Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Φθινοπωρινό ΤαρωΣκόπιο 2016

Ο φετινός Σεπτέμβριος θα είναι εντελώς διαφορετικός από κάθε άλλον προηγούμενο.
Τα αστρολογικά δεδομένα είναι ενισχυτικά για την πλειοψηφία των ζωδίων, αλλά και σε κάθε τομέα που έκαστο πάσχει.
Διαβάζετε και τον ωροσκόπο σας:

Κριός: Το Άρμα και Το Έξι των Πεντάκτινων
Η διάθεση σας είναι στο απόγειο. Αυτό συμπεριλαμβάνει ισορροπία πια στην αισθηματική αλλά και στην οικονομική σας καθημερινότητα. Όλα αυτά που είχατε σχεδιάσει το Καλοκαίρι, μόνοι σας ή με το ταίρι σας, θα λάβουν χώρα από τα μέσα του Σεπτεμβρίου. Επίσης αυτή θα είναι και μια ανατρεπτική περίοδος, για αυτούς που θα τολμήσουν επανασύνδεση.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/03 και 10/04

Ταύρος: Οι Εραστές και το Δέκα των Πεντάκτινων
Οι ρυθμοί σας είναι ασταμάτητοι και απτόητοι. Είστε πραγματικά κάτω από μεγάλη πλανητική εύνοια, άρα μπορείτε να σπρώξετε καταστάσεις για το όφελος σας, αλλά και το όφελος των αγαπημένων σας. Αυτό σε ευρύτερη έννοια μπορεί να σημαίνει έναν γάμο, την απόκτηση ενός παιδιού, ή ακόμη και την αγορά ενός ακινήτου.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 30/04 και 5/05

Δίδυμοι: Το Αστέρι και το Τρία των Σπαθιών
Προσωπικές σχέσεις και αισθήματα… θα τεθούν υπό αμφισβήτηση. Αδυνατείτε να πορευτείτε πια με άτομα, που δεν έχουν την ίδια στάση ζωής με εσάς. Ακόμη και μακροχρόνιες σχέσεις θα αποδείξουν αυτόν τον νέο μήνα αν αξίζει να συνεχίσουν, ή αν το κάθε ταίρι πρέπει να αναζητήσει άλλους – διαφορετικούς δρόμους. Πάντως τα οικονομικά σας, θα εκτοξευτούν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/05 και 6/06

Καρκίνος: Ο Αυτοκράτορας και το Δύο των Ράβδων
Ελαφρύνετε και λίγο το μυαλό σας, από τις ίδιες και επαναλαμβανόμενες καταστάσεις εντάσεων και συγκρούσεων, μέσα σε σχέσεις και γάμους. Ο ανάδρομος Ερμής σε όψεις με την σελήνη, σας προβληματίζουν και σας σπρώχνουν σε ξεκαθαρίσματα. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα μπορέσουν να βρουν τις ισορροπίες τους και να κάνουν δραστηριότητες που τους αρέσουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 28/06 και 9/07

Λέων: Η Αυτοκράτειρα και το Έξι των Ράβδων
Σημαντικά πρόσωπα θα μπουν στην ζωή σας, και θα την υποστηρίξουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια ισχυρή επανασύνδεση, ή έναν δυνατό καινούργιο έρωτα, που θα σας ανατρέψει τα καθιερωμένα. Αυτοί που είναι ήδη σε μόνιμες – δεσμευτικές καταστάσεις, θα δεχτούν μια σωρεία από δώρα – εκπλήξεις, που θα τους ανανεώσουν τα συναισθήματα. Έχετε λοιπόν την τύχη με το μέρος σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 1/08 και 10/08

Παρθένος: Η Σελήνη και ο Άσος των Κυπέλλων
Επιστροφές σας περιμένουν, από τις πρώτες ημέρες κιόλας του νέου μήνα. Όλα αυτά που συντελούνται στο ζώδιο σας, θα δώσουν ανατροπές και νέα δεδομένα, που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Οι σκέψεις που ακουμπάνε το παρελθόν, θα μηδενιστούν πια. Οι σχέσεις που μόνο καθυστερούν θα δώσουν την θέση τους, σε νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την διάθεση όλων.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 30/08 και 5/09

Ζυγός: Ο Ήλιος και το Τέσσερα των Ράβδων
Κάποιος σας κατηγορεί για ολιγωρία και αθέτηση υποσχέσεων. Αυτό είναι κάτι που το έχετε ξανακούσει. Αν τελικά αυτή η συναισθηματική σχέση που έχετε, δεν εκφράζει τα θέλω σας, μάλλον θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ πιο σοβαρά την ζωή σας και πόσο ακόμη μπορείτε να την καθυστερείτε. Ευχάριστες εκπλήξεις από οικονομικά νεότερα που ήταν κολλημένα ένεκα τρίτων… θα σας τονώσουν το ηθικό.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 27/09 και 12/10

Σκορπιός: Η Δικαιοσύνη και το Εννέα των Σπαθιών
Η φροντίδα και η αγάπη που συχνά – πυκνά, αναζητάτε από τον σύντροφο σας, θα έρθει και σε μεγαλύτερες δόσεις από αυτό που περιμένατε. Η Αφροδίτη σε όψεις με τον Κρόνο, σας αναδεικνύουν και σας βάζουν στο βάθρο των εξελίξεων. Όλοι οι τομείς της ζωής σας, ανακινούνται και φανερώνουν τα καλύτερα, μέχρι και απρόσμενες επανενώσεις με χαμένες – παλιές αγάπες.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 2/11 και 20/11

Τοξότης: Ο Ερημίτης και το Πέντε των Κυπέλλων
Αξιοποιήστε τον καινούργιο μήνα, για να λύσετε διαφορές που έχουν φυτρώσει μέσα στο Καλοκαίρι. Άρης και Ερμής σας δίνουν μια παραπάνω γοητεία και δυναμική για να κατακτήσετε αυτό που ζητάτε, είτε είναι οικονομικό δεδομένο είτε είναι συναισθηματικό. Αυτοί που έχουν βαλθεί να ξαναζωντανέψουν το παρελθόν, θα το καταφέρουν και αυτοί που αναμένουν χρήματα – εργασιακές εξελίξεις θα τις έχουν.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 29/11 και 9/12

Αιγόκερως: Ο Γητευτής και το Οχτώ των Σπαθιών
Δεν είστε αναγκασμένοι να συναναστρέφεστε με άτομα που δεν σας ταιριάζουν. Ο ήπιος χαρακτήρας σας, δεν μπορεί πια να ανέχεται τις μετριότητες. Οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, θα βρουν την πρακτική τους λύση και προς όφελος σας, μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Αυτό μπορεί να σημαίνει και το καλό τέλος μιας νομικής υπόθεσης.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 25/12 και 3/01

Υδροχόος: Ο Τροχός της Τύχης και ο Άσος των Πεντάκτινων
Κερδίστε χρόνο μέσα από το διπλωματικό σας ταλέντο. Οι μέρες του πρώτου μήνα του Σεπτεμβρίου, σας δίνουν μια σειρά από καταστάσεις που άμεσα πρέπει να επιλύσετε. Πρόσωπα που πια δεν σας προσφέρουν τίποτα θα τα απομακρύνετε από την ζωή σας… μπορεί να το θέλουν και τα ίδια… αυτό. Μπλεγμένα συναισθηματικά και πολλά άτομα, θα καταλήξουν σε μια μόνο και μοναδική προσωπικότητα.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 5/02 και 12/02

Ιχθείς: Ο Κόσμος και το Τρία των Ράβδων
Ερωτήματα, σκέψεις, αμφιβολίες και πολλά λόγια, έχει η πρώτη περίοδος του Σεπτεμβρίου για όλα τα υδάτινα ζώδια και ειδικά το δικό σας. Θα σταθείτε μπροστά σε μια σειρά από καταστάσεις – σχέσεις – συνεργασίες, και προσωπικότητες και με το δάκτυλο πια θα δείξετε, αυτούς που επιθυμείτε να συνεχίσουν να πλαισιώνουν την ζωή και την ύπαρξη σας.
Ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 8/03 και 17/03

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια