Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Tips για να μεγαλώσουν γρήγορα τα φρύδια σου

Ήρθε η στιγμή που κατάλαβες ότι εκείνη η λεπτεπίλεπτη γραμμή κάπου εκεί πάνω από τα ματιά σου πρέπει να αντικατασταθεί από παχιά και φυσικά φρύδια που να θυμίζουν αγνές εφηβικές εποχές, αφού συνειδητοποίησες επιτέλους ότι είναι μόδα! Η φυσική ομορφιά τα τελευταία χρόνια κάνει πάρτι σε όλα της και αυτό η αλήθεια είναι ότι μας αρέσει πολύ.
Έλα, όμως, που όσο κι αν σου είπε η αισθητικός ότι πρέπει να αφήσεις τα φρύδια σου 6 τουλάχιστον μήνες απείραχτα για να μεγαλώσουν και να φτιάξετε το επιθυμητό σχήμα, κάποια σημεία παραμένουν κενά… λογικό! Μερικές τριχούλες δεν λένε και δεν θέλουν να επιστρέψουν με τίποτα! Θα επιστρέψουν, όμως, θέλουν δεν θέλουν ακολουθώντας πιστά τις παρακάτω συμβουλές…
Εσύ, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι λιγάκι υπομονή, πιστή στα ακόλουθα tips και μετά θα φτιάξεις επιτέλους το σχήμα φρυδιών που επιθυμείς και αναδεικνύει καλύτερα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Μη ξεχνάς ότι τα φρύδια είναι το κάδρο των ματιών μας!
Φύγαμε να πούμε «bye bye» στο μολύβι φρυδιών και να μεγαλώσουμε τα φρύδια μας με φυσικό τρόπο…
#1 Κάθε βράδυ με ένα βαμβάκι, άπλωσε στα φρύδια σου καστορέλαιο και άφησε το να δράσει όλη τη νύχτα. Το καστορέλαιο είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε και θα βοηθήσει πολύ στον στόχο μας!
#2 Κάνε απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα στην περιοχή γύρω από τα φρύδια σου για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα. Με απαλές κινήσεις, με τη βοήθεια μίας μπατονέτας, άπλωσε λίγο λάδι να αλάτι και κάνε μασάζ για 2 λεπτά.
#3 Φρόντιζε να «καθαρίζει» τα φρύδια σου μία ειδικός μία φορά στις 15 ημέρες.
#4 Βεβαιώσου ότι τα επίπεδα ορμονών στον οργανισμό σου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Το άγχος, οι ορμονικές διαταραχές, και η έλλειψη της πρωτεΐνης μπορούν να συμβάλουν στην τριχόπτωση και αυτό να επηρεάσει όχι μόνο τα μαλλιά σου, αλλά και τα φρύδια σου!
#5 Μη συμπληρώνεις τα φρύδια σου με μολύβι, αλλά με ειδική σκιά φρυδιών. Το μολύβι μπορεί να «τραυματίσει» τα φρύδια σου και να τα απομακρύνει «κατά λάθος» όσο τα βάφεις!
#6 Βάλε ορό ανάπτυξης φρυδιών μία φορά την εβδομάδα. Υπάρχουν ειδικοί οροί στο εμπόριο που θα βοηθήσουν να μακρύνουν γρήγορα τα φρύδια σου και να γίνουν όσο παχιά επιθυμείς!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια