Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Έτσι βασάνιζαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη! βίντεο

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο διάρκειας δυόμιση λεπτών στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα όλη η αλήθεια για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη ήρθε στο φως της δημοσιότητας!
Το ντοκουμέντο που δημοσιεύει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος έχει πρωταγωνιστές τους οκτώ νεαρούς που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον Βαγγέλη Γιακουμάκη.
Το περιστατικό εκτυλίσσεται στο δωμάτιό του στην Εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Ο 20χρόνος είναι πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του και παρακαλεί τους συμφοιτητές του από την Κρήτη να τον αφήσουν ελεύθερο.
Στις φωτογραφίες που θα δείτε φαίνεται ξεκάθαρα πως ένας μυώδης νεαρός συμφοιτητής του αδικοχαμένου Βαγγέλη, τον πιάνει κέφαλο-κλείδωμα και του συμπεριφέρεται βίαια ενώ ο ανήμπορος να αντιδράσει Βαγγέλης παρακαλάει να τον αφήσουν.
Οι υπόλοιποι γελούν και εκείνος σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από τον εφιάλτη του, παριστάνει ότι γελάει και αυτός, ίσως για να τους πείσει ότι όντως πρόκειται για παιχνίδι και φτάνει πια, ίσως να προσπαθεί να πείσει ακόμη και τον εαυτό του.
Εκείνοι δεν σταματούν, γελούν ομαδικά σε βάρος του 20χρόνου κρητικού και συνεχίζουν να τον πειράζουν, εκείνος αφημένος πια στο έλεος τους κάθεται και υπομένει τα «βασανιστήρια» μέχρι το κακό να τελειώσει.
Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει “Φτάνει. Αφήστε τον τώρα”. Λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο βγαίνουν από το δωμάτιο.
Όλα δείχνουν ότι το… παιχνίδι ήταν συνηθισμένο, οι νεαροί έκαναν όσα έκαναν στον Βαγγέλη Γιακουμάκη και κατέγραφαν τα πάντα σε βίντεο…
Σύμφωνα με την εφημερίδα το βίντεο αυτό βρέθηκε στα χέρια των αρχών όταν κάποιος από τους σπουδαστές φαίνεται ότι μετάνιωσε για τα όσα συνέβαιναν και το παρέδωσε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια