Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

8 χρόνια Διαδρομή

Πριν οκτώ χρόνια κάποιες μητέρες παιδιών με αναπηρία αποφασίσαμε και ιδρύσαμε ένα
Σύλλογο που τον ονομάσαμε <<Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ>>.
Γιατί έτσι είναι η ζωή των παιδιών μας, μια διαδρομή δύσκολη και ανηφορική.
Μέσα απ' αυτό το Σύλλογο προσπαθούμε να κάνουμε πιό εύκολη την πορεία της ζωής τους, πιο ευχάριστη και κυρίως πιό συντροφική, γιατί πάνω απ' όλα αυτό αποζητάνε.
Να έρχονται σε επαφή μετξύ τους και να περνάνε καλά.
Ανάμεσα στις άλλες δραστηριότητές μας είναι και το sait μας, που δημιουργήσαμε πριν επτά χρόνια. Έτσι αποκτήσαμε ένα μέσο με το οποίο καταφέραμε να έρχονται τα παιδιά μας σε επαφή, να ενημερώνονται για διάφορα θέματα, να προβάλλουμε τα προβλήματά τους, να αποκτήσουν πολλούς νέους φίλους και παράλληλα να δείξουμε στον κόσμο ότι και τα άτομα με οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα μπορούν να συμμετέχουν στην κοινωνική ζωή, να έχουν γνώμη και να διεκδικούν.
Αυτό σιγά σιγά ανέδειξε και την ευαισθησία του κόσμου.
Απίστευτα μεγάλος αριθμός ανθρώπων επισκέπτεται καθημερινά την ιστοσελίδα μας, μας γράφει, μας συμπαραστέκεται, μας βοηθάει και προπάντων μας δείχνει ότι αξίζει να προσπαθούμε συνέχεια για το καλύτερο.
Έτσι, σ' αυτό το χρονικό διάστημα που διανύσαμε μαζί με όλους εσάς μέρα με τη μέρα, νομίζουμε ότι μας βοηθήσατε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας με μεγαλύτερη δύναμη και πείσμα. Θέλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το χρόνο που μας αφιερώσατε και την αγάπη που μας δείξατε. .
Ελπίζουμε να είστε πάντα δίπλα μας γιατί πραγματικά από εσάς όλους αντλούμε δύναμη να συνεχίσουμε και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να καταστήσουμε την ιστοσελίδα μας αυτή πιό αξιόλογη και πιό πλούσια.
Φωτεινή

ΣΧΟΛΙΑ

1 Σχόλια