Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Πώς χειρίζονται τα ζώδια την ανταλλαγή... ενέργειας

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παλεύουμε μόνοι στα κύματα. Κακοτράχαλους καιρούς διανύουμε, χείρα βοηθείας χρειαζόμαστε και απαιτείται φυσικά και να την προσφέρουμε!
Για να δούμε πώς χειρίζονται τα 12 ζώδια αυτή την ανταλλαγή... ενέργειας!
Ο Κριός έχει ωραίες ιδέες κι αρκετή ενέργεια για να τις υλοποιήσει. Δεν έχει όμως την υπομονή για να τις φέρει εις πέρας. 
Ο Ταύρος πάλι έχει την υπομονή, αλλά όχι την σπίθα για να βάλει φωτιά στο ταπεραμέντο του. Εύκολα μαντεύετε την ανταλλαγή, ε; Ο Ταύρος να κρατάει τον Κριό με το ζόρι από τα κέρατα για να τελειώσει ό,τι άρχισε, και τον Κριό να σέρνει από το άλλο ζευγάρι κέρατα, τον Ταύρο να κουνηθεί, ώστε να γίνουν οι παρορμήσεις του, αρχή για κάτι καινούργιο!
Κι εγώ πάσχω από το ίδιο σύμπτωμα, σκέφτηκε ο Δίδυμος. Μυαλό έχω για δέκα, αλλά πώς να γίνω πιο παραγωγικός;
Με νόημα του κλείνει το μάτι ο Καρκίνος που σπεύδει να του δείξει μερικούς τρόπους, ώστε επιτέλους ο Δίδυμος να αρχίσει να παράγει έργο εκτός από λόγια. Μαντέψτε επίσης, ποιος έμαθε να χρησιμοποιεί τις λέξεις; Ο Καρκίνος με δάσκαλο τον Δίδυμο. Πλέον μπορεί και εκφράζει τα συναισθήματα του, χωρίς να νιαουρίζει!
Ο Παρθένος αποφάσισε να πάρει πρωτοβουλία και να δείξει στον Λέοντα πώς να χειρίζεται το περίπλοκο σύστημα μηχανοργάνωσης γραφείου, γιατί ξέρει ότι ένα Λιοντάρι, δεν θα έριχνε τα μούτρα του για να ρωτήσει. Από την άλλη, το κρυφοθαυμάζει, γιατί δεν στέκεται ποτέ στις λεπτομέρειες και δεν επιπλήττει ποτέ τους συναδέλφους του για μικροζητήματα. Είναι τόσο υπεράνω! Το μάθημα που πήρε από τον Λέοντα, ίσως να μην μπορεί να το πράξει από αύριο το πρωί, όμως κάθε φορά που θα κολλάει στο πιο μικρό χαζό θεματάκι, θα αναλογίζεται ότι δεν πρέπει να σκύβεις και να προσκυνάς την ασημαντότητα, όντας πραγματικά σημαντικός εσύ ο ίδιος!
Ο Σκορπιός, αποφάσισε επιτέλους -και με χρονοκαθυστέρηση τολμώ να σχολιάσω- να ζητήσει μερικές συμβουλές ομορφιάς και στυλ από τον Ζυγό και μάλιστα χωρίς να τον ειρωνευτεί καθόλου! Φυσικά για τον Ζυγό, αυτό είναι παιχνιδάκι και ξεκίνησε από τα βασικά: έμαθε στον Σκορπιό και τα ονόματα των υπολοίπων χρωμάτων, καθώς ο τελευταίος, έξω από το μαύρο, δεν ήξερε και πολλά. Μάλιστα, φάνηκε έκπληκτος όταν ο Ζυγός του ορκίστηκε ότι το λευκό δεν το φοράνε μόνο οι νύφες κι όσοι πενθούν στην Ινδία. Ο Ζυγός πάλι, ζήτησε κι εκείνος μερικές συμβουλές για κάτι υπόγειες στοές, σκαψίματα, λάκκους... δεν κατάλαβα καλά...
Ο Τοξότης, αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη χάρη στον Αιγόκερω: να του πει χύμα και τσουβαλάτα την γνώμη μου για εκείνον (αν κι ο Αιγόκερως, ποτέ δεν την ζήτησε κι ούτε την έχει ανάγκη), δίνοντάς του μάλιστα και συμβουλές χαλάρωσης. Ο Αιγόκερως πάλι, ανταπέδωσε τη χάρη, κρατώντας το στόμα του κλειστό, τα χέρια του πίσω από την πλάτη (για να μην φτάνει το λαιμό του Τοξότη φαντάζομαι) και προσφέρθηκε μάλιστα να του πληρώσει κι ένα ταξίδι για την μακρινή Μποτσουάνα. Κανείς από τους δυο δεν μας ξεκαθάρισε εάν το εισιτήριο ήταν με ή... χωρίς επιστροφή.
Ο Ιχθύς έτρεχε πανικόβλητος όταν τον πλησίασε ο Υδροχόος για να τον ρωτήσει αν είναι καλά. Το καλό Ψαράκι είχε βάλει σκοπό να τρέξει να βοηθήσει και τα 12 ζώδια, αλλά δεν είχε υπολογίσει τον χρόνο και τις δυνάμεις του σωστά! Ο Υδροχόος προσφέρθηκε να τον βοηθήσει και μάλιστα εφηύρε ένα ωραίο σύστημα διαχείρισης χρόνου κι ενεργειών για τον Ιχθύ, ο οποίος αν κι ενθουσιάστηκε, κατάφερε να το... ξεχάσει μέσα σε λίγες ώρες! Για να τον ευχαριστήσει όμως, αποφάσισε να ασχοληθεί μόνο μαζί του και να του χαρίσει... έναν καλό ακροατή για όλες τις ιδέες που θα ήθελε εκείνος να μοιραστεί!
Ας κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη: ας δεχτούμε κι ας δώσουμε την βοήθεια μας, σε όσους την χρειάζονται, κι ας μην έχουν το θάρρος να τη ζητήσουν!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια