Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Νεφέλη χρόνια πολλά

Η Νεφέλη εορτάζεται την ίδια μέρα με την "Ανάληψη του Ιησού" όπου ο Χριστός "εν μέσω Νεφελών ανελήφθη εις τους ουρανούς".
Η γιορτή είναι κινητή με ημερομηνία γιορτής +39 ημέρες μετά το Πάσχα.
Νεφέλη
(νέφω: χύνω ύδωρ), η προσφέρουσα ζωογόνον ύδωρ. Γυναίκα του Αθάμαντος, παιδιά της ήταν ο Φρίξος και η Έλλη. Απρόβλεπτη σαν συννεφούλα, δεν ξέρει ούτε η ίδια τι θέλει απ' τη ζωή. Εντυπωσιάζεται απ' τους διάσημους άντρες και προσπαθεί να βρεθεί στο περιβάλλον τους, αλλά ο χαρακτήρας της δεν την βοηθάει. Αγαπάει το χρήμα, δυσκολεύεται όμως να το αποκτήσει.
Νεφέλη
Το όνομά σου έχει τις ρίζες του στην αρχαία ελληνική μυθολογία! Η Νεφέλη ήταν η θεά της φιλοξενία (μετά τον Δία). Από την πλευρά της αριθμολογίας, το όνομά σου συμβολίζεται από τον λεξάριθμο το 3 και αυτό φανερώνει ότι έχεις τον τρόπο να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις όλες τις καθημερινές στιγμές της ζωής! Είσαι ενθουσιώδης, χαρωπή και αρκετά επικοινωνιακή. Πολλές φορές γίνεσαι πολυλογού, όμως δεν κουράζεις ποτέ κανέναν, γιατί χειρίζεσαι τον λόγο με άριστο τρόπο και μεταδίδεις εύκολα και γρήγορα τις σκέψεις σου! Η διασκέδαση, τα ταξίδια και η τεχνολογία, είναι οι τομείς που σε εξιτάρουν και τους επιλέγεις ακόμα και για την καριέρα σου!

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια