Οι πιο ακριβοπληρωμένοι ηθοποιοί το 2016

Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes
Ο Dwayne “The Rock” Johnson είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ για το 2016 με αμοιβή κατά μέσο όρο στα 64,5 εκατομμύρια δολάρια.
Σύμφωνα με την ετήσια λίστα του περιοδικού Forbes, ο 44χρονος πρώην παλαιστής, είναι κατά 20 εκατομμύρια δολάρια πιο πλούσιος από την πλουσιότερη γυναικά της λίστας, που δεν είναι άλλη από τη συνάδελφό του Τζένιφερ Λόρενς.
Ο Ντουέιν Τζόνσον κατάφερε να ρίξει από την κορυφή τον επί τρία χρόνια επικεφαλής Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, χάρη στη συμμετοχή του στις ταινίες
Στη δεύτερη θέση είναι ο αειθαλής σούπερ σταρ Τζάκι Τσαν με 61 εκατομμύρια δολάρια.
Ακολουθεί ο Ματ Ντέιμον με 55 εκατομμύρια δολάρια που εκσφενδόνησε τον λογαριασμό του με τις ταινίες «Η διάσωση» και «Jason Bourne» ενώ τέταρτος είναι ο Τομ Κρουζ με απολαβές 53 εκατομμύρια δολάρια, μπροστά απο τον Τζόνι Ντεπ που βρίσκεται στα 48.
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν ο Μπεν Αφλεκ με 43 εκατ. δολάρια, ο Βιν Ντίζελ στα 35 εκατ. δολάρια και όγδοος ο Σα Ρουκ Καν στα 33 εκατ. δολάρια.

Τα έσοδα του Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ έκαναν βουτιά και από την πρώτη θέση που βρέθηκε πέρσι, το Forbes τον κατατάσσει ένατο με 33 εκατ. δολάρια.
Στη δέκατη θέση ο Ακσέι Κουμάρ στα 31,5 εκατ. δολάρια.
Η δεκάδα των ακριβοπληρωμένων σταρ αφορά στις απολαβές τους από την 1η Ιουνίου 2015 έως την 1η Ιουνίου 2016.

Related Posts