Τηγανιτέλια (τριμμένοι τηγανητοί κολοκυθοανθοί)

Υλικά: 
1 κιλό άνθη από κολοκύθια, 
1 κρεμμύδι ξερό,
 μάραθο, 
άνηθο,
 μαϊντανό,
 4 κρεμμύδια φρέσκα,
 αλάτι, 
 πιπέρι 
και αλεύρι που φουσκώνει μόνο του.

Εκτέλεση:  
Τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε σε ένα μπολ όλα μαζί. 
Βάζουμε μισό κιλό φαρίνα και πλάθουμε μέχρι να γίνουν χυλός όχι πολύ σφικτός. 
Με ένα κουτάλι της σούπας τους ρίχνουμε σε καυτό λάδι και τους τηγανίζουμε.
Συμβουλή:  
Aν θέλετε βάλτε  δυόσμο και λίγο γάλα στον χυλό.
Επίσης μπορείτε να προσθέστε στο μείγμα ττριμμένο κολοκυθάκι και να πασπαλίστε με λαδοτύρι η κεφαλοτύρι τριμένο

Related Posts