Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τεστ ψυχολογίας: Τι δεν θα συγχωρούσες ποτέ

Ένα απλό ψυχολογικό τεστ που μπορεί να προσδιορίσει τι δεν θα συγχωρούσες ποτέ. Το σημαντικότερο κατά τη διάρκεια του τεστ, είναι να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου.

Το τεστ περιλαμβάνει 6 χαρακτήρες που παίρνουν μέρος σε μια φανταστική ιστορία.

Η Ειρήνη είναι ένα κορίτσι που έχει σχέση με τον Ευγένιο εδώ κι έναν χρόνο. Και οι δύο τους αποφασίζουν να συζήσουν, μέχρι την στιγμή κατά την οποία, ο Ευγένιος βρίσκει τυχαία ότι η Ειρήνη τον έχει απατήσει με τον καλύτερό του φίλο, τον Γιάννη. Έξαλλος, ο Ευγένιος δεν ακούει κουβέντα και διώχνει με πολύ βίαιο τρόπο την Ειρήνη από το σπίτι του, η οποία παρεμπιπτόντως δεν έχει πουθενά να πάει.

Τον ικετεύει για συγχώρεση, αλλά ο ίδιος φαίνεται να μη πείθεται και αφήνει την κοπέλα έξω στο δρόμο. Η απελπισμένη Ειρήνη καλεί τον Γιάννη, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να εμπλακεί περαιτέρω και αρνείται να την βοηθήσει, βρίσκοντας χαζές δικαιολογίες.

Η Ειρήνη, αφού δεν της απομένει επιλογή, παίρνει τα πράγματά της και αρχίζει να περιφέρεται στους δρόμους. Η ατυχία της όμως δεν σταματά εκεί, καθώς σε ένα σκοτεινό σημείο του δρόμου, τραυματίζεται από ένα αυτοκίνητο, που το οδηγεί ο Γιώργος. Ο Γιώργος, μη έχοντας άδεια οδήγησης, αποφασίζει να φύγει μακριά από το ατύχημα.

Το ασθενοφόρο φτάνει με μισή ώρα καθυστέρηση και αφού η Ειρήνη μεταφέρεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο, ο γιατρός που βρίσκεται σε υπηρεσία, ο Αλέξανδρος, αρνείται να την κοιτάξει, αφού σε πολύ λίγο τελειώνει τη βάρδια του και αποφασίζει να φύγει, αφήνοντας την τραυματισμένη ασθενή για τον επόμενο γιατρό, τον Λευτέρη.

Ο γιατρός – Λευτέρης, ωστόσο, δεν εμφανίζεται στο νοσοκομείο γιατί είχε πιει παρά πολύ, το προηγούμενο βράδυ στον εορτασμό των γενεθλίων του ανιψιού του.

Ως αποτέλεσμα όλων αυτών, η Ειρήνη πεθαίνει από εσωτερική αιμορραγία.

Ο στόχος σου τώρα κατά τη δοκιμή είναι να τοποθετήσεις τους 6 χαρακτήρες, Ειρήνη, Ευγένιο, Γιάννη, Γιώργο, Αλέξανδρο, Λευτέρη, ανάλογα με το επίπεδο της ενοχής στα γεγονότα.

Σημείωση: Τον βαθμό της ενοχής που θεωρείς εσύ, από την πρώτη μέχρι την έκτη θέση.

Κάθε ένας από τους χαρακτήρες της ιστορίας συμβολίζει συγκεκριμένες ανθρώπινες πράξεις, οι οποίες δεν είναι εύκολο να συγχωρήσεις. Στην πρώτη και τη δεύτερη θέση, τοποθέτησε αυτό που ποτέ δεν θα συγχωρούσες, στην τρίτη και τέταρτη θέση αυτό που θα συγχωρούσες μόνο υπό ορισμένες συνθήκες, και στην πέμπτη και έκτη θέση αυτό το οποίο θα συγχωρείς πάντα.

Συμβολική σημασία των χαρακτήρων:

ΕΙΡΗΝΗ – μοιχεία
ΕΥΓΕΝΙΟΣ- σκληρότητα
ΓΙΑΝΝΗΣ – προδοσία
ΓΙΩΡΓΟΣ – δειλία
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – αδιαφορία
ΛΕΥΤΕΡΗΣ – ανευθυνότητα,.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια