Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Κουρκούλης - Κελεκίδου: Βάφτισαν την κόρη τους

Την μπέμπα τους βάφτισαν το απόγευμα της Δευτέρας ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου. Το διάσημο ζευγάρι που ζει πια μόνιμα στην Αυστραλία ήρθε φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές και για τα βαφτίσια της μπέμπας του...
Το baby bloom έγινε σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.
Η μικρή είναι τώρα πια 18 μηνών! Και το όνομα αυτής... Ελπινίκη (θα την φωνάζουν Νίκη) από την μητέρα της Κέλλυς Κελεκίδου που δεν είναι πια στη ζωή.
"Το όνομα της θα είναι Ελπινίκη. Είναι κάτι που με χαροποιεί γιατί μέσα από τα μάτια της μικρής βλέπω την μητέρα μου", είχε δηλώσει σε περσινή τηλεοπτική εκπομπή η τραγουδίστρια.Μετά τα βαφτίσια έγινε μεγάλο party με στενούς συγγενείς και αγαπημένους φίλους της οικογένειας στο Ακρωτήρι, όπου δεν αποκλείεται να πιάσουν το μικρόφωνο και οι γονείς της μικρής.
Μάλιστα, η μικρή θα έχει δύο νονούς: την Καλλιόπη Χαλίκου, στενή φίλης της Κέλλυς από την Αυστραλία και την Ντόλυ Φατσέα.
Το “παρών” στη βάφτιση της μικρής Νίκης έδωσαν μεταξύ άλλων: η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Χάρη Σιανίδη, ο Stan, ο Αντύπας, το Θηρίο, ο Γιώργος Γιαννιάς με την Ελευθερία Παντελιδάκη και την αδελφή της Γιώτα, ο Μάκης Πουνάντης και πολλοί ακόμη.

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια