Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έξυπνα κόλπα για την εμφάνιση, κάθε γυναίκας

14 πανέξυπνα κόλπα για την εμφάνιση, που κάθε γυναίκα πρέπει να ξέρει.
Υπάρχουν μέρες που απλά η τύχη δεν είναι με το μέρος σας: χαλάει το σίδερο πριν από μια σημαντική συνάντηση ή εμφανίζονται κόμποι στο πουλόβερ που αγοράσατε την προηγούμενη μέρα.
Για αυτό και αποφασίσαμε να μοιραστούμε τα παρακάτω 15 κόλπα που θα κάνουν την ζωή σας λίγο πιο εύκολη στις μέρες που η τύχη δεν είναι με το μέρος σας.
Βρείτε το σωστό μέγεθος του τζιν χωρίς να το δοκιμάσετε
Myntra / youtube
Δεν χρειάζεται να πάτε στα δοκιμαστήρια για να βρείτε το νούμερο παντελονιού σας.
Πρώτος τρόπος: τυλίξτε τη ζώνη του παντελονιού γύρω από το λαιμό σας. Αν οι άκρες ενώνονται ακριβώς τότε είναι το σωστό σας μέγεθος.
Δεύτερος τρόπος: μετρήστε την ζώνη του παντελονιού με το χέρι σας, αν είναι  από τον αγκώνα μέχρι την γροθιά σας τότε είναι το σωστό σας μέγεθος.
Πως να μην τσαλακώνετε τα ρούχα σας
Αφού σιδερώσετε τα ρούχα σας αφήστε τα να κρυώσουν για λίγη ώρα. Αν τα φορέσετε αμέσως τότε τα θα εμφανιστούν σχεδόν αμέσως τσαλακώσεις.
Αν χάλασε το σίδερο σας
nailsbyjordan / instructables.com
Απλώστε τα ρούχα σας μπροστά από την κουρτίνα της ντουζιέρα όσο κάνετε ντους. Αυτό δεν θα αντικαταστήσει το σίδερο, αλλά το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει
Καθαρίστε τα λουστρίνια σας
© SabOlga / shutterstock / © Serge Gorenko / shutterstock
Μπορείτε να καθαρίσετε εύκολα το λουστρίνι στις τσάντες και τα παπούτσια σας με υγρό για τα τζάμια.
Πως να φορέσετε σωστά τζιν με μποτάκια
merrick white / babble.com
Δεν είναι απαραίτητο να κρύβεται το τζιν σας μέσα στα ψηλά μποτάκια. Είναι προτιμότερο να διπλώσετε τα μπατζάκια του τζιν σας μια φορά, έτσι ο συνδυασμός τζιν με μποτάκια θα φαίνεται πιο κομψός.
Φτιάξτε τα σκισμένα τζιν
© Ruslan Kudrin / © Peter Kai / © Yeko Photo Studio / shutterstock
Μερικές φορές τα τζιν σκίζονται, αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να τα πετάξετε. Μπορείτε να επεξεργαστείτε το σκίσιμο με έναν από τους παραπάνω 4 τρόπους, με αυτόν τον τρόπο όλοι θα νομίζουν πως έτσι είναι το σχέδιο του τζιν.
Πως να ξεκολλήσετε ένα φερμουάρ
KATHLEEN KAMPHAUSEN
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βαζελίνη ή σαπούνι για να ξεκολλήσετε ένα φερμουάρ.
Ξεφορτωθείτε τους κόμπους στο πουλόβερ σας
the art of doing stuff
Το να ξεφορτωθείτε τους κόμπους στο πουλόβερ σας στην πραγματικότητα είναι πολύ εύκολο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε το ύφασμα γύρω από τον κόμπο προς διάφορες κατευθύνσεις, με αυτόν τον τρόπο ο κόμπος θα γίνει πολύ μικρότερος ή μπορεί και να εξαφανιστεί τελείως.
Πως να κρύψετε εύκολα το σουτιέν σας κάτω από το φόρεμα
extra petite
Δεν υπάρχει τίποτε πιο ενοχλητικό από το να ανακαλύπτετε πως φαίνεται το σουτιέν σας στην πλάτη του φορέματος, μετά από μια πολύωρη προετοιμασία για την βραδινή έξοδο.
Εδώ θα βρείτε έναν ολόκληρο οδηγό, που θα σας δείξει πως να λύσετε αυτό το πρόβλημα.
Πως να δέσετε γρήγορα το βραχιόλι σας
wikihow
Μπορείτε εύκολα να φορέσετε το βραχιόλι στο χέρι σας, κολλώντας το βραχιόλι με μια ταινία στον καρπό σας.
Πως να κάνετε πάλι λευκές τις σόλες σας
pinterest
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγο ασετόν για να καθαρίσετε εύκολα τις σόλες των παπουτσιών σας.
Ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες μυρωδιές από τα παπούτσια σας
TheHomemadeExperiment
Δύο φακελάκια τσαγιού για κάθε ζευγάρι παπούτσια αρκούν για να ξεφορτωθείτε τις δυσάρεστες μυρωδιές. Εδώ θα βρείτε έναν ολόκληρο οδηγό για αυτό το πρωτότυπο αποσμητικό παπουτσιών.
Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής των πουλόβερ σας
pinterest
Τα πλεκτά ρούχα συνήθως είναι πολύ βαριά και για αυτό δεν πρέπει να τα κρεμάτε σε ίσιες κρεμάστρες, διότι καταστρέφουν τα πλεκτά σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διπλώνετε τα πλεκτά σας ρούχα και να τα βάζετε στην ντουλάπα ή να τα κρεμάτε σε καμπυλωτές κρεμάστρες.
Καθαρίστε εύκολα λεκέδες από κρασί
© Lisa S. / shutterstock
Υπάρχουν πολλοί μύθοι σχετικά με το πως μπορείτε να καθαρίσετε τους λεκέδες από το κόκκινο κρασί, αλλά ένα πράγμα πρέπει πάντα να θυμάστε: μόλις δείτε λεκέ από κρασί πάνω σε οτιδήποτε πάρτε αλάτι και ρίξτε πάνω στο λεκέ όσο περισσότερο μπορείτε. Το αλάτι θα απορροφήσει αρκετό από το κρασί. Με αυτόν τον τρόπο ο καθαρισμός θα γίνει πολύ πιο εύκολος.
Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία στα ψηλοτάκουνα σας
wobisobi
Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πως τα ξεφλουδισμένα τακούνια δεν φαίνονται όμορφα. Μπορείτε όμως να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία στα παλιά σας ψηλοτάκουνα πολύ εύκολα. Το πως θα το κάνετε μπορείτε να το δείτε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια