Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ►

Αστρολογική πρόβλεψη Ιουνίου 2016 για την Ελλάδα και τον κόσμο

«Plaudite, amici, comedia finita est!»
Αγαπητοί φίλοι και αναγνώστες του astrolabor.blogspot.com καλώς ήρθατε στην αστρολογική πρόβλεψη του μηνός Ιουνίου 2016 τόσο για Ελλάδα όσο και για τον κόσμο.
Η λατινική αυτή φράση ανήκει στον Ρωμαίο Αυτοκράτορα Αύγουστο και σημαίνει «χειροκροτείστε φίλοι μου η κωμωδία έληξε» και περιγράφει με μεγάλη πιστότητα αυτά που έχουν να συμβούν τους προσεχείς μήνες αλλά και τον Ιούνιο (*η αρχή).
Η κυβέρνηση «ψυχανεμίζεται» ένα προδιαγεγραμμένο τέλος αφού οι ελπίδες της πήγαν μαζί με αυτές του ελληνικού λαού «κατά κρημνού, κατά Ισραήλ» που λέει η Εκκλησία ή «κατά διαόλου» που λέει πιο απλά ο λαός…
Από την άλλη δεν είναι λίγοι αυτοί που ονειρεύονται μια οικουμενική κυβέρνηση μπας και απολαύσουν και αυτοί τα οφίτσια αδιαφορώντας για το ελληνικό έθνος.
Ήδη ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας λέει για μεταρρυθμίσεις αρκεί να έχουμε λιγότερο πρωτογενές πλεόνασμα. Δηλαδή να πιούμε το αίμα του λαού αλλά με «ρέγουλα»…
Ήδη η κυβέρνηση παίζει τα αστρολογικά και πολιτικά της ρέστα αφού οι «δανειστές» ζητούν να πάρουν τα ξένα founds τα «κόκκινα» δάνεια τα οποία για αυτά έχουν ανακεφαλαιοποιηθει δηλαδή εμμέσως πλην σαφώς «έχουν πληρωθεί». Έτσι ακόμα και το σύνθημα που έλεγε «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη»… πάει άκλαυτο.
Τι λένε όμως οι «πλανητικές εξισώσεις του πεπρωμένου» για την Ελλάδα…Οι πρόοδοι υποδεικνύουν το μέλλον: «Ετοιμαστείτε για έναν μεγάλο χαμό».
Ο προοδευμένος Hades συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήματα Ηλίου/Poseidon, Πλούτωνα/Apollon και Σελήνης/Apollon γεγονός που μας προεικονίζει για έλλειψη επιχειρημάτων αλλά και για μια κατάσταση και όρους που συνεχώς επιδεινώνεται. Παράλληλα ο προοδευμένος Ποσειδώνας μιλά για προβλήματα σε ζητήματα επιδομάτων, βοηθημάτων και συντάξεων αλλά και για οικονομικά, και όχι μόνο, σκάνδαλα που θα πραγματοποιηθούν και θα αποκαλυφθούν εντός της κυβερνήσεως.
Στα παιχνίδι φαίνεται πως μετέχει για τα καλά και ο προοδευμένος Kronos αφού μιλά για ένα γεγονός που θα προκαλέσει σάλο αφού θα είναι κάτι που σχετίζεται με «κάτι μοιραίο». 
Κάποιες επιπρόσθετες εντολές-προαπαιτούμενα θα είναι κάτι σαν πρόστιμο… σαν επιβολή ποινής για γνώση, παραδειγματισμό και συμμόρφωση.
Ο προοδευμένος Βόρειος Δεσμός υποδεικνύει σε κάποιες περιπτώσεις (*κατά τόπους) προβλήματα με τις τροφοδοσίες και ζητήματα από την πτώση του τζίρου (*σε κατά τόπους περιοχές) συνάμα όμως σηματοδοτεί και ανακοινώσεις ή ανακαλύψεις που σχετίζονται με αρχαιολογικά ευρήματα….
Από την άλλη το προοδευμένο Widderpunkt (*ή αλλιώς Μηδενική Κριού)θα είναι επάνω στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Cupido/Hades και Αφροδίτης/Δία μιλά για, ανακούφιση για μερίδα του λαού.
Το θέμα είναι πως βγάζει και αγανάκτηση του λαού και όχι αγανάκτηση σε στυλ… «μαϊμού-αγανακτισμένων» του παρελθόντος…
Ο προοδευμένος Apollon μιλά για επιστημονικά επιτεύγματα πρώτου μεγέθους αλλά και για μια ανέλπιστη επιτυχία.
Αυτό που θεωρώ πως θα συμβεί σε πρώτη φάση για να «αποτραπεί» το ενδεχόμενο των εκλογών είναι πως θα επιχειρηθεί ή ακόμα και θα απαιτηθεί να αντικατασταθούν κάποιοι υπουργοί. Απλά να ενθυμίσω πως η πρώτη αριστερά που ψήφισε μνημόνιο (*εννοώ την ΔΗΜΑΡ) έφτασε στο 0.49 % και «απορροφήθηκε» από το «τελειωμένο» ΠΑΣΟΚ….
Παράλληλα ο προοδευμένος Vulcanus μιλά για εξαιρετικές επιτυχίες σε καλλιτεχνικό και αθλητικό επίπεδο ενώ η χώρα θα υποστεί έναν ΤΕΡΑΣΤΙΟ νοητικό εξαναγκασμό από άτομα που ξέρουν να αντιμετωπίζουν και να χειρίζονται καταστάσεις…
Ο προοδευμένος Άρης συναντά τους άξονες WI/ASC, Σελήνης/Κρόνου και Kronos/Admetos γεγονός που σηματοδοτεί στρατιωτικές ασκήσεις αλλά και έντονες καταστάσεις βίας.
Ο αποδυναμωμένος λαός αρχίζει να δείχνει την δυσαρέσκεια του…..
Ο προοδευμένος Kronos μιλά για προβλήματα τα οποία σχετίζονται με «ζημιές» σε ένα μεγάλο κτήριο-μέγαρο της χώρας.
Πολλοί ειδήμονες θα επιστήσουν την προσοχή στην κυβέρνηση για κάποιες «μοιραίες» επιλογές. Παρά όμως όλα όσα περάσανε από την Βουλή θα έρθουν στην επιφάνεια και άλλες επώδυνες καταστάσεις ίσως ακόμα και μια σκληρή ποινή-πρόστιμο.
Ο προοδευμένος Zeus φέρνει τεράστιες δυσκολίες αφού εμπλέκεται ο άξονας Κρόνου/Admetos (**άξονας καρτερίας και κατάθλιψης) που σηματοδοτεί γενικότερη «παύση» αφού κάποια μέτρα θα φανεί πως δεν αποδίδουν.
Από την άλλη ο Πλούτωνας μιλά για λήψη μηνυμάτων με «απειλητικό» χαρακτήρα αλλά και προβλήματα με τις πρώτες ύλες…
Το προοδευμένο WI μιλά για συσσώρευση αγαθών αλλά και για την σκληρή προσπάθεια κάποιων να ανατρέψουν μια κατάσταση φέρνει κάποια αποτελέσματα. Ξαφνικά η Ελλάδα γίνεται από «παρίας» το επίκεντρο του ενδιαφέροντος…
Οι διελεύσεις πυροδοτούν : «Η ώρα που προσδοκάτε για την έλευση του ηγέτη…. σχεδόν ζύγωσε»
Από τον Μάιο (*που μας πέρασε) μέχρι και τον Σεπτέμβριο (*που θα μας έρθει) έρχεται ο φορέας που θα φέρει τα πάνω-κάτω στην πολιτική σκηνή της χώρας αφού ο σκοπός δεν είναι το ΠΟΙΟΣ θα κυβερνήσει αλλά ΠΩΣ θα κυβερνήσει.
Έτσι ο διελαύνων Cupido (*οικογένεια, ενώσεις ομοϊδεατών κλπ) συναντά τους άξονες Κρόνου/Admetos , MC/Πλούτωνα και Kronos/Poseidon που μιλά για φιλονικίες εντος των ήδη υπαρχόντων κόμματων, προβλήματα σχετικά με την μεταβίβαση ηγεσίας από πατέρα σε παιδί αλλά και την έλευση ενός νέου πολιτικού φορέα…
Ο διελαύνων Kronos συναντά τους άξονες Vulcanus/Poseidon Ουρανός/Apollon που μιλά για μια χώρα που απαντά σε προκλήσεις αλλά και άτομα που φέρουν αξιώματα (*πχ στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί) διαμαρτύρονται για κάποια μέτρα…. Ίσως έχουμε και ίδρυση νέου φορέα εσόδων…. Ο διελαύνων Admetos υποδηλώνει πως η «Αριστερή κυβέρνηση» θα γίνει αρκετά τυραννική και θα υποστεί μια ταπείνωση. Μια συνεργασία ρίχνει τίτλους τέλους….
Karl-Heinz Ottinger

ΣΧΟΛΙΑ

0 Σχόλια