Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Γυαλιά Ηλίου Φθινόπωρο/Χειμώνα 2017

Προτάσεις στα γυαλιά ηλίου 2017 στην εβδομάδα μόδας.
Οι νέες τάσεις στα γυαλιά φθινόπωρο χειμώνας 2017, δίνουν έμφαση στους σκελετούς ενισχύοντας κάθε σχήμα προσώπου, έτσι ώστε τα νέα eyewear trends να φορεθούν από όλους και να κερδίσουν ακόμα και τους πιο “κολλημένους”.
Υπερμεγέθη πλαίσια, γεωμετρικά σχήματα, θηλυκά cateye σχέδια και στρογγυλοί σκελετοί, ενισχύουν το κάθε στυλ και σε προδιαθέτουν για μία θετική ανανέωση. Όσο για την παλέτα χρωμάτων, από ουδέτερα και παστέλ μέχρι δίχρωμα με ρίγες, tortoiseshell και εντυπωσιακές λεπτομέρειες από κοσμήματα.
Γυαλιά Ηλίου 2017 Φθινόπωρο Χειμώνας
# Oversize σκελετοί-τεράστια γυαλιά
Τα μεγάλα γυαλιά που έγιναν διάσημα κυρίως από τις σταρς που τα φορούσαν για να κρυφτούν από τους παπαράτσι, φαίνεται να έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα. Ενώ δεν κολακεύουν ιδιαίτερα το πρόσωπο όπως τα cateye ή τα aviatos, τα oversized γυαλιά ηλίου δίνουν τύπο και κρύβουν πράγματα…..
# Aviators
Μία διαφορετική εικόνα στα aviators γυαλιά ηλίου 2017 παρουσίασε ο Carven, τραβώντας το πλαίσιο ελαφρώς προς τα έξω, δίνοντας ένα πιο ωοειδές σχήμα. Ο Gucci πρότεινε ένα aviator σκελετό με έγχρωμο φακό, ενώ ο Roberto Cavalli πάτησε πιο κοντά στους κλασσικούς σκελετούς, στολίζοντας απλά με μεταλλικές λεπτομέρειες.
# Στρογγυλοί Σκελετοί
Η νούμερο ένα τάση στα γυαλιά ηλίου 2017 Φθινόπωρο Χειμώνας που έκλεψε την παράσταση, συνδυάζοντας δύο διαφορετικά είδη γυαλιών σε ένα. Τα original στρογγυλά ρετρό γυαλιά ηλίου με wavy ρίγες που προσδίδουν περισσότερο pop κουλτούρα και τα πιο δυναμικά post-apocalyptic goggles που μας κάνουν να νιώθουμε μάχιμες!
# Στολισμένα Καρέ

Αυτοί οι 3 κορυφαίοι σχεδιαστές θεώρησαν πως έπρεπε να φτιάξουν κάτι πολύ ξεχωριστό και υπέρλαμπρο, έχοντας στο μυαλό τους συγκεκριμένο γυναικείο κοινό με υψηλό κοινωνικό status. Πολύτιμες πέτρες στολίζουν αυτούς τους σκελετούς και χαρίζουν περισσότερη λάμψη σε αυτές τις κυρίες.. πόσο πια;
# Cateye
Σειρά έχουν τα cateye γυαλιά ηλίου 2017 που έχουν ερμηνευθεί ως τα μάτια της γάτας. Η Katy Perry είναι οπαδός αυτής της τάσης που είτε είναι στη μόδα είτε όχι, δεν τα αποχωρίζεται ποτέ. Κομψά και κολακευτικά προσφέρουν επιλογές σε σχέδια και χρώματα.
# Ντεγκραντέ Φακοί
Εδώ δεν αναφερόμαστε μόνο σε μία απλή διαβάθμιση ενός χρώματος από το σκούρο στο ανοιχτό, αλλά μπορεί να υπάρχουν και περισσότερα από ένα χρώματα.
# Γεωμετρικά Σχήματα
Ανάμεσα στα τόσα σχέδια γυαλιών, ξεχωρίζουν τα γυαλιά ηλίου με γεωμετρικά σχήματα. Τα περισσότερα μοντέλα φορούν γεωμετρικούς σκελετούς, τετράγωνα, εξάγωνα και σε σχήμα ρόμβου, με αυστηρές ή οβάλ γωνίες.
# Ολόλευκα
Θα πίστευε κανείς πως οι λευκοί σκελετοί φοριούνται το καλοκαίρι! Οι νέες τάσεις φθινόπωρο χειμώνας 2017, μας βάζουν τα γυαλιά και είναι μάλιστα λευκαααά
# Διάφανος Φακός# Φουτουριστικά# Ταρταρούγες
fashionisers.com

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια