Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

MTV VMA 2016

Μουσική βραδιά για το αμερικανικό MTV και ως ειθίσται ήταν όλοι τους εκεί... η εμφανίσεις της Rihanna, το 15λεπτο σερβίρισμα λεμονάδας της Beyonce και η επιστροφή της Britney Spears έκαναν τη διαφορά στα φετινά VMA.
Το βράδυ της Κυριακής, της τελευταίας του καλοκαιριού, το αμερικανικό μουσικό κανάλι παρουσίασε τα πολυαναμενόμενα μουσικά βραβεία του. Στα MTV Video Music Awards δεν έλειπε κανείς - ή σχεδόν κανείς - και όπως πάντα, πέραν των βραβεύσεων που σε πολλές περιπτώσεις είναι και λίγο βαρετές και μακρόσυρτες, κρατήσαμε τις εμφανίσεις επί σκηνής που συζητήθηκαν, συζητιούνται και θα συζητηθούν σε ΜΜΕ και social media αυτή την εβδομάδα.
Ας ξεκινήσουμε από το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, που δεν ήταν άλλο από τη Rihanna, που βραβεύτηκε με το Video Vanguard Award, το οποίο και απονέμεται σε μουσικούς που επηρέασαν βαθιά την μουσική κουλτούρα με την παρουσία τους. Έτσι, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε αρκετές φορές επί σκηνής, παρουσιάζοντας ένα μέρος από όλα τα τραγούδια που την έκαναν διάσημη στο πέρασμα των χρόνων. Εμείς κρατήσαμε το danceball medley της που... ήταν κάπως πιο αποκαλυπτικπο.
Το βίντεο όμως που κέρδισε τις εντυπώσεις, ήταν το medley της Beyonce για την πολυσυζητημένη λεμονάδα της. Χόρεψε, φώναξε, άλλαξε ρούχα, σκηνικό και φώτα και κράτησε το κοινό επί 15' λεπτά, χωρίς ανάσα.
Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την όμορφη κόρη και το σύζυγό μου για όλη τη συμπαράσταση" είπε και ευχαρίστησε την ομάδα της, χωρίς τη βοήθεια της οποίας δεν θα μπορούσε να καταφέρει όσα κατάφερε. Η Beyonce πήρε τέσσερα συνολικά βραβεία, μεταξύ των οποίων και το Video Of The Year, για το βίντεο κλιπ "Formation", στο οποίο η τραγουδίστρια στηλιτεύει την αστυνομική βία κατά μαύρων πολιτών, αλλά και την εγκατάλειψη που βίωσαν οι κάτοικοι της Νέας Ορλεάνης. Στους κατοίκους της Νέας Ορλεάνης άλλωστε αφιέρωσε το βραβείο.
Η έτερη είδηση της βραδιάς ήταν η επιστροφή της Britney Spears, η οποία αποτραβήχτηκε, έκανε δύο παιδιά, πάλεψε να επιστρέψει στην παλιά, καλλίγραμμη σιλουέτα της και τώρα μοιάζει έτοιμη να επιστρέψει... η εμφάνισή της πάντως με στενό και διάφανο κορμάκι θύμισε εποχές 2000.

Χάρμα οφθαλμών βέβαια ήταν και η σύμπραξη της Ariana Grande με τη Nicki Minaj επί σκηνής:
And the winners are...Και μια και μιλάμε για βραβεία, ας δούμε και ποιοι ήταν οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς. Η Queen Be, έφυγε πάντως από την εκδήλωση με τέσσερα βραβεία:
VIDEO OF THE YEAR - Beyoncé – “Formation”
BEST FEMALE VIDEO - Beyoncé – “Hold Up”
BEST MALE VIDEO - Calvin Harris ft. Rihanna – "This Is What You Came For"
BEST COLLABORATION- Fifth Harmony ft. Ty Dolla $ign – "Work From Home"
BEST HIP HOP VIDEO - Drake – "Hotline Bling"
BEST POP VIDEO - Beyoncé – “Formation”
SONG OF SUMMER - Fifth Harmony featuring Fetty Wap — "All In My Head"
BEST ROCK VIDEO- Τwenty one pilots – “Heathens”
BEST ELECTRONIC VIDEO - Calvin Harris & Disciples – “How Deep Is Your Love”
BREAKTHROUGH LONG FORM VIDEO- Beyoncé – Lemonade
BEST NEW ARTIST- DNCE

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια