Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι Γιαπωνέζες από το 1910 έως σήμερα

Σε ένα λεπτό και 42 δευτερόλεπτα παρουσιάζεται η ομορφιά των γυναικών από την Ιαπωνία και συγκεκριμένα η εξέλιξη του στυλ και της ομορφιάς κατά τον τελευταίο αιώνα, από το 1910 έως και σήμερα.
Κατά τη διάρκεια του βίντεο μακιγιερ και κομμωτές επιμελούνται την εμφάνιση μιας Γιαπωνέζας και της αλλάζουν στυλ ώστε να δείξουν ποιο ήταν το πρότυπο της γυναικείας ομορφιάς στη χώρα τα τελευταία 100 χρόνια και πόσο αυτό έχει εξελιχθεί και έχει αλλάξει.
Τα διαφορετικά καπέλα, το έντονο ή απλό μακιγιάζ, τα χτενίσματα και τα παράξενα αξεσουάρ αναδεικνύουν τους τρόπους έκφρασης της ιαπωνικής ομορφιάς η οποία αναπτύχθηκε σε όλη τη διάρκεια αυτών των 100 ετών και το πιο σημαντικό, πώς οι ιαπωνικές γυναίκες άλλαξαν τόσα πολλά χτενίσματα αλλά και τόσα διαφορετικά από το 1910 έως σήμερα παραμένοντας πάντα γοητευτικές και πάντα στη μόδα, πράγμα αρκετά δύσκολο.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης το πολύ έντονο, κατακκόκινο κραγιόν της δεκαετίας του 1910 το οποίο φαίνεται να αντικαθίσταται σταδιακά από το 1930 με πιο απαλές αποχρώσεις με το 1940 οι γυναίκες να είναι στην πιο απλή τους εκδοχή όσον αφορά τον καλλωπισμό του προσώπου.
Φυσικά το 2010 είναι η απόλυτη «έξαρση» της μόδας και των χρωμάτων με τις Γιαπωνέζες να φορούν έντονες αποχρώσεις και στα αξεσουάρ αλλά και στο μακιγιάζ φορώντας ακόμη και ολόκληρα στρας κολλημένα στο πρόσωπό τους.
Η σειρά με τα βίντεο «100 χρόνια ομορφιάς» έχει την εξέλιξη και από άλλες χώρες και όχι μόνο για το γυναικείο φύλο αλλά και για το ανδρικό.
Δείτε τα «100 χρόνια» ομορφιάς της Ιαπωνίας…
Διαχρονική ομορφιά ομολογουμένως!

www.paraxeno.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια