Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Ποια social media προτιμούν τα ζώδια

Facebook: Αιγόκεροι, Τοξότες και Ζυγοί.
Twitter: Δίδυμοι, Υδροχόοι και Ιχθύες.
Instagram: Λέοντες, Σκορπιοί και Καρκίνοι.
Tumblr: Ταύροι, Παρθένοι και Κριοί.

ΚΡΙΟΣ:
Ο Κριός ανεβάζει στα social media φωτογραφίες του που προηγουμένως έχει διορθώσει με κάποιο ειδικό πρόγραμμα, αναφέροντας την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται και με ποια πρόσωπα βρίσκεται. Ως λάτρης των σπορ, κάνει διάφορα αθλητικά σχόλια.

ΤΑΥΡΟΣ:
Ο Ταύρος συνήθως ανεβάζει τραγούδια, ειδικά αν είναι ερωτευμένος. Ως λάτρης του καλού φαγητού, ποστάρει διάφορες συνταγές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής, αλλά και κοκτέιλ. Φυσικά, ανεβάζει και τις δικές του δημιουργίες!

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Ο Δίδυμος κάνει share τα διάφορα επίκαιρα γεγονότα, τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας ή κουτσομπολιά. Επίσης, κάνει έξυπνα, εύστοχα και χιουμοριστικά σχόλια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Στον Καρκίνο αρέσει να ανεβάζει φωτογραφίες από την παιδική του ηλικία, από την οικογένειά του και από όλες τις ευχάριστες στιγμές της ζωής του που τις αναπολεί και τις νοσταλγεί. Τα τραγούδια που ανεβάζει εξαρτώνται από τη διάθεση στην οποία βρίσκεται.

ΛΕΩΝ:
Στον λέοντα αρέσει να επιδεικνύεται, γι’ αυτό και ανεβάζει φωτογραφίες του εαυτού του, των αγορών του και από τις εξόδους του, αναφέροντας τις τοποθεσίες στις οποίες βρίσκεται, θέλοντας να δείξει πόσο καλά περνάει. Όσα περισσότερα τα likes, τόσο καλύτερα νιώθει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Στον Παρθένο αρέσει να σχολιάζει την επικαιρότητα. Είναι τελειομανείς άνθρωποι, γι’ αυτό και οποιαδήποτε φωτογραφία ανεβάσουν, πρώτα την έχουν επεξεργαστεί, ώστε να έχει άψογη ανάλυση και φωτισμό.

ΖΥΓΟΣ:
Ο Ζυγός ποστάρει φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές με τον σύντροφό του. Επίσης, του αρέσει να ανεβάζει δηλώσεις διασήμων, διάφορα αποφθέγματα σημαντικών προσωπικοτήτων και σημαντικά έργα καλλιτεχνών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Ο Σκορπιός δεν ανεβάζει σχεδόν ποτέ προσωπικές του φωτογραφίες. Αν ανεβάσει κάποιες θα είναι με άλλα άτομα ή απλώς θα έχει τραβήξει αυτός την φωτογραφία. Του αρέσει να κάνει καυστικά σχόλια ή να σχολιάζει φωτογραφίες και status άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Στον Τοξότη αρέσει να ποστάρει ανέκδοτα, χιουμοριστικές εικόνες κι αποφθέγματα φιλοσόφων. Επίσης, ανεβάζει φωτογραφίες του από όσα μέρη επισκέπτεται, ταξίδια, συναυλίες και πανηγύρια. Γενικά, συνεχώς ανεβάζει πράγματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Ο Αιγόκερως δεν ασχολείται πολύ με τα social media, αλλά έχει κάνει likes σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες, για να μπορεί να ποστάρει οποιαδήποτε είδηση που θα θεωρήσει σοβαρή και αξιόλογη. Γενικώς, του αρέσουν όσα έχουν να κάνουν με την πολιτική ειδησεογραφία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Ο Υδροχόος ποστάρει τις απόψεις του και φωτογραφίες για κοινωνικά θέματα που αφορούν στον πλανήτη. Του αρέσει να έχει φίλους και να συνομιλεί μαζί τους μέσω μηνυμάτων στο inbox και στο chat, αλλά και σχολιάζοντας διάφορα posts.

ΙΧΘΥΕΣ:
Ο Ιχθύς, μέσα από τα social media θέλει να περάσει τον ρομαντισμό του και την ηρεμία του, ποστάροντας ειδυλλιακά τοπία, φωτογραφίες που αποπνέουν γαλήνη, αλλά και φράσεις διάφορων επιφανών ανθρώπων για το νόημα της ευτυχίας και της αγάπης.
Αλίντα Κανάκη

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια