Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Σουφλέ μοσχάρι

.
Υλικά:
1 1/2 κιλό μοσχάρι σε μπουκιές
4 - 5 πατάτες κομμένες χοντρές ροδέλες
5 - 6 κρεμμυδάκια φρέσκα
500 γρ. μανιτάρια κονσέρβα σε φέτες
500 γρ. κρέμα γάλακτος
1 κρεμμύδι μεγάλο, χοντροκομμένο
2 κουταλιές της σούπας φυτική μαργαρίνη
1 φλιτζάνι κονιάκ
500 γρ. κίτρινα τυριά
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρέας με το βούτυρο, ρίχνουμε τα μανιτάρια και όλα τα κρεμμύδια και σβήνουμε με το κονιάκ.
Τηγανίζουμε τις πατάτες και τις ρίχνουμε από πάνω.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος.
Όλα αυτά τα βάζουμε σε ένα σκεύος βαθύ, παραλληλόγραμο.
Προσθέτουμε τα τυριά από πάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά.

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια