Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Δημοσιογράφος Λάμπρος Χαβέλας 1976-2016

Οδηγός αυτοκίνητου έκανε απότομο ελιγμό και παρέσυρε τραυματίζοντας θανάσιμα τον ρεπόρτερ Λάμπρο Χαβέλα που επέβαινε σε μοτοσικλέτα.
Άφωνος έχει μείνει ο δημοσιογραφικός κόσμος για τον εντελώς άδικο χαμό του φίλου και ρεπόρτερ του τηλεοπτικού σταθμού “Ε”, Λάμπρου Χαβέλα...
Νωρίτερα το μεσημέρι, 45χρονος οδηγός αυτοκινήτου έκανε απότομο ελιγμό δεξιά από την Λ. Κηφισίας με κατεύθυνση την Κηφισιά που κινούνταν, δεξιά στον παράδρομο της Ολυμπιονικών και στο ύψος της οδού Αγίου Γεωργίου στο Ψυχικό.
Εκείνη τη στιγμή, ο άτυχος 40χρονος Λάμπρος κινούνταν επί της οδού Ολυμπιονικών με αποτέλεσμα να τον παρασύρει ο οδηγός του Ι.Χ. και να τον τραυματίσει θανάσιμα...
Ο 45χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη, ενώ διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Ήταν μόλις 40 ετών!
O Λάμπρος Χαβέλαςγεννήθηκε στην Αθήνα το 1976, με καταγωγή από το Κομπότι της Άρτας. Μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών του σπουδών, φοίτησε στη σχολή δημοσιογραφίας του «ΑΝΤΕΝΝΑ» και σε έτερη ιδιωτική επαγγελματική σχολή. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1996 στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο του «ΑΝΤΕΝΝΑ», σε πολύ γνωστές και δημοφιλείς εκπομπές και ασχολήθηκε με το ελεύθερο ρεπορτάζ αλλά και με το ρεπορτάζ αυτοκινήτου.Μιλούσε Αγγλικά και Γερμανικά.
Εκτός από τον Ant1, εργάστηκε στο Star, σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και η τελευταία του εργασία ήταν στο κανάλι «Ε».
Θα τον θυμόμαστε πάντα για τη μαχητικότητά του, την αγάπη του για τη δημοσιογραφία, τους αγώνες του για τα δικαιώματα των δημοσιογράφων, τη συναδελφικότητα αλλά και τον τρόπο που προσέγγιζε την κάθε είδηση.


ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια