Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Οι βασίλισσες της πλεξούδας

Δύο αδελφές από την Νορβηγία, η Λίντα και η Μία έχουν γίνει διάσημες στο Instagram μόνο και μόνο επειδή ποστάρουν τις τέλειες, παραμυθένιες πλεξούδες τους.
Οι δύο αδελφές έχουν ποστάρει περίπου 500 φωτογραφίες με διαφορετικά χτενίσματα για αλογοουρά και όλες είναι εκπληκτικές. Αν και δείχνουν περισσότερο το χτένισμά τους παρά το πρόσωπό τους, έχουν περίπου 200 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram και κυρίως γυναίκες.
Πλεξούδες ψαροκόκαλο, εντυπωσιακά σινιόν, κοτσίδες η μία μέσα στην άλλη και όμορφα αξεσουάρ, όπως λουλούδια και κοχύλια είναι τα χτενίσματα που τις έχουν κάνει διάσημες.
«Όπως τα περισσότερα κορίτσια, μάθαμε να κάνουμε τα μαλλιά μας κοτσίδες όταν ήμασταν μικρές. Ωστόσο, πριν από 5 χρόνια ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε η μία στην άλλη πιο περίπλοκες πλεξούδες βλέποντας διάφορα βίντεο στο You Tube. Έτσι αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε με διαφορετικά στυλ και έτσι το πλέξιμο έγινε... εμμονή», είπε η Λίντα στο περιοδικό Femail.
Και οι δύο αδελφές έχουν μακριά και πλούσια μαλλιά, ενώ είχαν τόσο μεγάλη ανταπόκριση τα χτενίσματά τους, που έβγαλαν και βιβλίο στα νορβηγικά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια