Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ζώδια Αυγούστου 2016

Τις ανέμελες στιγμές κάτω από τον ήλιο διαδέχονται αστρικές μπόρες είναι ο τίτλος του μήνα αυτού που κυβερνά το ζώδιο του Λέοντα-Ήλιου με τα ¨μπάνια του λαού" όπως συνηθίζουμε να λέμε να είναι το ιδανικό σκηνικό για να ανθίσουν ξαφνικοί έρωτες, ενίοτε και κεραυνοβόλοι..
Ερωτικές νότες αλλά και πλανητικές παραφωνίες συνθέτουν ένα παζλ όπου συνυπάρχουν η ανεμελιά με την αγωνία για το αύριο...
Εξάλλου ο Αύγουστος αυτός είναι ο προθάλαμος που μας οδηγεί στον Σεπτέμβριο, τον δεύτερο πιο δύσκολο μήνα της χρονιάς αυτής!

Και μιας και μιλάμε για δυσκολίες, μεγάλη προσοχή στις 6-7, 13-14, 24-26 Αυγούστου..

Στο video αυτό ο Γιώργος Ματσάγγος:
μας μιλά για το θεσπέσιο τρίγωνο που σχηματίζει η αισθησιακή Αφροδίτη με τον ανατρεπτικό Ουρανό και προδιαθέτει για κεραυνοβόλους έρωτες, αλλά και για το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που πραγματοποιείται την ίδια ημέρα και προσδίδει στις σχέσεις σταθερότητα και μακροβιότητα

ερμηνεύει την επιρροή της Νέας -"φλογερής" Σελήνης-αφού γίνεται στο δεύτερο από τα ζώδια της Φωτιάς τον Λέοντα-και που χάρη στις ευνοϊκές όψεις που σχηματίζει είναι ιδιαίτερα θετική για τα νέα ξεκινήματα όσων ανήκουν στα ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

πληροφορεί για τη επαναφορά (στις αρχές του μήνα) του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, κίνηση που μας γεμίζει αισιοδοξία, ενέργεια και θετική σκέψη!Η μετακίνηση επίσης της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου αναλαμβάνει να χαρίσει τον έρωτα στα ζώδια του Νερού και της Γης!

αναλύει τις πλανητικές όψεις του μήνα με το τετράγωνο και την αντίθεση του Ερμή να φέρνουν ασυνεννοησία, δυσκολία στην επικοινωνία και σύγχυση στην ιεράρχιση των προτεραιοτήτων μας ενώ οι όψεις της Αφροδίτης με Άρη-Κρόνο-Ποσειδώνα &Πλούτωνα μιλούν για δυσκολίες στις σχέσεις αλλά και εξιδανικεύσεις που δεν έχουν πάντοτε το ποθητό αποτέλεσμα..Όσο για απιστίες ούτε λόγος, παρά το ανάλαφρο περιβάλλον του καλοκαιριού..Όσο αφορά το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα προκαλεί αποκαλύψεις ενώ η θετικότερη όψη όλων είναι το τρίγωνο Ήλιου-Ουρανού που φέρνει εκπλήξεις και θετικές ανατροπές!

χαρακτηρίζει την Πανσέληνο του μήνα ως κοινωνική, αφού πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου και συνοδεύεται από μια οριακή σεληνιακή έκλειψη με τον Ουρανό να συμμετέχει θετικά σε αυτή!Η κοινωνικότητα, το ομαδικό πνεύμα και η συλλογική προσπάθεια είναι λοιπόν το ζητούμενο αυτής της Πανσελήνου!

υπενθυμίζει οτι με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο ξεκινά η περίοδος της εργασίας αφήνοντας πίσω τις ανέμελες στιγμές των διακοπών!

προειδοποιεί όμως και για την προσοχή που πρέπει να δείξουμε στη σύνοδο Άρη-Κρόνου και την αντίθεση τους με τον Ποσειδώνα καθώς προκαλούν καταστάσεις και γεγονότα που μας ταράζουν...

εν κατακλείδι, η σύνοδος Ερμή-Αφροδίτης στο τέλος του μήνα λειτουργεί με έναν μοιραίο και καθοριστικό τρόπο για να φέρει κοντά τους ερωτευμένους!
και φυσικά μας δίνει τις αναλυτικές αστρολογικές του προβλέψεις για κάθε ζώδιο!

Παρακολουθείστε το video εδώ:

ΚΡΙΟΣ 6:30
ΤΑΥΡΟΣ 10:05
ΔΙΔΥΜΟΙ 14:10
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 17:50
ΛΕΩΝ 21:50
ΠΑΡΘΕΝΟΣ 25:50
ΖΥΓΟΣ 29:40
ΣΚΟΡΠΙΟΣ 33:45
ΤΟΞΟΤΗΣ 37:30
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 41:15
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 45:10
ΙΧΘΥΕΣ 49:05

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια