Τέλος Καλοκαιριού 2016 και νέα ερωτικά Καρδιοχτύπια

Το Καλοκαίρι μας αποχαιρετά. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα συναισθήματα δεν θα συνεχίσουν να παραμένουν θερμά για όλα τα ζώδια. Αντιθέτως, οι εξαίσιες αστρολογικές όψεις από τον οίκο της Παρθένου ενισχύουν και προσφέρουν αισθηματική τύχη… στους τολμηρούς που θέλουν να βρουν έναν ιδανικό σύντροφο.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 2/01, 8/02, 10/03, 11/04, 4/05, 18/06, 20/07, 14/08, 30/09, 7/10, 5/11, 12/11, 20/12.

Νέοι έρωτες για όλους:
Για τους θαρραλέους Σκορπιούς και Τοξότες που τελικά έμειναν μόνοι αυτό το Καλοκαίρι ή έστω χώρισαν, το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου, θα είναι ανατρεπτικό, μέσα από μοιραίες συναντήσεις και νέους έρωτες, που θα τους αλλάξουν την καθημερινότητα.
Τα έξυπνα Διδυμάκια που έκαναν ότι μπορούσαν για να βρουν κάτι μέσα στο θέρος αλλά τελικά έμειναν μόνα τους, η μοίρα και ο ερωτικός τους Κυβερνήτης θα αποδώσουν αιτίες και πρόσωπα, για να δημιουργηθούν σχέσεις και ποιοτική πορεία αυτών.
Οι Λέοντες και οι Ιχθείς είναι στο στόχαστρο των εκλείψεων, που όμως στον αισθηματικό τομέα θα τους ανοίξουν τους δρόμους της αγάπης. Με λίγα λόγια θα ξεκινήσει μια καλή εποχή, που θα συναναστραφείτε με άτομα που μπορούν να σας καταλάβουν και να σας συμπληρώσουν.
Ο τροχός της Τύχης θα συνεχίσει να γυρίζει για τους Υδροχόους και τους Αιγόκερους, που σίγουρα είναι και οι πρωτεργάτες του Φθινοπώρου, με λυτρωτικά διαζύγια, νέες περιπέτειες που όμως μπορούν να γίνουν μεγάλες και ισχυρές αγάπες.
Οι Ταύροι και οι Ζυγοί πρέπει να εκκαθαρίσουν πρώτα τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, πριν αποταθούν σε νέες γνωριμίες. Η Αφροδίτη από την Παρθένο θα προσφέρει σταθερότητα και αισθηματική ασφάλεια. Αυτό μην το χάσετε.
Για τους Κριούς και τους Καρκίνους, οι μέρες μετά την Έκλειψη του Σεπτεμβρίου θα είναι πιο δυνατές, και θα αναδείξουν αγάπες που πραγματικά μπορούν να σας κρατήσουν δέσμιους… για μια ολόκληρη ζωή.
Οι Παρθένοι είναι οι τυχεροί, που θα έχουν όποιον θέλουν… «στο πιάτο»! Με τόση αστρολογική κίνηση πάνω στον οίκο τους, κάθε επιθυμία θα γίνει πραγματικότητα. Επανασυνδέσεις, νέοι έρωτες και αρκετό χρήμα, είναι στο μενού των προσεχών εβδομάδων.

Related Posts