Νίκος Μουτσινάς: Επισκέφτηκε την Ασπασία Μπόγρη στο κέντρο αποκατάστασης

Μια διαφορετική επίσκεψη δέχτηκε η Ασπασία Μπόγρη, που πυροβολήθηκε δύο φορές εξ επαφής από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος θέλησε να εκδικηθεί με αυτόν τον τρόπο, τη μητέρα της και εν διαστάσει σύζυγό του, τον Αύγουστο του 2013 στο Άργος.
Η 19χρονη σήμερα Ασπασία, βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε γνωστό κέντρο αποκατάστασης στη Λάρισα κι από το πλευρό της δεν λείπει στιγμή, η μητέρα της Σπυριδούλα Φατούρου, που προσπαθεί να την κάνει να χαμογελά με όποιον τρόπο γίνεται. Σήμερα πάντως το προσπάθησε και ο Νίκος Μουτσινάς, που βρέθηκε στο πλευρό της και η μαμά της περιέγραψε με συγκινητικά λόγια την συνάντησή τους.
Ο Νίκος βρίσκεται στη Λάρισα για την περιοδεία του Κοκομπλόκο κι αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και να βρεθεί στο πλευρό της πάντας χαμογελαστής Άσπας. Δες την φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα της με το Νίκο Μουτσινά.
Ναι ηρθε....ηρθε να την δει.....ναι δεν ειναι δηθεν....ναι της χαιδεψε τα μαλια κ εκεινη γελουσε οπως παντα....ναι της μιλουσε κ εκεινη χαλαρωνε....ναι ειναι αληθινος....απλος...ζεστος.....ναι ειναι ο ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΤΣΙΝΑΣ,ηρθε για να δει την Ασπα της καρδιας μας κ ναι ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ....... Σ ευχαριστω που ηρθες,σ ευχαριστω που την εκανες να χαμογελασει ,σ ευχαριστω για ολα Νικο......

Related Posts