Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Τάκης Μαυρίκος – Τραγικό τροχαίο στην Αττική Οδό 1974-2016

Πυρκαγιά ή βόμβα;
Το αυτοκίνητο, μια Porcshe Cayenne ανήκε στην σύζυγό του
Απρόσμενη τροπή παίρνει το τραγικό γεγονός που έγινε στις 14.50 στην Αττική Οδό. Αυτοκίνητο πήρε φωτιά από άγνωστη αιτία στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο ύψος του Mall. Επί τόπου έσπευσε η πυροσβεστική αλλά δυστυχώς ένα άτομο ανασύρθηκε νεκρό από το καμμένο αυτοκίνητο.
Το συμβάν έγινε στις 14.50 αναμεσα στις εξόδους Ηράκλειο και Μεταμόρφωση στο ρεύμα προς Ελευσίνα.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από τις κάμερες της Αττικής Οδού αλλά και αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο κινείτο στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας όταν για άγνωστη αιτία πήρε φωτιά. Ο οδηγός στην προσπάθειά του να σταματήσει το αυτοκίνητο και να βγεί από αυτό το κόλλησε στο τοιχίο και δυστυχώς εγκλωβίστηκε αφού δεν μπορούσε να ανοίξει την πόρτα! Παρότι διερχόμενοι οδηγοί προσπάθησαν να σπέυσουν σε βοήθεια ήταν αργά.
Η φωτιά είχε επεκταθεί, ο οδηγός πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις και τους καπνούς και δυστυχώς κάηκε ζωντανός.
Ο Παναγιώτης Μαυρίκος, 42 ετών, «παιδί θαύμα» των εκδόσεων που σε νεαρή ηλικία κατάφερε να εκδώσει πολλές διαφορετικές εφημερίδες, να λάβει «γερά» ποσά μέσω κρατικής διαφήμισης, να γίνει ακόμα και υποδιοικητής σε ψυχιατρικό νοσοκομείο (!), αλλά και να ιδρύσει πολιτικό κόμμα!
Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μαυρίκος, διευθύνων σύμβουλος της «Μαυρίκος Ελληνικός Τύπος Α.Ε.», όσο ήταν ακόμη υπάλληλος της ΔΕΗ, άρχισε ήδη να αποκτάει τίτλους εφημερίδων, ενώ που έφτασε να εκδίδει, μεταξύ άλλων, τις εφημερίδες  «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ», «24 ΩΡΕΣ», «ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ», «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΒΟΡΡΑΣ», «Αθλητική Ημέρα» και «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ».
Ωστόσο, ο τρόπος που ο κ. Μαυρίκος εξασφάλιζε την κρατική διαφήμιση για τις εφημερίδες του παρέμενε θολός για αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα, ήδη από το 2009 υπάρχουν καταγγελίες από μεγάλες εφημερίδες όπως η Καθημερινή, ότι ο Παναγιώτης Μαυρίκος εξασφάλισε για τις εφημερίδες «Ακρόπολις» και «24ώρες», με πανελλαδική κυκλοφορία τον «αστρονομικό» αριθμό των 1.000 φύλλων, κρατική διαφήμιση ύψους 150.000 ευρώ για το έτος 2008!
Οι «επιτυχημένες εκδοτικές ικανότητες» του Παναγιώτη Μαυρίκου φαίνεται ότι εκτιμήθηκαν δεόντως από την τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι εκτός από την κρατική διαφήμιση με την οποία «προικίστηκε» ο νέος επιχειρηματίας, άνοιξε τα φτερά του και στην… διοίκηση νοσοκομείων! Για την ακρίβεια ο Παναγιώτης Μαυρίκος κατά την περίοδο της εκδοτικής του ανόδου, διορίζεται και υποδιοικητής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής, με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας.
Ωστόσο, ο επιχειρηματίας δεν σταμάτησε εκεί. Ίδρυσε κόμμα το οποίο ο ίδιος δημιούργησε, με τον εμπνευσμένο, ευρηματικό και πρωτότυπο τίτλο «ΔΕΞΙΑ – Νέο Δεξιό Κόμμα».

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια