Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αριθμός Ψυχής: Φανερώνει μυστικές σκέψεις

Ο αριθμός της ψυχής είναι το σύνολο της αριθμητικής αξίας των φωνηέντων του ονόματός μας.
Για να βρούμε τον αριθμό της ψυχής χρησιμοποιούμε ολόκληρο το ονοματεπώνυμό μας, όπως ακριβώς αυτό αναγράφεται στην ταυτότητά μας.
 Ο αριθμός της ψυχής είναι στην ουσία ο αριθμός που δείχνει την πραγματική εικόνα του ατόμου που είμαστε. Φανερώνει το κρυμμένο δυναμικό μας και αν όχι πάντα, τις περισσότερες φορές αυτό το δυναμικό παραμένει κρυμμένο, δεν εκδηλώνεται στο φως και υπάρχει αποθηκευμένο σαν αυτό που θα θέλαμε να κάνουμε, οι κρυμμένες μας επιθυμίες. Σε κάποιο βαθμό αυτός ο αριθμός σχετίζεται με ιδιότητες που είχαμε σε προηγούμενες ζωές, αν και το θέμα αυτό δεν μπορεί να καλυφθεί από τα στοιχεία που αντλούμε μέσα από έναν και μόνο αριθμό. Δείχνει κατά κάποιο τρόπο τι θα ήθελε η ψυχή μας να είμαστε και άρα έναν πολύ πιο αληθινό προορισμό μας.

Αριθμός Ψυχής 1
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που θέλει να είναι ανεξάρτητο και αυτόνομο. Θέλετε να έχετε την ελευθερία που χρειάζεστε για να κινείστε και να κάνετε τις σκέψεις σας πράξεις. Είστε τίμιοι, αποφασιστικοί και φιλόδοξοι και το όνειρό σας είναι να σας περιβάλλουν άτομα αξιόλογα είτε πρόκειται για το εργασιακό σας περιβάλλον είτε για τον φιλικό σας κύκλο. Θα πρέπει να προσέξετε η ανάγκη σας για ανεξαρτησία να μην φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε να σας εμποδίσει από το να μπορείτε να βλέπετε και τις ανάγκες των άλλων γύρω σας.

Αριθμός Ψυχής 2
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που επιθυμείτε να κάνετε σχέσεις ήρεμες και αρμονικές. Είστε άνθρωποι φιλικοί και στοργικοί, γεμάτοι με αγάπη που θέλετε να την προσφέρετε σε όλους αλλά περισσότερο στο ταίρι σας. Αφοσιώνεστε και είστε πολύ ευαίσθητοι συναισθηματικά. Πληγώνεστε λοιπόν εύκολα από τους άλλους και συχνά κρατάτε τις σκέψεις σας για τον εαυτό σας δείχνοντας προς τα έξω συμβιβασμό και υποχώρηση στις απόψεις των άλλων. Θα σας έκανε καλό να έχετε λίγους αλλά σταθερούς φίλους που μέσα από τον χρόνο έχουν αποδειχτεί όντως καλοί φίλοι, στους οποίους θα μπορείτε να βασίζεστε σε δύσκολες στιγμές σας. Να αποφεύγετε τσακωμούς, εντάσεις και γενικότερα φασαρίες.

Αριθμός Ψυχής 3
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που λειτουργείτε πολύ φιλικά με τους ανθρώπους και έχετε καλές ισορροπίες. Είστε διαισθητικοί και μπορείτε μέσα από τον λόγο που αρθρώνετε να πείσετε τους πάντες, ο λόγος σας περνάει και είστε αρκετά διπλωματικοί στη χρήση του! Επιθυμείτε να εκφραστείτε με πολλούς τρόπους που σας επιτρέπουν να εκδηλώσετε τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και τα δημιουργικά σας ταλέντα. Θα πρέπει να προσέξετε να μην καταναλώνετε άσκοπα και να μη σκορπάτε την ενέργειά σας (χρόνος, σκέψεις, χρήματα) χωρίς πρόθεση γιατί αυτό σας εκνευρίζει και σας κάνει να αντιδράτε άσχημα και απότομα με τους άλλους.

Αριθμός Ψυχής 4
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που θα θέλατε να έχετε σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σας. Σας αρέσει να λειτουργείτε βάσει προγράμματος και είστε πάρα πολύ καλοί στο να οργανώνετε τόσο τον χώρο σας όσο και τον χρόνο σας. Δίνετε μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους της επιτυχίας σας. Ένας άλλος είναι ότι είστε πολύ εργατικοί και σας αρέσει να τελειώνετε αυτό που αρχίζετε χωρίς να σκέφτεστε την κούραση ή την προσωπική σας ζωή. Θα σας βοηθήσει αρκετά όμως να είστε περισσότερο ανοιχτοί σε καινούργιες ιδέες και να παίρνετε πού και πού και κάποια ρίσκα.

Αριθμός Ψυχής 5
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που ζείτε για την περιπέτεια και τη γνώση που έρχεται μέσα από την εμπειρία. Σίγουρα δε θέλετε να είστε τυπικός και παραδοσιακός και σας εξιτάρει λίγο να προκαλείτε μέσα από τις ιδιαιτερότητές σας και την διαφορετικότητά σας. Έχετε πολλά και πολύ έντονα συναισθήματα και κολλάτε αρκετά με κάτι που είναι καινούργιο και δεν το ξέρετε, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η σκέψη σας δεν πηγαίνει και στο παρελθόν. Θα πρέπει να προσέξετε να μην είστε ανυπόμονοι και να μην επιδιώκετε την αλλαγή απλά για την αλλαγή! Όσο και να σας αρέσουν οι περιπέτειες είναι καλό να υπάρχουν και σταθερές αναφορές γιατί διαφορετικά η ζωή σας θα γίνει χαοτική και θα υποφέρετε πολύ καταλήγοντας νευρωτικοί.

Αριθμός Ψυχής 6
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που αγαπάτε το σπίτι, την οικογένεια, της αρμονικές αξίες και την ηρεμία. Τα ιδανικά σας είναι υψηλά και συμβουλεύετε και βοηθάτε πολύ τους ανθρώπους γύρω σας, είτε είναι η οικογένειά σας, είτε οι φίλοι σας, είτε απλά οι συνεργάτες σας. Με όλους προσπαθείτε να έχετε φιλικές σχέσεις και γενικά δε θα μείνετε μόνοι σας σε αυτή τη ζωή. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να παντρευτείτε σε νεραρή ηλικία, κάτι που θα πρέπει να προσέξετε γιατί πρέπει να είστε ώριμοι και να μη σας παρασύρει μόνο το συναίσθημα. Επηρεάζεστε πολύ από τους γύρω σας και γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί. Επίσης θα φροντίσετε να μην είστε υπερπροστατευτικοί με τους άλλους και να μην ξεχνάτε ότι δεν είναι όλοι παιδιά.

Αριθμός Ψυχής 7
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που πρέπει να σκέφτεστε πολύ πριν πράξετε και πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις στη ζωή σας. Είστε πολύ καλοί στην ανάλυση και στην εξέταση των παραγόντων που συνθέτουν ένα θέμα και σας ελκύει οτιδήποτε έχει να κάνει με το μυστήριο και το κρυφό. Χωρίς να είστε εγωιστές και ενώ δίνετε πολλές ευκαιρίες στους άλλους μπορείτε κάλλιστα να διακόψετε σχέσεις σημαντικές για εσάς και μάλιστα με το μαχαίρι, σαν να εξαφανίστηκε από τη γη το άλλο πρόσωπο. Έχετε ούτως ή άλλως την ανάγκη να απομονώνεστε κατά περιόδους γιατί έτσι γεμίζετε τις μπαταρίες σας. Αυτό όμως θα πρέπει να το κρατάτε σε ισορροπία γιατί είναι πολύ εύκολο για εσάς χωρίς καν να το καταλάβετε, να βρεθείτε ολομόναχοι.

Αριθμός Ψυχής 8
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που με φιλοδοξίες και πλούσια επιχειρηματική δράση. Οι στόχοι σας είναι υψηλοί και είστε αποφασιστικοί τόσο ώστε να μην υπάρχει καμία περίπτωση για κανέναν άλλο να φτάσει εκεί που εσείς θέλετε να φτάσετε! Έχετε αναλυτικό μυαλό και η κρίση σας είναι σωστή. Έχετε καταπληκτικές οργανωτικές ικανότητες και αυτό σε συνδυασμό με τη φαντασία σας μπορεί να σας ωθήσει πολύ ψηλά στη ζωή σας. Θα πρέπει να προσέχετε να μην ξεπερνάτε όμως το όριο γιατί μπορείτε να γίνετε πολύ αυταρχικοί και απόλυτοι. Επίσης φροντίστε να μην καταπιέζετε τα συναισθήματά σας γιατί η ζωή δεν είναι μόνο τα χρήματα και η υλική επιτυχία αλλά και η απόλαυση απλών πραγμάτων μαζί με έναν άλλο άνθρωπο.

Αριθμός Ψυχής 9
Αν αυτός είναι ο αριθμός της ψυχής σας τότε είστε άτομο που σας διέπει ο ανθρωπισμός και τα ανθρώπινα ιδεώδη. Είστε ανιδιοτελής και θα κάνατε τα πάντα για να βοηθήσετε έναν συνάνθρωπό σας ακόμη και αν κυριολεκτικά είναι ένας άγνωστος. Είστε συμπαθητικοί σε όλους και πέρα από αυτά που έχετε σπουδάσει ή γνωρίζετε, έχετε και πολλά καλλιτεχνικά ταλέντα που καλό είναι να βρείτε τρόπους να τα εκφράσετε πρακτικά. Συγχωρείτε εύκολα και έχετε πάρα πολύ καλή διαίσθηση. Έχετε εσωτερική σοφία! Θα πρέπει να προσέξετε να μην κολλάτε με την καλοπέραση και τις απολαύσεις της ύλης γιατί αυτό θα σας κάνει νωθρούς και θα σας κατεβάσει το ενεργειακό σας επίπεδο. Έχετε δύναμη να ξεπεράσετε πάρα πολλά πράγματα!
astropedia

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια