Σανδάλια μονομάχου 2016 gladiators shoes

Είναι το καλοκαιρινό χιτ στα παπούτσια.
Τα φλατ σανδάλια με κορδόνια τα έχουμε λατρέψει.
Η περίοδος των εκπτώσεων δεν έχει τελειώσει.
Αν το ίδιο ισχύει και με το μισθό σας βγείτε στην αγορά (την κανονική ή την διαδικτυακή) και διαλέξτε το δικό σας ζευγάρι που θα φοράτε!
Gladiator, ένα παπούτσι με ιστορία και φυσικά με μοναδικό στιλ που τα τελευταία χρόνια δεν λέει να μας αφήσει σε ησυχία.
Και πολύ καλά κάνει βέβαια αφού πολλές γυναίκες τo αγαπούν και δεν το αποχωρίζονται λεπτό από τα πόδια τους, μόλις η ζέστη κάνει την εμφάνιση της.
Αυτό που πραγματικά μας εντυπωσιάζει και η αλήθεια είναι ότι μας διευκολύνει, είναι οι τόσες εκδοχές που συναντάμε τα gladiators.
Είτε είναι σε μορφή πέδιλου, ίσιου, πλατφόρμας, ψηλό ή χαμηλό, το βασικό χαρακτηριστικό δεν λείπει και εννοούμε φυσικά τα πολλά και δετά μεταξύ τους κορδόνια. Αυτό το κάτι και ιδιαίτερο που ψάχνετε φέτος για να ανανεώσετε με κάποιο τρόπο το ανοιξιάτικα και ακόμα περισσότερο τα καλοκαιρινά σας looks, θα το βρείτε στην ιδανική λύση που ονομάζεται gladiators.
Βέβαια επειδή κάποιες γυναίκες τα θεωρούν υπερβολικά και φοβούνται να αποκτήσουν ένα δικό τους ζευγάρι διότι δεν ξέρουν πως και με τι να τα φορέσουν, εμείς παρακάτω θα σας προτείνουμε κάποιες ιδέες για να δείτε τα gladiators φέτος με άλλο μάτι.
Πιθανοί συνδυασμοί :
- Ένα τοπ με στάμπα, ένα φθαρμένο τζιν σορτς και ένα καπέλο φορεμένο ανάποδα, αποτελούν μοναδικες επιλογές για τα να συνδυάσετεμε τα αγαπημένα σας gladiators πέδιλα.
- Αν είστε φαν του casual στιλ, τότε μην διστάσετε να δοκιμάσετε ένα playsuit σε τζιν ύφασμα με μαύρα μέχρι το γόνατο gladiators, καπέλο και τσάντα με κρόσια στην ίδια απόχρωση.
- Το λεγόμενο shirt dress και συγκεκριμένα σε λευκό χρώμα με ένα μαύρο backpack, θα δώσουν άλλη οπτική στα gladiators παπούτσια.

Related Posts