Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Colour Day Festival 2016 στο ΟΑΚΑ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ, στις 18 Ιουνίου 2016 στο ΟΑΚΑ! Το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού με τα πιο hot ονόματα της ξένης και ελληνικής μουσικής σκηνής, DJ sets που θα συζητηθούν, special live acts σε ένα 10ωρο ατελείωτο event. Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 11 το βράδυ ένα ατελείωτο, ξέφρενο, φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.
Με σύνθημα το πάθος για διασκέδαση, χρωματίζουμε το γκρίζο, ετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό ολοήμερο φεστιβάλ με δυνατή μουσική από DJ's και συγκροτήματα on stage, colour-happenings και τον μεγαλύτερο colour-fan σε εμφάνιση έκπληξη!
Το φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, για ακόμα μια φορά στην Αθήνα, με περισσότερο κέφι και απέραντη διάθεση θα χαρίσει σε όλους χαμόγελα, ρυθμό και θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.

Το Colour Day Festival θα είναι και για φέτος το νούμερο #1 event, δημιουργώντας μία Xρωματοχώρα με 50.000 πρωταγωνιστές!

Παρουσιαστής – Εμψυχωτής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
Special backstage news by Κατερίνα Τσάβαλου

Colour Day Festival Line Up
DJs :
Star DeeJay Michael Tsaousopoulos
House Twins
Dino MFU
George Siras
Xenia Ghali
Sysex
Mossel
Instamix
Anastasio
Asterios Haritos

Live Acts :
Melisses
Faydee
Lariss
Claydee
The Mode
Arva & A.Rammos
A Flow Mobz

Colour Day Festival.
H πιο ξεχωριστή, πολύχρωμη, καλοκαιρινή γιορτή! Ραντεβού στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια