξη δύναμης και θα δεχτούμε σφοδρή επίθεση ίσως και εξαιτίας κάποιου που θα αρνηθεί να υιοθετήσει κάποιες θέσεις που δεν εκφράζουν το καλό της χώρας. Αλλαγές θέσεων και απόψεων τινάζουν στον αέρα κάποια σχεδόν συμφωνηθέντα….

Η Πανσέληνος και η επιρροή της στην Ελλάδα: «Ευνουχισμένοι διανοούμενοι, μικροί ανίκανοι και τυφλοί κυβερνήτες.» Γ. Σεφέρης
Η Πανσέληνος αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική αφού κοιτώντας τον αυτοτελή χάρτη της Πανσελήνου βλέπουμε πως το μεσοδιάστημα Ηλίου/Σελήνης είναι σε επαφή με τον Vulcanus που δείχνει πως θα συμβεί ένα εξαιρετικά μεγάλο γεγονός. Μιλα για γυναίκες που έχουν πνευματικό επίπεδο και ξέρουν να καθοδηγούν αλλά και για μια αλλαγή, μια μεταμόρφωση ίσως ηθελημένη. Παράλληλα ο Ωροσκόπος μιλά για λήψη τεχνικής βοηθείας σε στρατιωτικό υλικό αλλά και έξτρα εκπαίδευση σε νέες μορφές πολέμου.
Η χώρα θα επηρεάσει κάποιους άλλους γινόμενη παράδειγμα. Προσοχή σε ζητήματα με ρουκέτες, αεροπλάνα, ελικόπτερα, drones (**περισσότερο στρατιωτικού ενδιαφέροντος και τεχνολογίας), δορυφόρους διότι ίσως βγουν τεχνικά ζητήματα είτε από αστοχία υλικού είτε από δολιοφθορά.
Το Μεσουράνημα σηματοδοτεί συγκίνηση μα και ξαφνικά γεγονότα που θα προκαλέσουν ένα ψυχολογικό σοκ.  
Η απάθεια κάποιων θα στοιχίσει. 
Ένας θάνατος ενός προσώπου που είναι αμετακίνητο στις θέσεις του.
Εξετάζοντας τον χάρτης της Πανσελήνου σε σύγκριση με τον γενέθλιο χάρτη της Μεταπολίτευσης μπορούμε με σχεδόν βεβαιότητα να πούμε πως ο λαός μάλλον θα αρχίζει να αλλάζει πιο «επιθετικά» τις δημόσιες τοποθετήσεις του ενώ εντός και πέριξ της κυβέρνησης θα ακούγονται ολοένα και περισσότερες φωνές πως το πράγμα δεν …πάει.
Η θρασυδειλία κάποιων ίσως τους κάνουν να βάλουν ως μέσω επιβολής της άποψης τους … την βία.
Το Μεσουράνημα μιλά για επαφές με άτομα που είναι «αετονύχηδες» και θέλουν πάση θυσία να υφαρπάξουν κάτι που τους είναι πολύ πολύτιμο και απαραίτητο. Αυτό θα φέρει μια δυνατή απογοήτευση και από εκεί και πέρα θα βγουν κάποιοι μπροστά και ..ο λαός μαζί τους….
Ο Ωροσκόπος μιλά για πυρκαγιές και ζημιές από φωτιές , εκρήξεις και εγκαύματα αλλά και μια κυβέρνηση που «κοκορεύεται» αλλά οι δραστηριότητες της είναι απόλυτα αποτυχημένες. Όμως δεν θα λείψουν από μεριάς της οι προσπάθειες να γίνει κυρίαρχη του παιχνιδιού ελέγχοντας θεσμούς, πρόσωπα και καταστάσεις…
 astrolabor.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια