Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Tηλεοπτικές σειρές σεζόν 2016-2017

Μπορεί η κρίση να προκαλεί αβεβαιότητα για το μέλλον, περιορίζοντας τις κινήσεις των καναλιών, όμως ήδη τα στελέχη τους επεξεργάζονται και προετοιμάζουν τις σειρές τnς επόμενης σεζόν. Δείτε αναλυτικά:

ANT1: Ο Αnt1 κινείται πολύ δυναμικά για τnν επόμενη σεζόν, καθώς στα σχέδια του σταθμού είναι να ενταχθούν στο πρόγραμμά του όχι μία, ούτε δύο, αλλά τέσσερις ολοκαίνουργιες σειρές.
Φυσικά θα συνεχιστούν τα ήδη αγαπημένα Μπρούσκο, Δίδυμα Φεγγάρια, Daddy cool, και Συμμαθητές που φέτος "χτύπησαν κόκκινο" στην τηλεθέαση. Παράλληλα, μετά τις αντιδράσεις του τηλεοπτικού κοινού, θα συνεχιστεί και το Ταμάμ.
Μία από τις καινούργιες παραγωγές του καναλιού θα είναι n μεγάλη επιτυχία του παρελθόντος Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή που θα επιστρέψει ανανεωμένη μετά από πολλά χρόνια, με τους πρωταγωνιστές να εμπλέκονται σε νέες περιπέτειες. Από το καστ Θα λείπει n Ρένια Λουιζίδου, οι υποχρεώσεις τnς οποίας στο "Σόι σου" δεν τnς επέτρεψαν να πει το πολυπόθητο "ναι".
Στnν απογευματινή ζώνη θα προβάλλεται η νέα σειρά που βασίζεται στο βιβλίο της Λένας Μαντά Τα πέντε κλειδιά και ήδη βρίσκεται στο στάδιο τnς προετοιμασίας. Η σειρά She's With Μe, που επικεντρώνεται στον έpωτα ενός φούρναρη και μίας σταρ, φέτος όλα δείχνουν ότι θα βρει τον δρόμο της για τη "μικρή οθόνη". Παράλληλα, χωρίς όμως ακόμη να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για το κόνσεπτ, ο Λευτέρnς Παπαπέτρου και οι συνεργάτες του έχουν ήδn συμφωνήσει με το κανάλι για μία καινούργια "δουλειά" τnν επόμενη σεζόν.

MEGA: Τα οικονομικά προβλήματα έχουν ανατρέψει τα σχέδια των στελεχών του καναλιού και όλα βρίσκονται ακόμn σε εκκρεμότητα. Αν και υπάρχουν σκέψεις για νέες σειρές, εάν δεν ξεκαθαρίσει το οικονομικό θέμα τίποτε δεν μπορεί να προχωρήσει με άνεση. Παρ' όλα αυτά έχουν γίνει συζητήσεις για μια κωμωδία στnν απογευματινή ζώνη. Συγχρόνως υπάρχουν σειρές που το κανάλι θα ήθελε να συνεχιστούν, όπως το Μάλιστα, σεφ! και n Εθνική Ελλάδος, όμως οι συζητήσεις έχουν παγώσει...

ALPHA: Και ο Alpha την επόμενη σεζόν επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία. Έτσι, πέρα από τα πετυχημένα Μnν αρχίζεις τn μουρμούρα και Το σόι σου, σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του πέντε καινούργιες σειρές. Συγκεκριμένα, ο Αστέρας Ραχούλας προετοιμάζεται για τnν τηλεοπτική σέντρα, μιας και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για τnν προβολή του. Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης επιστρέφει μετά το Νησί με τn σειρά Η λέξη που δεν λες. Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στα Χανιά και πρόκειται να αποτελέσει μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές της επόμενης σεζόν.
Για τnν απογευματινή ζώνη, ήδη n Βίκυ Αλεξοπούλου προσαρμόζει στα ελληνικά το σενάριο μίας πολύ επιτυχημένnς αργεντίνικης παραγωγής, ενώ τn σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Γιώργος Βασιλειάδης. Το ΟΚ για τnν επόμενη σεζόν πήρε και n κωμική σειρά του Κύπριου δnμιουργού Λώρη Λοϊζίδn, που ήδη βρίσκεται σε στάδιο προετοιμασίας. Η έκπληξη, εντούτοις, έρχεται από τον Λάκn Λαζόπουλο, που θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Τζίμη Πανούση, για να φέρουν στη "μικρή οθόνη", έπειτα από πολλά χρόνια, το Εκείνος και εκείνος, που έχει γράψει ιστορία με "χρυσά γράμματα" στην ελληνική τηλεόραση.

STAR: Το Star προσπαθεί επίσης να καταξιωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών ως ένα κανάλι που προβάλλει ελληνική μυθοπλασία. Το "πράσινο φως" έχει ήδη πάρει n καθημερινή σειρά 9 Μήνες, n οποία θα συνεχιστεί και τnν επόμενη σεζόν. Παράλληλα έχει ξεκινήσει n προετοιμασία για μία καινούργια παραγωγή, με τον προσωρινό τίτλο Το νόημα τnς ζωής.

ΣΚΑΪ: Ο Σκάι προσθέτει και αυτός ελληνική μυθοπλασία στο πρόγραμμά του. Οι Προδοσίες ξεκίνησαν ήδη γυρίσματα, με τον Κώστα Κωστόπουλο στη σκηνοθεσία και μεγάλα ονόματα στο πρωταγωνιστικό καστ, όπως n Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Γιώργος Νινιός, ο Φίλιππος Σοφιανός και ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Παράλληλα, σε αναμονή είναι n απάντηση τnς Βάσιας Παναγοπούλου στην οποία έγινε κρούση για να ενταχθεί στο δυναμικό της σειράς. Ταυτόχρονα, όπως όλα δείχνουν, θα προβληθεί και η νέα κωμωδία με τnν οποία ο Χάρης Ρώμας θα κάνει την τηλεοπτική του επιστροφή.

«ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ»: Η τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου best seller της Ρένας Ρώσση-Ζαϊρη έμελλε να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία και γι’ αυτό συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά. Επρόκειτο για το δεύτερο στοίχημα της Βάνας Δημητρίου – αλλά αυτή τη φορά με σκηνοθέτες τους Κώστα Αναγνωστόπουλο, θεοδόση Οικονομίδη και τον Ανδρέα Γεωργίου στη σκηνοθετική επιμέλεια. Να σημειωθεί ότι για τη συγκεκριμένη σειρά υπάρχουν έτοιμα αρκετά επεισόδια τα οποία δεν προβλήθηκαν στην Ελλάδα. Φυσικά, ούτε και από αυτή τη σειρά λείπουν νέα πρόσωπα και ιστορίες. Ειδικότερα αναφερόμαστε στη Μαρία θωμά (Μάρθα), στη Δανάη Χρίστου (Λαμπρινή) και στον Μανώλη Μιχαηλίδη (Αντώνης Κλοσάρ). Τηλεόραση Νέα Σεζόν

«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ»: Η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές», σε σενάριο του Γιώργου Φειδά και σκηνοθεσία των Βασίλη θωμόπουλου-Πάνου Κούτρα, κατάφερε να κερδίσει την «ψήφο» εμπιστοσύνης του κοινού και να συνεχίσει για τρίτη χρονιά. Οι συντελεστές έχουν ήδη έτοιμα τα δέκα πρώτα επεισόδια τα οποία επιφυλάσσουν πολλές εκπλήξεις, ανατροπές αλλά και νέες αφίξεις. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, οι άνθρωποι ms παραγωγής βρίσκονται σε συζητήσεις με τους ηθοποιούς που θα συνεχίσουν αλλά και με αυτούς που θα ενταχθούν στο πρωταγωνιστικό καστ.Τηλεόραση Νέα Σεζόν

«9 ΜΗΝΕΣ»: Η δραματική σειρά του MEGA Κύπρου και του STAR «9 μήνες» μπορεί να ξεκίνησε με χαμηλή τηλεθέαση -τουλάχιστον στην Ελλάδα- αλλά γρήγορα κατάφερε να ανεβάσει… στροφές και να πάρει το «πράσινο φώς» για δεύτερη χρονιά. Το σενάριο υπογράφει η Αννα Αδριανού και ο Γιάννης Μπότσης, ενώ τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Σπυρώνης. Για την εν λόγω σειρά, επίσης, υπάρχει ένα μεγάλο στοκ επεισοδίων τα οποία δεν προβλήθηκαν στην Ελλάδα. Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε να μπαίνει η Φαίη Ξυλά, ο Μέμος Μπεγνής και ο Τζούλιο Φίλιππο Ντ’ Ερρίκο – τον οποίο γνωρίσαμε πως… δολοφόνο μέσα από το «Μπρούσκο».

«ΤΑ 5 ΚΛΕΙΔΙΑ»: Πρόκειται για την τέταρτη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 Ελλάδας και Κύπρου, η οποία βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφουν οι Ρένα Ρίγγα Κώστας Βαζάκας και τη σκηνοθεσία οι Ρέινα Εσκενάζυ-Κώστας Χριστόφορου. Tous βασικούς ρόλους κρατούν οι Αντώνης Φραγκάκης, Χρύσα Παππά, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, Σταύρος Λούρας, Νίκη Παλληκαράκη, Τόνυ Δημητρίου, Κωνσταντίνος Φάμης, Νίκος Αναδιώτης κ.ά. Απ’ ό,τι μαθαίνουμε, ο πρώτος προγραμματισμός θέλει τη σειρά να προβάλλεται oris 22.00 (στην Κύπρο) και oris 18.00 (στην Ελλάδα).

«ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ»: Στο… χορό των καθημερινών σίριαλ μπαίνει δυναμικά και ο ALPHA! Η πρώτη καθημερινή σειρά έχει τίτλο «Ελα στη θέση μου» και βασίζεται στο κολομβιανό format «Nuevo rico, nuevo pobre». Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Αντώνης Βασιλειάδης. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από Ελληνες και Κύπριους ηθοποιούς. όπως Παύλος Ευαγγελόπουλος, Μαρία Φιλίππου, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρίνος Κόνσολος, Αθηνά Οικονομάκου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Ανδρη θεοδότου κ.ά.

«ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»: ALPHA Κύπρου και Ελλάδας ετοιμάζουν και μια δεύτερη καθημερινή σειρά δραματικού περιεχομένου με τίτλο «Σαν οικογένεια». Η εν λόγω σειρά θα ξεκινήσει να προβάλλεται πρώτα από την Κύπρο και μετά στην Ελλάδα. Το σενάριο υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Βίκυ Μανώλη. Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Αννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους Ταμίλα Κουλίεβα, Ασήμη Αλεξίου, Νίκο Αρβανίτη, Σοφοκλή Κασκαούνια, Προκοπή Αγαθοκλέους, Στέλλα Κωστοπούλου κ.ά.

«ΖΩΗ ΜΟΥ!»: Οι υπεύθυνοι του STAR, όμως, δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και ετοιμάζουν δεύτερη καθημερινή σειρά. Και ο τίτλος του: «Ζωή μου!». Το σενάριο υπογράφει η Καρμέλα Κατσαμένη μαζί με την Ελενα Χριστόφορου και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει το χειμώνα. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης με τον Σηύρο Μιχαλόπουλο, ενώ την επιμέλεια της παραγωγής έχει ο Βάσος Βάσσου. Στην εν λόγω σειρά πρωταγωνιστούν: Κατερίνα Γερονικολού, Μαρία Ιωάννου, Ευγενία Παναγοπούλου, Μένια Μαθιουδάκη, Γιώργοε Χρανιότης, Λευτέρης Ζαμπετάκης, Γιάννης Αιβάζης, Στέλιος Καυκαρίδης, Χάρης Κκολος κ.ά.

«ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ»: Εκτός από τους… συνήθεις ύποπτους, στο «παιχνίδι» της μυθοπλασίαςμπαίνει και ο ΣΚΑΪ. Αναφερόμαστε στις «Προδοσίες» που φέρουν τη σεναριακή υπογραφή των Σταύρου Αβδούλου-Eiρηνης Ριτσώνη, ενώ την παραγωγή και σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης Το πρωταγωνιστικό καστ αποτελείται από τους Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Γιώργο Νινιά, Φίλιππο Σοφιανό, Πέτρο Λαγούτη, Ορφέα Παπαδόπουλο κ.ά.

Στην αναμονή…

«THE MUSIC MALL» Ο Δημήτρης Αρβανίτης ετοιμάζεται να επιστρέφει στην τηλεόραση με μια νέα καθημερινή σειρά που φέρει τίτλο «The Music Mall». Στην αρχή το STAR έδειξε ενδιαφέρον, αλλά έπειτα μπήκε στη «μάχη» της διεκδίκησης και ο ANT1, ο οποιος φέρεται να έχει ένα σχετικό προβάδισμα. Εφόσον κλειστεί η συμφωνία, τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατήσουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Στεφανία Γκουρνέλου. Σίγουρη θεωρείται η παρουσία και του Γιώργου Αρβανίτη -ο οποιος θα έχει και τη μουσική επιμέλεια-, ενώ σε συζητήσει βρίσκονται και οι: Κάτια ΝικολαΊδου, Τάνια Τρύπη, Ορέστης Τρίκας κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια