Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογικά Σεπτεμβρίου 2016 για την Ελλάδα

«Κάθε Έλληνας που δεν παίρνει, ας είναι και μια φορά στη ζωή του, 
μια γενναία απόφαση, προδίνει τη ράτσα του.» 
Ν. Καζαντζάκης
Αγαπητοί φίλοι καλό μήνα και καλώς ήρθατε σε μια ακόμα μηνιαία αστρολογική εκτίμηση.
Ο Σεπτέμβριος διαφαίνεται πως θα φέρει πολιτικά «πρωτοβρόχια» σε παγκόσμιο μα και «τοπικό» επίπεδο. 
Εδώ και καιρό ο Ερντογάν «έχει μπλέξει» και η συνεργασία με τον Πούτιν δεν θα τσουλήσει.
 Ήδη η «εμπλοκή» της Τουρκίας στην Συρία δεν βρίσκει σύμφωνη την Ρωσία και η ρώσικη αρκούδα «δυσφορεί».
Από την άλλη η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες είναι ανυπόφορη σε σημείο τέτοιο που η «πολιτισμένη και προοδευτική» Ιταλία κάνει απελάσεις express .
Η δε Γαλλία που είναι προοδευτική και εξοικειωμένη με το μουσουλμανικό στοιχείο απαιτεί να βγάζουν τα μαγιό-μπουρκινια και κλείνει 20 τζαμιά.

Στα δικά μας τώρα η κυβέρνηση κάνει δημοπρασίες για τις τηλεοπτικές άδειες και αυτοί, οι μέχρι τώρα υπέρμαχοι της δημοκρατίας και της πολυφωνίας, παίζουν με «συστήματα και πρακτικές» που θα τις ζήλευαν και τα καθεστώτα της Βόρειας Κορέας.
Ο Μήνας ξεκινά με μια έκλειψη κάνοντας έτσι «ποδαρικό με το αριστερό».
Η έκλειψη θα πραγματοποιηθεί στην 9η μοίρα της Παρθένου με εμπλοκή Ποσειδώνα, Άρη και Κρόνου.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως θα υπάρξουν χτυπήματα και εχθροπραξίες με ιδεολογικό και θρησκευτικό υπόβαθρο και οι στόχοι των «χτυπημάτων» θα είναι ξένα κτήρια, πρεσβείες, εταιρείες πολυεθνικές, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία.
Στις 16/9 έρχεται και η δεύτερη έκλειψη στην 24η μοίρα του άξονα Παρθένου-Ιχθύων με εμπλοκή Χείρωνα και Άρη και έτσι τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο αφού «συμφωνίες» θα τιναχτούν στον αέρα ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε ανακαλύψεις ιστορικής φύσεως. Ίσως να έχουμε και ναυάγια, πτώσεις αεροπλάνων σε ύδατα (θάλασσες, ποτάμια, λίμνες κλπ).
Ας περάσουμε στο τι μέλλει γενέσθαι για την Ελλάδα…
Ο προοδευμένος Ήλιος μιλά για ανακοινώσεις πολιτικών φορέων και club που θέλουν να αλλάξουν και να κάνουν την διαφορά.
Κάποιες ειδήσεις για την «πρόοδο» κάποιων ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων (*προφανώς όχι αποκλειστικά αλλά που μας αφορούν έμμεσα πχ Κύπρος) θα παρουσιάσουν μια περίεργη εξέλιξη κάτι σαν «επίσπευση» που σηματοδοτεί μια εμπλοκή (*δική μας) και ένα «πούλημα».
Μήπως ζητούν να κλείσει το θέμα της Κύπρου και των κατεχόμενων για να «δελεάσουν» τον Ερντογάν να παραμείνει εντός του ΝΑΤΟ;
Και μια που λέμε για κόμματα και φορείς που έρχονται στο προσκήνιο η περίοδος μεταξύ 11/9 και 14/10 είναι μια «ιδιαίτερη» περίοδος αφού έχουμε τον Admetos στην μηδενική των μεταβλητών, τον Vulcanus στην μηδενική των σταθερών και αμφότεροι σε επαφή με το WI ενώ παίζει πλησίον του Vulcanus είναι και ο Apollon σηματοδοτώντας πρόσωπα και φορείς που έρχονται να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας παίζοντας καθοριστικό ρόλο στην επανίδρυση του Κράτους.

Ο προοδευμένος Admetos μιλά για μια πάλη της χώρας αλλά και για τον ερχομό προσώπων και φορέων που θα πάνε κόντρα στην λογική και τις πιθανότητες.
Ο Hades μιλά για εξάπλωση μολυσματικών ασθενειών ενώ οι καιρικές συνθήκες δεν αποκλείεται να είναι ασυνήθιστες.
Ίσως υπάρξουν κάποιες «προκλήσεις» ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε κάποια επεισόδια πλησίον των ορίων της επικράτειας.
Κάποια αιτήματα της κυβέρνησης δεν θα γίνουν αποδεκτά.

Εντός των κομμάτων θα επικρατήσει μια αναμπουμπούλα και ενδεχομένως να έχουμε διασπάσεις, αποχωρήσεις, καταγγελίες, παραιτήσεις.
Ο προοδευμένος Άρης «φταίει» για όλα αυτά και ίσως βέβαια αναγκάσει σε έκτακτη σύγκλιση υπουργικού συμβουλίου ή του ΚΥΣΕΑ.
Επιπρόσθετα δείχνει την ενορχηστρωμένη προσπάθεια συγκάλυψης μιας κατάστασης.

Δυστυχώς ο προοδευμένος Ποσειδώνας σηματοδοτεί μολύνσεις, αιτήματα που δεν βρίσκουν ευήκοα ώτα αλλά και ρήξεις εντός μιας συνεργασίας.
Μιλά για σπαταλημένες ενέργειες και προβλήματα με βακτήρια και μικροοργανισμούς που βρίσκονται εντός των υδάτων. 
Ο προοδευμένος Kronos σηματοδοτεί δύσκολες στιγμές για την κυβέρνηση και τους συμμετέχοντες σε αυτήν αφού δεν αποκλείεται μέλη αυτής να έχουν προβλήματα πειθούς αλλά και απώλεια του όποιου ηθικού πλεονεκτήματος.
Επίσης θα υπάρξουν και κάποια περίεργα η «μοιραία» περιστατικά εντός των κόλπων αυτής.
Θέματα με συντάξεις επιδόματα μα και «περικοπές» σε άτομα του Στρατού και των Σωμάτων Ασφάλειας.

Μέσα σε όλα αυτά θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αναταραχές ανά την Ευρώπη και λόγω του μουσουλμανικού στοιχείου που υπάρχει ίσως έχουμε απόνερα στην χώρα μας.
Πιο συγκεκριμένα ίσως να μάθουμε τα μαντάτα για έναν πόλεμο.
Θα υπάρξουν προβλήματα με τον εξοπλισμό πολεμικών αεροσκαφών αλλά και από πυρομαχικά. 
Η κυβέρνηση , ελέω Zeus, θα ανοίξει έναν πόλεμο με τα συνδικάτα.
Εκεί είναι που θα γίνει ο κακός χαμός..
Ο Προοδευμένος Δίας μιλά για ψεύτικες υποσχέσεις που αποσκοπούν να αγοράσουν πολιτικό χρόνο αλλά μιλά και απώλειες χρημάτων που θα είναι δύσκολο να μαζευτούν.
Μετά τις 17/9 θα υπάρξει μια μεταστροφή της τύχης….

Ο Βόρειος Δεσμός σηματοδοτεί λόγω της εμπλοκής του Admetos αλλά και του άξονα NE/AD για μεγάλη «φούσκα» στα έσοδα και στο χρηματιστήριο.
Η Ελλάδα σιγά-σιγά θα αρχίσει να «ξερνά» από τα έγκατα της αξιόλογα κομμάτια της Ιστορίας της.
Μέσα σε όλα αυτά το επικοινωνιακό κομμάτι της Κυβέρνησης και της πολιτικής σκηνής γενικότερα θα είναι τελείως χάλια αφού πολλοί θα διαφοροποιούνται από αυτό που ξέρουμε ως «κομματική γραμμή».
Το προοδευμένο Μεσουράνημα μιλά για συχνές –πυκνές διαφοροποιήσεις των πολιτικών ενώ η κυβέρνηση θα κυβερνά με τρόπο απολυταρχικό.
Πολλές χυδαίες πράξεις θα καταβαραθρώνουν το κυβερνητικό συνασπισμό. 
Ο προοδευμένος Apollon σηματοδοτεί μεγάλες επιτυχίες από ελληνικά μυαλά άλλα όχι για την Ελλάδα αφού τα μυαλά τα «διώξαμε» έξω και κρατήσαμε Τσίπρα και Καμένο

Ο προοδευμένος Πλούτωνας μιλά για μια μεταμόρφωση άλλα και την αποκάλυψη κάποιων κρυφών θεμάτων.
Παράλληλα θα ζητηθούν να μειωθεί και άλλο το βιοτικό επίπεδο της χώρας. 
Παρόλα αυτά το χρέος διογκώνεται….
Ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για την προσπάθεια της χώρας να έρθει σε επαφή με άτομα και χώρες που επηρεάζουν καταστάσεις άλλα τελικά και να γίνει αυτοί θα θέλουν να υπακούσουμε εμείς και όχι να ακούσουν αυτοί.
Η εμφάνιση μιας νέας δύναμης (*πολιτικής) ή μιας νέας κατάστασης αλλάζει τα δεδομένα…..
Μια μικρή επανάσταση οργανώνεται με απόλυτη μυστικότητα….

Ο Ερμής από πρόοδο μας καλεί να αντιληφθούμε το πόσο ρευστά είναι τα πράγματα αφού οι ειδήσεις θα ανατρέψουν πολλά πράγματα που θεωρούσαμε ως χώρα …δεδομένα.
Ο Ωροσκόπος σηματοδοτεί πως η χώρα θα «εκβιαστεί» στεγνά από τους δανειστές και αυτό θα έχει αντίκτυπο και ως μοχλό πίεσης στα χρήματα.
Η ανεργία σιγά-σιγά θα αρχίσει να ξανά ανεβαίνει ενώ ο κόσμος θα αρχίζει να κινητοποιείται. 
Εκεί η κυβέρνηση θα αντιληφθεί πόσο χρήσιμα είναι τα ΜΑΤ που έλεγε πως θα «διαλύσει»…

Ο Προοδευμένος Cupido μιλά για απάτες και για «εικονικά-πλασματικά» νούμερα και στοιχεία της κυβέρνησης ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε προβλήματα από καταστροφές δημόσιων κτηρίων…. Αυτό όμως που φοβάμαι είναι πως θα επιχειρηθεί να γίνουν κάποιες κατασχέσεις κατοικιών και εκεί θα δούμε την Κόλαση του Δάντη…

Τέλος ο Admetos μιλά για αύξηση σε θέματα εξειδικευμένης εργασίας και έναν λαό που μερίδα αυτού θα ταχθεί ενάντια στις κυβερνητικές τακτικές….

Οι διελεύσεις «πυροδοτούν»:
«Η ανυπακοή, στα μάτια όποιου έχει διαβάσει ιστορία, είναι η προπατορική αρετή του ανθρώπου. Από την ανυπακοή γεννήθηκε η πρόοδος, από την ανυπακοή και η επανάσταση.»
O. Wilde

O Apollon από διέλευση μίλα για την πρόταση-εξαναγκασμό η χώρα να υπογράψει μια νέα σύμβαση-συνθήκη.
Παράλληλα μιλά για αύξηση της εγκληματικότητας και η οποία θα κεντρίζει» το λαϊκό έρεισμα. Προβλήματα με την νεολαία και τα σχολεία.
Πανικός από την αύξηση της δημοτικότητας σε πρόσωπα που είναι ιδεολογικά κόντρα στην κυβέρνηση. 
Ο Hades μιλά για κέρδη από το υπέδαφος και τα ορυχεία αλλά και προβλήματα από πράγματα –αντικείμενα που έχει προμηθευτεί η κυβέρνηση και είναι διαλογής.
Ο Ποσειδώνας σηματοδοτεί μια περίεργη κατάσταση αφού από την μια οι προϊστάμενοι θα περνούν δύσκολα στις υπηρεσίες τους ενώ δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί ένα ζήτημα κατασκοπίας. 
Ο Κρόνος μιλά για το τέλος μιας συνεργασίας που αλλάζει τις ισορροπίες. 
Ο Kronos μιλά γι προβλήματα με ανώτατους Ιεράρχες η το αρχιερατικό συμβούλιο, θάνατο μιας μεγάλης προσωπικότητας ενώ οι ξένοι θα επιχειρήσουν να επιβάλλουν τα θέλω τους με τους μετανάστες και τα οικονομικά στο εσωτερικό της χώρας.

Μην ξεχάσετε να διαβάσετε και τα Σεληνιακά φαινόμενα για να έχετε μια πιο σφαιρική άποψη.
Karl-Heinz Ottinger-2016
"Ποτέ δεν επιθύμησα να γίνω αρεστός στους πολλούς. Δεν κατανόησα ποτέ τι πραγματικά τους αρέσει και αυτό που εγώ γνώριζα απείχε πολύ από τις αντιλήψεις τους"
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ
 astrolabor.blogspot.gr

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια