Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Σεπτεμβρίου 2016

Όταν βρυχώνται οι Ουρανοί είναι ο τίτλος αυτού του Σεπτεμβρίου, του μήνα των εκλείψεων και των αστρικών καταιγίδων που οδηγούν στην κορύφωση των γεγονότων!
Ένας ..οδηγός επιβίωσης κρίνεται απαραίτητος για το διάστημα αυτό ώστε γνωρίζοντας το που και το πότε θα ..χτυπήσουν οι κεραυνοί να προστατευτούμε όσο μπορούμε..

Προσέχουμε για να έχουμε είναι το σύνθημα των ημερών!

Ειδικά για τις εκλείψεις, η μεν Ηλιακή στο ζώδιο της Παρθένου απαιτεί προσοχή κυρίως από Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες που έχουν γεννηθεί γύρω στις 30 Μαΐου, 1 Σεπτεμβρίου, 1 Δεκεμβρίου και 28 Φεβρουαρίου, ενώ θα είναι ορατή από την Αφρική, την Αυστραλία και τον Ινδικό Ωκεανό, περιοχές που επηρεάζονται και περισσσότερο.. Στη αγαπημένη μας Ελλάδα δεν θα έχουμε (ευτυχώς) την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε..

Όσο αφορά στη σεληνιακή έκλειψη, αυτοί που θα πρέπει να είναι σε επιφυλακή σε προσωπικό επίπεδο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες που είναι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουνίου, 16 Σεπτεμβρίου, 16 Δεκεμβρίου και 14 Μαρτίου. Το φαινόμενο της έκλειψης θα είναι ορατό και από την Ελλάδα και γενικότερα όλη την Ευρώπη, την Ασία και Αφρική, με τα γεγονότα που φέρνει να είναι παγκοσμίου βεληνεκούς.. Η επιρροή της διαρκεί ως και την επόμενη Νέα Σελήνη της 1ης Οκτωβρίου ενώ στο φαινόμενο συμμετέχει και ο σταθερός αστέρας Markab ενισχύοντας τον κίνδυνο εκρήξεων και "πυρκαγιών" κάθε είδους (=τρομοκρατία).

Υπενθύμιση: Η Ηλιακή έκλειψη της 11/8/1999 που ήταν ορατή κατά 90% στην Αθήνα και 99% στην Κωνσταντινούπολη έδωσε τους φονικούς σεισμούς και στις δύο πόλεις (Αύγουστο στην Κωνσταντινούπολη και Σεπτέμβριο όπως όλοι θυμόμαστε στην Αθήνα) όπως πολύ σωστά είχε προβλέψει ο Γιώργος Ματσάγγος από τον Αύγουστο του ’99 στο περιοδικό «Αστρολόγος» εκείνου του μήνα (τεύχος 3)! Για αυτό λοιπόν, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ας προσέχουμε για να έχουμε και ας ακολουθούμε τις συμβουλές και τις προβλέψεις του!

Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος:
ερμηνεύει την επιρροή της Νέας Σελήνης/Ηλιακής έκλειψης στην Παρθένο την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα, με την δυσαρμονική συμμετοχή των Άρη, Κρόνου και Ποσειδώνα να φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα εργασιακά, θέματα υγείας αλλά και διατροφής

υπόσχεται ότι το πέρασμα του Δία στο ζώδιο του Ζυγού -ένα σπουδαίο αστρολογικό γεγονός- για δεκατρείς μήνες (9/9/2016-10/10/2017) δίνει προτεραιότητα σε θέματα σχέσων, γάμου αλλά και συνεργασιών, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο δίνεται βάση στην παγκόσμια ειρήνη , την αρμονία και την ισορροπία! Η σύνοδος μάλιστα Ήλιου-Δία στον Ζυγό (26/9) εκφράζει τη χαρά της ζωής και την ευημερία αποτελώντας μια εξαιρετική ευκαιρία για νέα ξεκινήματα, αρκεί να μην αφεθούμε στην αισιοδοξία του Δία και τεμπελιάσουμε..

πληροφορεί για τη επαναφορά (στις 22/9) του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου αμβλύνοντας έτσι τα προβλήματα στη συννενόηση και διορθώνοντας τις δυσκολίες στην επικοινωνία!

αναλύει τις πλανητικές όψεις του μήνα με το τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου (2/9) να ανταμείβει τη σκληρή δουλειά αλλά η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα δημιουργεί χίμαιρες που θα πρέπει να προσέξουμε για να μην απογοητευτούμε..Την ίδια ημέρα επίσης η σύνοδος ανάδρομου Ερμή-Δία μας οδηγεί σε μακροβούτια στο παρελθόν..Οι όψεις της Αφροδίτης με τον ΄Αρη τον Ουρανό και τον Πλούτωνα φέρνουν ευκαιρίες αλλά και ανατροπές σε προσωπικό επίπεδο ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη και σκάνδαλα σεξουαλικής ή οικονομικής φύσεως.. Μεγάλη προσοχή απαιτεί επίσης το τετράγωνο Κρόνου-Ποσειδώνα (10/9) που διαλύει όνειρα και προσδοκίες που δεν είχαν ρεαλιστικό υπόβαθρο.
Αναγκαζόμαστε να αποδεχθούμε την πραγματικότητα με τις πρακτικές δυσκολίες της αλλά και να αντιμετωπίσουμε δυσάρεστες υποχρεώσεις που πλέον δεν αναβάλλονται..

χαρακτηρίζει την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης/Πανσελήνου(16/9) στο ζώδιο των Ιχθύων ως παγκοσμίου βεληνεκούς, με την σεισμική δραστηριότητα, τους κινδύνους από φωτιές και όπλα ακόμα και τρομοκρατικές ενέργειες να είναι κάποια από τα αναμενόμενα γεγονότα..

μιλά για το πέρασμα της Αφροδίτης στον Σκορπιό (23/9-18/10) και την σημασία που έχει αυτή η μετακίνηση για τα ερωτικά αλλά και για τα οικονομικά μας

υπενθυμίζει οτι με το πέρασμα του Ήλιου στον Ζυγό(22/9-23/10) η προσοχή μας στρέφεται στις σχέσεις μας και την συντροφικότητα που αποζητούμε σε αυτές, με τον Ήλιο να βοηθά στην επίλυση προβλημάτων και την αποκατάσταση της αρμονίας

προειδοποιεί όμως και για πολιτικές εξελίξεις που φέρνει η ορθόδρομη πορεία του Πλούτωνα (26/9) καθώς ολοκληρώνει μεταρρυθμίσεις που προηγήθηκαν και αναδεικνύει τις αντιδράσεις των κοινωνικών μαζών .

εν κατακλείδι, το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερω(27/9) βάζει υψηλούς στόχους τόσο σε συναισθηματικό όσο και κοσμικό επίπεδο κρατώντας όμως και την αίσθηση του μέτρου!

και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Παρακολουθείστε το video εδώ:

ΚΡΙΟΣ 9:30
ΤΑΥΡΟΣ 13:26
ΔΙΔΥΜΟΙ 17:15
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 20:52
ΛΕΩΝ 24:35
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 28:25
ΖΥΓΟΣ 32:05
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 35:50
ΤΟΞΟΤΗΣ 39:36
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 43:12
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 46:55
ΙΧΘΥΕΣ 50:30
Γιώργος Ματσάγγος

Οι θέσεις των πλανητών - Σεπτεμβριος 2016
Ο Ήλιος από την αρχή του μήνα θα βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και από τις 22 θα κινείται στον Ζυγό.
Ο Ερμής θα κινείται όλο τον Σεπτέμβριο στην Παρθένο, ανάδρομος μέχρι τις 22 του μήνα.
Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό και στις 23 θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού.
Ο Άρης από την αρχή του μήνα βρίσκεται στον Τοξότη και στις 27 θα περάσει στο ζώδιο του Αιγόκερου.
Ο Δίας θα κινείται στο ζώδιο της Παρθένου μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου και μετά θα βρίσκεται στον Ζυγό.
Ο Κρόνος συνεχίζει την πορεία του στον Τοξότη και ο Ουρανός θα κινείται ανάδρομα όλο τον Σεπτέμβριο στον Κριό.
Ο Ποσειδώνας συνεχίζει την φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και ο Πλούτωνας θα κινείται στον Αιγόκερο, ανάδρομος μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου.
Την 1η Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται έκλειψη Ήλιου και Νέα Σελήνη στην Παρθένο και στις 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στους Ιχθύς.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια